Cengiz Kurtoğlu mu? Etma be kuzeyin oğlu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Volkan Konak | Kuzeyin Oğlu
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Selman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİkide sıfır.
Zaten hepi topu 13 program olacak, gelen konuklara bak.)
Murat ne güzel demiş Erkan Oğur diye.
Muazzam olur. Volkan Konak, Erkan Oğur, bir de İsmail Hakkı Demircioğlu...
Of of of.
- Alıntı
Yorum
-
Ooooo Cengiz Baba. Bir saniyesini kaçırmayacağım
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
vaay Cengiz mi ?hain geceler.....
ondan sonraki hafta da Orhan Gencebayı istiyoruz. gerçi o 40 yılda bir kez canlı yayına katılıyor imkansızMessi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .
Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak mustafa özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle13 bölüm olacağını nerden biliyorsunuz...Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
- Alıntı
Yorum
-
İşte bu süper.
Cengiz baba he,
Yakışır bee...Metris Seni Çağırıyor ...
Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Salih Edip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevaay Cengiz mi ?hain geceler.....
ondan sonraki hafta da Orhan Gencebayı istiyoruz. gerçi o 40 yılda bir kez canlı yayına katılıyor imkansız
- Alıntı
Yorum
-
Volkan Konak zorla diyor ki " İçeceksiniz arkadaş" yani bence demek istediği bu , geçen hafta içki ağzına sürmemiş adam bile Ayşem şarkısında bir ufak bitirirdi.
Cengiz kurtoğlu nedir arkadaş ya 23 Albümünü de elimde bulundurduğum bir efsanedir arkadaş. Onun yaptığı nameyi sayılı insan yapar Şu ülkede.
Son ses dinleyeceğim yine.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
orkestrada kim var bilmiyorum ama
öyle bir programda
bağlamada ismail tunçbilek
basta da nurhat şensesli gibi biradam oslaydı tadından yenmez hatta yanında bil yatılmaz
baş üstünde taç diye taşınırdışimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
- Alıntı
Yorum
Yorum