Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nargileciler...

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak lazboy_oflu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ooo başlığa bak...
    Nargileyi belirli aralıklarla(yani ayda bir kez)içerim...Elmalısı bir başka oluyor..
    Nargile demişken bir anımıda anlatmak istiyorum(Balkan Türkleri Adı geçince Aklıma Geldi)
    Yıl yanılmıyorsam 2002... Ömrümde ilk Defa nargile içeceğim ve Arkadaşlarla Balkan Türklerine Gittik.Nargile geldi arkadaşlar içiyor bende aldım içeyim derken içime çekeğine üfledim...Tabi söndü nargile sırılsıklam oldu...Garsonu çağırdık,abi söndü bu deyince..."" Oğlum Kaval mı Sandın bunu"" demesiyle Sözün Bittiği ana Geldik
    ççç ççç

Bizim Turan abininde şartı vardır.

Bilemeyene vermiceksin nargileyi ona göre

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

Neredeyse bütün arkadaşlarım içiyor. Bana içiremediler ama.

Sigara, nargile farketmez benim için. İkisine de karşıyım.

Yorum

Biri beni m içağırdı
        www.twitter.com/SDanismaz
        Gugudali..
        Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Biri beni m içağırdı
          Aynen sana seslendim kanka

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

İlk olarak 61 kuzenler tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hocam anti parantez nargilenin zararlarındanda bahsetsen bize sen bu konuya egildin baya hee
            İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

Burdan çıkmayız artık

İlk olarak erayakyuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hocam anti parantez nargilenin zararlarındanda bahsetsen bize sen bu konuya egildin baya hee
              Nargile sigaradan çok zararlı diyiliyor ama öyle birşey yok. Üniversitede arkadaş nargile ile iligli sunum yaptı bunu araştırmış, bize öyle birşey olmadığını söyledi
              www.twitter.com/SDanismaz
              Gugudali..
              Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

Abi her ne kadar sigaradan daha zararlı olsada, ben sigarayı bunla bıraktım.

Haftada 2-3 gün içerim.Oda keyifli olur.
                Sigarayı bırakacağımı garanti ediyorsan her gün de içerim sorun değilSigaradan günde 15 tane içiyoruz

Yorum

nargile miiÇok severim elmalı muzlu şeftali kivi
                  Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

Uşaklar Trabzona geldiğinizde yaparız bi organizasyon...
                    bende severim nargileyi...
                    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

valla anadolu yakasındayım elmamı hariç hertürlü nargileyi içmeye hazırım organizasyon yapalım derim valla bu konuyu açan arkadaşada teşekkürler
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Nargile mi çok ayıp.İlhan Abi ne zaman ısmarlıyosun?

Yorum

Hem ben İstanbul'a geleceğim hem de ben ısmarlayacağım. Vay be
                          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

içtirtme içme
                            Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

Nargileciyiz sapina kadar,Nargile Tophanede icilir.. OSMANLI NARGILE FOREVER! (Bebektede subemiz bulunmakta,ama biraz tuzlu 35 YTL )
                              Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

İlk olarak KorayHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Uşaklar Trabzona geldiğinizde yaparız bi organizasyon...
                                bende severim nargileyi...
                                İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                valla anadolu yakasındayım elmamı hariç hertürlü nargileyi içmeye hazırım organizasyon yapalım derim valla bu konuyu açan arkadaşada teşekkürler
                                Aynen beyler, bir organizasyon şart nargile içinyalnız ortamı düşünemiyorum.Hertaraf duman
                                İlk olarak erayakyuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Eray bizim Turan abi 18 yıldır nargile yapıyor,26 yıldır içiyor.Halısaha maçlarında genç gibidir.En son o yorulur.

Abi diyorum zararlı diyorlar,diyo valla ben zararını görmedim daha

Ayrıca bu adam hergün, çok büyük vaktini nargile içerek geçiriyor..

Faydalı değilde

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X