Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Konak | Kuzeyin Oğlu

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu hafta izleyemedim nöbetten dolayı çok şey kaçırmamışımdır umarım.
    Her Asker Kısa Dönem olamaz :)

Yorum

• İlk olarak kalavara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ya arkadaşlar kaç gündür arkadaşım volkan konak'ın saba tümer ile yaptığı programı dilinden düşürmüyor...tekrarı da verilmiş üstelik. youtube da öyle bir video bulamadım, bulabilecek olan var mı acaba??
      facebook ;

Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Kerkük Zindanı türküsünü ilk defa Volkan abiden duydum ve bayıldım türküye. Hemen bağlamadan türküyü çıkardım, ben de kendi repertuarıma ekledim. Böyle güzel türküleri söylemesi beni çok memnun ediyor gerçekten. Her ne kadar kendisi benim repertuarım hep eski, söylenmiş şarkılardan oluşuyor dese de böyle güzel türküleri seslendirmesi gerçekten harika.

Yorum

• İlk olarak bestrafer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kerkük Zindanı türküsünü ilk defa Volkan abiden duydum ve bayıldım türküye. Hemen bağlamadan türküyü çıkardım, ben de kendi repertuarıma ekledim. Böyle güzel türküleri söylemesi beni çok memnun ediyor gerçekten. Her ne kadar kendisi benim repertuarım hep eski, söylenmiş şarkılardan oluşuyor dese de böyle güzel türküleri seslendirmesi gerçekten harika.
          bir de cem karacadan dinle derim ben,volkan konak iyi söylüyor
          cem karaca ise cem karaca gibi söylüyor valla
          şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bir de cem karacadan dinle derim ben,volkan konak iyi söylüyor
            cem karaca ise cem karaca gibi söylüyor valla
            Ondan da dinledim abi, hatta Volkan Konak söylerken içimden geçti; bu eseri okusa okusa ancak Cem Karaca okur dedim. Nitekim öyleymiş. O da çok güzel gerçekten

Yorum

• Volkan Konak Açık Tribün'de

Mustafa Kahraman'ın hazırlayıp sunduğu, Trabzonspor'un efsane ismi Serdar Bali'nin yorumcu olduğu Açık Tribün, bu akşam Türk müziğinin ünlü ismi Volkan Konak'ı ağırlıyor.

Karadeniz'in azgın dalgaları gibi kükreyen sesiyle Volkan Konak, Açık Tribün izliyecilerine 'üçlü' çektirmeye geliyor...

Bir klasik haline gelen Açık Tribün'de, bu akşam bombalar ardı ardına patlıyor.

Karadeniz özgün müziğinin önde gelen ismi Volkan Konak'ın konuk olacağı programda, başta Trabzonspor'un onursal başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın yanısıra bordo-mavilili caminanın önde gelen isimleri ve sürpriz isimler canlı yayında buluşacak.

Meltem TV Spor Koordinatörü Mustafa Kahraman'ın hazırlayıp sunduğu, Trabzonspor camiasının önde gelen isimlerinden Serdar Bali'nin yorumcu olduğu Açık Tribün, bu akşam saat 23.00'da canlı yayında Meltem TV'de.

Yorum

• İlk olarak bestrafer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kerkük Zindanı türküsünü ilk defa Volkan abiden duydum ve bayıldım türküye. Hemen bağlamadan türküyü çıkardım, ben de kendi repertuarıma ekledim. Böyle güzel türküleri söylemesi beni çok memnun ediyor gerçekten. Her ne kadar kendisi benim repertuarım hep eski, söylenmiş şarkılardan oluşuyor dese de böyle güzel türküleri seslendirmesi gerçekten harika.
                Hakan Yeşilyurt Bu türküde tek geçerim
                "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• Neşat Ertaş geliyor ya ötesi var mı ?

Şuana kadar ki konukların en değerlisi , en muhteşemi , Herşeyimiz Neşat Ertaş geliyor.
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Umarım bugün programında yarınki maç için yine duyuru yapar.

Yorum

• neset baba geliyormus bu hafta....üstadımızı dinleyelelim....
                      ıslak imza....

Yorum

• Önümüzdeki hafta Ajda Pekkan gelecek diye duyum almıştım. Ama sanırım tırtlamış. Zeynep Başkan olabilirmiş haftaya konuk. Kesin değil ama.
                        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Bir Mucize olsa da Fuat Saka gelse ne olur ya
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• volkan konak Trabzonspor'la ilgili müzik yapacaktı ne oldu kupa finaline yetişecekti?
                            Eski kullanıcı adı: olikos61
                            Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                            Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bir Mucize olsa da Fuat Saka gelse ne olur ya
                              Keşkeeee.....
                              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Eğlence basladi. Birazdan ustad Neset ertas cikacak. Programda Trabzonspor atkisiyla Bulut'ta mevcut
                                Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                                İşte BMN!*

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X