Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Konak | Kuzeyin Oğlu

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Neşet Ertaş başlangıcı ağır türkülerle yapınca uyudum kaldım.
    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Valla ne yalan söyleyeyim program beni de baydı malesef. Kanal 1'deki programlar çok daha güzeldi, çok daha samimiydi.

Bu arada Fuat Saka'yı davet etmemesini anlamakta zorluk çekiyorum. Dünya çapında bir müzisyenimiz var, ama sen Fuat Saka gibi büyük bir ismi konuk etmiyorsun.
      TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• Dün geceki program çok güzeldi. Tek sorun, Neşet Ertaş'ın yeter ve gerek oranda ağır türkülerle programa başlamasıydı.. İlk 3 türküydü yanılmıyorsam, geçtikten sonra, beklenen türküler geldi peşisıra :

Ve bir sözüm de Volkan Konak'a. Bir sitem daha doğrusu: E be adam, ne diye durdun bunca zaman, o bağlamaya öyle hayat verebilirken sen?
        "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• Bağlama Sürprizi çok güzeldi.Son programa özel Kemençeyi de eline almasını umuyorum.Hüseyin Avni Danyal da atkısıyla stüdyodaydı.Neşet Ustanın ağır türküleriyle uyumuşum farkına varmadan.
          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Dünki Programi begenmedim.. Ilk 2 türküsünden sonra Beyaz Show'a gectim.. Iyi olsaydi bile gececektim .. Beyaz'da Ceza gelmisdi.. Yani dünki program benim plana göre iyi oldu biraz

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Emirhan en bu adamları hiç yan yana gördün mü ?

ben ismlerinin bile yan yana geldiğini bir tek burda gördüm.

Bu arada basketbol takımımızı tebrik etti mi Volkan Konak.
              Evet Murat , Bu benimde içimden geçti , düşündüm düşündüm hatırlayamadım Fuat saka ile Volkan konağın yan yana geldiğini. Aralarında birşey mi var acaba diye düşünüyor insan.
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Cuma Günkü Program ;

Şuana kadar ki en güzel bölümdü ;

Neşat ertaş bir aşk adamı , Kimse sıkıldım , çok uzattı demesin , Yapacağınız şey sadece televizyonun sesini bir kaç kademe daha açmaktı. Ve o sözleri dinlemekti.

Bazı gurbet ve ayrılık içeren türkülerinde kendini tutamıyor insan.

"Kalbi Aşka Düşmemiş olan , Ne yaşamış , Ne Yaşıyor , Ne Yaşar"
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Sahsen bende pek begenmedim Neşat ertaş li son programi..

Yorum

• neşet ertaşın sesi zorla duyuluyordu. neşet ertaş çok büyük bir ozan belki ama bana göre sesi çok iyi değil. bir ara dedim bıraksa mikrofonuda volkan konak iki şarkı söylese.
                    YA SEV YA TERKET

Yorum

• Neşet Ertaş dinlemediğim birisi olduğu için iyi veya kötü anlamında yorumlayamam programı ama şampiyonlukların geldiği günlerde coşku dolu ruhum daha canlı bir program bekliyordu

Yorum

• Kuzey'ın oğlu 13 mayıs perşembe marmara üni festivallerine gelıyor bilgisi olan var mı?
                        6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

• İlk olarak TAHSİN 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kuzey'ın oğlu 13 mayıs perşembe marmara üni festivallerine gelıyor bilgisi olan var mı?
                          Biz gidicez Perşembe akşamı Saat 21:00'de başlayacak konser. 7,5 tl bilet fiyatları.
                          KAZIM KOYUNCU, SENİ ASLA UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ; UNUTTURMAYACAĞIZ.....

HOŞGELDİN DÜNYAMIZA DOĞUŞTAN TRABZONSPORLU.(10/05/2009)

Yorum

• bence program güzeldi

Yorum

• Bu haftanın konuğu kesin belli oldu mu ?

Yorum

• Emirhan abi Kuzeyin Oğlu'nda görmeyi çok istedğin Fuat Saka bu akşam 22.00'de TV8'de olacakmış.

İzlersin diye düşündüm .

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X