bu hafta sonu istanbula gelme durumum vardı son anda iptal oldu gelebiseydim. programdaydık. ilerleyen programlarda kesinlikle gitmeyi planlıyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Volkan Konak | Kuzeyin Oğlu
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesefa ne yaptı uşakprogram süper ama çok keyif veriyor.
- Alıntı
Yorum
-
Sadece 13 programsa çok az gerçekten..
Adında İbo Show denen gaf, pot ve hanzolukla dolu o dangalak programı 15 sene izlemek zorunda kaldı bu memleket..
Ne gariptir ki bir kişiden bile "Dün akşam İboshow ne güzeldi lan" lafını da duymamışımdır hiç. Ama pompalayıp durdular bünyelere senelerce.."söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirşey yaptığı yok. Trabzonspor formasıyla gözükmesi yetmez mi PFDK'nin ceza vermesi için..öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadece 13 programsa çok az gerçekten..
Adında İbo Show denen gaf, pot ve hanzolukla dolu o dangalak programı 15 sene izlemek zorunda kaldı bu memleket..
Ne gariptir ki bir kişiden bile "Dün akşam İboshow ne güzeldi lan" lafını da duymamışımdır hiç. Ama pompalayıp durdular bünyelere senelerce..
* * *
Beyaz'da bu akşam kim var diye merak bile etmiyorum. Büyüksün Kuzeyin Oğlu.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHadi be Volkan abi bekliyorum hala.. Biliyorum sona saklıyorsun okuyacaksın.. Okuyacaksın değilmi..?Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
#20 COLMAN
- Alıntı
Yorum
Yorum