Volkan abimize başarılar...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Volkan Konak | Kuzeyin Oğlu
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
13 bölüm mü olacakmış? Olmaz abi ya.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHangi Kanal...?İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHangi Kanal...?
Güzel konuştu bu arada Volkan Konak.teκ κardeş dгogнeda uпiтed
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleShow TV'de. Başlığa yazılması lazım aslında.
Güzel konuştu bu arada Volkan Konak.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
- Alıntı
Yorum
-
Stüdyoya bakıyorum. 7'den 70'e her kesimden insan var. Liseli gençler de var, yaşını almış duruşuyla oturuşuyla kendini belli eden okumuş insanlar da...
Büyüksün Kuzeyin Oğlu. Çok büyük.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyşem'i söylese de son ses yapsam.
Yürekten katıldığım bir fikir..Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle+ bilmiyorum kaç öyle bir sayı yok
Yürekten katıldığım bir fikir..Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
Yorum