Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Konak | Kuzeyin Oğlu

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Benden başka tüyleri diken diken olan var mı? Didou nana eşliğinde, arka fontta Kazım abi...

Özledik be Kazım abi...
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak Selman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gönlümüzün en başlarında olan Kazım abi de arka planda.

Gel da içme
      Bensiz?
      Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Belli ki üstad programa hayli sıkı hazırlanmış ve çok da formda..

Ancak ekşi sözlükteki Hami ile ilgili bulmaca anekdotlarını bir anı olarak anlatmış olması neyse de şu kendimizi "ti" ye alma işini bu kadar da abartmasak keşke..

Bu arada Rakı-Ecevit-Trabzonspor üçlemesi, seyirciyle ile olan etkileşimi ve tabii ki parçalar gerçekten harika..
        "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Benden başka tüyleri diken diken olan var mı? Didou nana eşliğinde, arka fontta Kazım abi...

Özledik be Kazım abi...
          yalnız değilsin
          Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• Adamı pert eder Volkan Konak.
            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Az sonra yar gider arabalan.

Selim'in de maşallahı var. Her aleti çalıyor. kemençe,tulum, bağlama, darbuka.....
              TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bensiz?
                Bu hafta hazırlıksız yakalandık, çayla idare ediyoruz.

Haftaya

Yorum

• İlk olarak Emrullah D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Az sonra yar gider arabalan.

Selim'in de maşallahı var. Her aleti çalıyor. kemençe,tulum, bağlama, darbuka.....
                  Bir de Akşam Güneşi'ni söylese tam olacak
                  Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bir de Akşam Güneşi'ni söylese tam olacak
                    Vallahi lafı ağzımdan aldın Abi..

Yorum

• Kendim için, ailem için, sevdiklerim için ne dua ediyorsam, diyorum ki yalnız kaldığımda Allah'a: Böyle adamalr ölmesin yahu! Ömürleri uzun olsun... Sağlıkla, böyle sıcacık.. Ülkemin ihtiyacı var böyle adamlara, çok hem de...

Bu adam konuşurken kumandanın başka düğmesine basamayan tek ben değilim anlaşılan. Kitliyor insanı resmen. "Kadınım"larına mı doyamıyorum, "Sevdiğim"lerine mi? Aralara soktuğu karnıma ağrı girdiren gülmez krizleine mi, paldır kültür memleket meselelrini böyle güzel anlatışına mı, vefasına mı, kocaman kalbine mi? Oy oy...

İyi ki varsın... İyi ki, programında adı geçen herkes hala ve hala ve hala var...
                      "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Vallahi lafı ağzımdan aldın Abi..
                        Fena söylüyor
                        Herkese Merhaba

Yorum

• Bu Konuyu 39 Aktif Üye Görüntülüyor 39 (18 Üye ve 21 Misafir)
                          Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• Sunay Akın'la beraber 'Kuzeyin Oğulları' olsaydı keşke

Yorum

• Neler yapıyor yahu, işte böyle durumlarda yurtta kaldığıma ve elimin altında bir televizyon olmamasına ne kadar üzülüyorum anlatamam. İnternetten kesik kesik aynı tadı alamıyorum.
                              Acıyla büyüyor içimizdeki Trabzonsporluluk, kalbimizi en derinden yakmaya devam ediyor... Serhat ve Bünyamin Abiler'i, Mesut'u ve Mami'yi unutmayacağız...

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fena söylüyor
                                Kesinlikle..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X