bahsettimi trabzonspordan...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Volkan Konak | Kuzeyin Oğlu
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Kafadan boğdu üstad.İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNejat Ertaş büyük sanatçıdır ama bana çok hitap etmiyor...
Biraz boğuldum...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNejet Ertaş büyük sanatçıdır ama bana çok hitap etmiyor...
Biraz boğuldum...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeşet ağam evrenseldir yahu“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen aksi bir şey demedim ki... Bana göre değil...... Takılıyorum yahu benim kafa da pek almıyo ama Kırşehir'den olduğu için bugun izliyorum
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir Mucize olsa da Fuat Saka gelse ne olur ya
Emirhan en bu adamları hiç yan yana gördün mü ?
ben ismlerinin bile yan yana geldiğini bir tek burda gördüm.
Bu arada basketbol takımımızı tebrik etti mi Volkan Konak.
- Alıntı
Yorum
-
Evet hem kupayı hem basketbol sampiyonlugumuzu kutladı. Nasıl kutlamasın en iyi dostudur saner ayar.
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmirhan en bu adamları hiç yan yana gördün mü ?
ben ismlerinin bile yan yana geldiğini bir tek burda gördüm.
Bu arada basketbol takımımızı tebrik etti mi Volkan Konak.Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
- Alıntı
Yorum
-
ben programı kutlamayla açmasını beklerdim.sonra laf arasında sıkıştırdı bi ara. daha sonrada ben sıkıldım izlemedim zaten. bunca sevincin üstüne çok boğucu geldi açıkçası bana program. izlemek içimden gelmediBizi yakan ataş "közden ötesi"
- Alıntı
Yorum
Yorum