İlk olarak ilhan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Nargileciler...
Daraltma
X
-
-
İlk olarak BMN-ÜNAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilhan yaparmıyız bi nargile?
Gel Küçükpark'a yapalım haftaya
Egemen'i Oğuzhan'ı Özgür'ü vs. çağırırız. Ambians oluştururuzTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
- Alıntı
Yorum
-
-
Yok olm ne bırakacazTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
- Alıntı
Yorum
-
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMekan ? Saat ?
Gel Küçükpark'a yapalım haftaya
Egemen'i Oğuzhan'ı Özgür'ü vs. çağırırız. Ambians oluştururuzŞampiyonluk için bekliyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Özgür Ayyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen İlhan, bi sinerji yaratlımVar mı böyle bir sinerji ççç
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen içerim siz bana bakarsınızVar mı böyle bir sinerji ççç
Var.. 1 nargile 5 ağızlıkŞampiyonluk için bekliyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
Poohaohoahoaohoaoha
Mekandan kovarlar artık biziTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehadi ya 1 tane nargile mi 35 yoksa nargilenin kendisi mi ?
Tophane bu işin başkenti ama orda içtiğim nargileden daha iyisini burda 8 ytl'ye içebiliyorum.
Bizim burda 7-8 arası hep fiyatlar...
EĞİTİM ŞART!!!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Nuray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleelma çayı elmalı nargile ohh mimmisçemberlitaş Balkan Türklerinde
Bu arada duman çıkan herşeye önyargılı yaklaşımım var ve kullanmıyorum.Nefes alma efes al kampanyası başlatıp gidiyorum"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
- Alıntı
Yorum
Yorum