Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Konak | Kuzeyin Oğlu

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu hafta sonu istanbula gelme durumum vardı son anda iptal oldu gelebiseydim. programdaydık. ilerleyen programlarda kesinlikle gitmeyi planlıyorum.
    öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
    MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
    BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sefa ne yaptı uşak program süper ama çok keyif veriyor.
      Birşey yaptığı yok. Trabzonspor formasıyla gözükmesi yetmez mi PFDK'nin ceza vermesi için..

Yorum

• Sadece 13 programsa çok az gerçekten..

Adında İbo Show denen gaf, pot ve hanzolukla dolu o dangalak programı 15 sene izlemek zorunda kaldı bu memleket..

Ne gariptir ki bir kişiden bile "Dün akşam İboshow ne güzeldi lan" lafını da duymamışımdır hiç. Ama pompalayıp durdular bünyelere senelerce..
        "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Tempo süper..
          2. yarı hareket geldi programa.
          Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Birşey yaptığı yok. Trabzonspor formasıyla gözükmesi yetmez mi PFDK'nin ceza vermesi için..
            bu hafta ceza almayız diye düşünüyorum. gözlemci, ve temsilcilşeri bağladım
            öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
            MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
            BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• Edip Akbayrak Üstad' a saygılar..

Bir de Şenol Hoca' ya atfen "Güzel günler göreceğiz güneşli günler" i söylese bari)

GW

Yorum

• Bu adam da nasıl ses varsa bütün şarkı türkü ne varsa kaldırabiliyor arkadaş.
                Özkan SÜMER

Yorum

• Bir buçuk saattir devam ediyor sanırım. Sıkıldığım tek bir an yok.

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sadece 13 programsa çok az gerçekten..

Adında İbo Show denen gaf, pot ve hanzolukla dolu o dangalak programı 15 sene izlemek zorunda kaldı bu memleket..

Ne gariptir ki bir kişiden bile "Dün akşam İboshow ne güzeldi lan" lafını da duymamışımdır hiç. Ama pompalayıp durdular bünyelere senelerce..
                    Hiç sorma abi ya. Hele konukları falan oluyordu ya... Dansöz falan oynatması falan.

* * *

Beyaz'da bu akşam kim var diye merak bile etmiyorum. Büyüksün Kuzeyin Oğlu.
                    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Kral ya Vallahi Kral..

Yorum

• Hadi be Volkan abi bekliyorum hala.. Biliyorum sona saklıyorsun okuyacaksın.. Okuyacaksın değilmi..?
                        Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Bu arada açılımın da kralını yaptı he

"Öyle dıravdan değil böyle samimi yapılır" hesaabı

GW

Yorum

• kuzeyin oğlu o...

Yorum

• İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hadi be Volkan abi bekliyorum hala.. Biliyorum sona saklıyorsun okuyacaksın.. Okuyacaksın değilmi..?
                              Evet Ayşem... ççç
                              Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
                              #20 COLMAN

Yorum

• Bazı hadsizler der ki; "Volkan Konak abartılmış sanatçidir"
                                Sözlüğün son bombası, tabi yazanın elinde değil direkt kucağında kaldı o ayrı
                                Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                                İşte BMN!*

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X