Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Konak | Kuzeyin Oğlu

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak büyükdurmuş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Volkan Konak "Emre Belözoğlu da parça istedi benden bu arada kuzenim olur Emre" dedi
    Emre Anne Tarafından maçkalıdır biraz.
    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Trabzonlu ama varya tam yapıyor proğramı yaniiiiiiiiiiiiii
      En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan
      En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........

Yorum

• Öldürdün beni bu akşam öldürdün ya eve girdim televizyonu bir açtım Aşk'ın gerçek Türküsü "Ayşem" Çalıyor son sesine verdim kara kutuyu inlettim evi sesinle iyiki varsın Kuzeyin Oğlu.
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Okan Buruk'ta bizim köylüdür..
          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Çok büyük keyif aldım.

Cuma'yı iple çekiyorum.
            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Kuzeyin oğlunun akrabaları bizim de uzaktan akrabamız sayılır demekki.

Gece gece sülale genişlettik gider ayak.

Çok dolanmayın buralarda.

İyi geceler
              T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Volkan abi ve haliyle Emre bizim karşı köylüdür maalesef. Maalesef Emre için söylenmiştir.

Yorum

• Bizimde karşı köylüler
                  -1461 TRABZON-

Yorum

• Hepiiimiiiiz.

Kardeşiiiiiiiiiiiiiiiiiiz.

...

Başlıkta Guiza'nın köylüsü çıkmadan konuyu kapatalım derim.
                    En son Mehdi tarafından düzenlendi; 27.02.2010, 01:47.
                    T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Mehdi gaybol laa
                      Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Gece 01.10 a kadar sürdü bende o saate kadar canlı kaldım ve zevkle izledim.
                        Kuzeyin oğlu nu ne kadar seviyorsam Edip Akbayram ı da o kadar seviyorum.
                        Çok güzel bir müzik ziyafeti oldu benim açımdan,siyasi yanları başka mevzu.
                        Akçaabatlı genç sevgililer yol kenarındaki mısırcının yanından geçerken kızın çok güzel koktu demesine erkeğin istersen bir kere daha geçelim dediği fıkra değil bence gerçek olan olaya çok güldüm.
                        Tespitleri güzeldi,bizim hemşeriler her şeyi bilir ha bi de bilmeyin dedi,burdan yola çıkarsak kendi hemşerilerinin acımasız eleştirleri proğramının sonunu getirmez inşallah.

Olcay sana mesaj atacaktım güzelliklere bi bak baba diye,
                        yatmıştır bu saatte rahatsız etmeyim diye vaz geçtim,bmn den Trabzonlu arkadaşlar geldi dün aklıma
                        En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 27.02.2010, 08:40.
                        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Geçen haftayı seyredememiştim.Bu hafta 00.35 civarına kadarki bölümü seyrettim.Volkan Konağı seviyoruz, şarkılarını seviyoruz onları tekrar etmeye gerek yok herhalde.Ben benim gözüme çarpan olumsuzluklardan bahsedeceğim.

Onlarca kez canlı performansını seyrettim.Nedense bana bu sefer çok heycanlıymış gibi geldi.Orkestrayla uyumu bence kötüydü.Selim Bölükbaşı'nın etinden ,sütünden her şeyinden yaralanıyor.Bence yanlış.Tulumu kemenceyi anlarım ama konuk Edip Akbayram olunca onun ekibinden iyi bir bağlamacı getirebilirlerdi.(Varsada ben görmedim)Edip Akbayramı hangi kanalda görsem orda kalırım.Bu hafta söylediği şarkılarda orkestra anlamında hiç bir şey yoktu.Tamamen sesinin kuvvetiyle programı götürdü.

Birde onu yıllardır takip eden biri olarak, ne olur nasıl olur blmiyorum ama artık yeni birşeyler arıyor ve istiyor insan.

Bana göre programın en güzel yanı ''kemence çaldığında '' ha bunun sesini duyduğumda bir acayip olıyrım demesiydi( bana göre çok samimiydi)

Seyirciyi her gösterdiğinde ise BMN'den Trabzonspor formalarıyla ve BMN atkılarıyla 50-100 kişi orda oluşumuzu hayal edip durdum hep.
                          En son LazAnisT tarafından düzenlendi; 27.02.2010, 08:43.

Yorum

• Beni en çok maçtan haberi olmaması şaşırttı yenmişizdir dedi aldığı cevap karşısındaki tepkisi de komikti repertuvarında da pek farklı bir şey göremedim açıkçası ....Ayşem'i söylerken ise yine şampiyonluğa oynuyoruz dediğinde her zaman olduğu gibi gözümden yaş geldi, ne de olsa gözü nemli adamlar iyiymiş

Yorum

• Dünkü reytingler..

TOTAL
                              S NO l PROGRAM ADI l KANAL l SURE l (R) AMR % l SHR %

13 l KUZEYIN OGLU (PERFORMANS) l SHOW l 1:04:28 l 4,63% l 20,39%
                              19 l KUZEYIN OGLU l SHOW l 1:03:30 l 3,84% l 9,61%

AB
                              S NO l PROGRAM ADI l KANAL l SURE l (R) AMR % l SHR %

6 l KUZEYIN OGLU (PERFORMANS) l SHOW l 1:04:28 l 7,09% l 27,23%
                              9 l KUZEYIN OGLU l SHOW l 1:03:30 l 5,66% l 14,20%

Yorum

• Önümüzdeki haftadaki konuğu belli olmuş mu?
                                Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X