Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Konak | Kuzeyin Oğlu

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor'un ticari ilişki içinde olduğu bir kurumun ortağı ile ilgili ,tribünlerden kamu oyu yaratma yolunu seçmek , Trabzonspor yönetimine yakışmaz. Şayet Trabzonspor Ticari ilişkilerinin çözüm yolunu tribünlerde araması için bu eyleme katkı yapmış yönetici varsa hemen istifa etsin.Varsayalım bu ilişkide Volkan KONAK haksızda olabilir.

KARAYEMİŞ tesislerinin bugünkü değeri 1 YTL olabilir 1000 YTL de olabilir , bu ticari bir ilişki, geri alırsın almazsın kiraya zam istersin hepsi TRABZONSPOR un bütçesine katkı içindir anlarım .Kaldı ki yöntem yanlış ,konu olan kişi TRABZONLU, TRABZONSPORLU VOLKAN KONAK olmasa bile YANLIŞ ,diğer ortaklar ADANA lıymış.
    VOLKAN KONAK ve/veya tesisin kiralandığı dönemdeki kişiler kim. Hepsi TRABZONSPOR lu aklı başında anlaşma yapılmadıysa oturur anlaşırsınız. TRİBÜNLER neden kullanıldı , TRİBÜNLERİ kullananların sonlarını hep beraber gördük. YEREL BASIN daki bir gazeteci VOLKAN KONAK ile ilgili bu haberi araştırmacı gazeteci olarak mı yaptı ? Yoksa kulüp içinden bilgi aldımı ? Bu şekilde kamu oyu yaratılmasını abesle iştigal olarak görüyor ve bu olayda TRABZONSPOR kulübü yöneticilerinin dahili varsa , şahsım adına onların yönetici olarak görev almaları için yaptığım katkılarımı helal etmiyorum.Ve istifa etmelerini diliyorum.
    Son isteğim başkanımız sayın SADRİ ŞENER den , şimdiden bu tür amatör işler yapan kişilerle TRABZONSPOR un yönetilmeyeceğini anlaması ve bir an önce gerekli tedbirleri almasını diliyorum
    TRABZONSPOR ÜYE NO:12458

Yorum

• ya ama bu olayı birazda başkan ortaya attı lig tv röpörtajını izleyen varsa dediki

"kartaldaki yeri işleten arkadaşımıza yer çok ileri bir tarihe kiralanmış biz orayı istedik ama bizden ücret talep etti bu insanın hem trabzonlu hemde trabzonsporlu olması bizi çok üzdü ama görüşmeler devam e diyor"

diye söyledi birazda başkanın konuşmasındna sonra yazıldı bunlar ama hep söylüyorum bilinçsiz taraftar...!
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Bu konu daha çok su kaldırır....Volkan Konak aleyhine git beleşçilere pankart açtırt...adama gülerler hemde bir tarafları ile..
        Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• volkan konak Trabzonsporlu olabilr yanlız adam neden hissesini versin canım simdi gelsin kulup evimi arabamı istesin benden Trabzonsporluyum die vercekmyim mantıklı olun arkadaslar bu halde bile kendi hissesini hibe etmiş adam daha ne diyelim bence bir an once bmn nin giriş sayfasına volkan konakla ilgili bir destek metni hazırlanmalı zaten yerel medyadada cıkar bu yazımız ve volkan konakta bizleri anlar onun gibi bir degeri kaybetmek cok sacma olur haydi bmn
          İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Volkan Konak'ın hisselerini bağışlaması bile çok büyük bir fedakarlık.Beleş biletlerle stada giren beleşçilerin Volkan Konak'tan hesap sorması çok ilginç.Bu işin içinde yönetimden birilerinin çıkarları varsa, Sadri Şener önlemlerini almalı ve yöneticiler istifa etmeli.

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bende,tamda bu aralar Volkan'dan yeni sezon için marş kıvamında beste isteyecektim..

Sanırım verirdi.Yapardı bunu..
              Ama ben utanırım yahu.

Yok yok istenmez artık.
              Kimse istemese bile yapar Olcay Abi. Volkan Konak yapar. Trabzonsporluluk duruşunu en takdir ettiğim insanlardan bir tanesidir. Kendi değerlerimizin kıymetini bilmiyoruz diyen arkadaşlara katılıyorum.

28 Nisan da yapacağı konuşmayı iple çekiyorum. Kim o 2 yönetici acaba? *

Medya ve trübündeki bir kaç dengesiz aracılığıyla Volkan Konak'a ayıp yapılmıştır. Bu ayıbı yapanlar " özür dileme " nezaketinide göstereceklerdir umarım! *
              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Tesislerin olduğu yerin inşaat ihelesi bile yapıldı.İhaleyi alan yöneticilerimizi Volkan Konak 28 Nisandaki Basın Toplantısında açıklayacak.İhaleyi alanlar o pankartı astıranlardır.

Yorum

• Degerlerimize sahip cikalim.
                  Bu Ülke zaman zaman bunu yapmadigi icin "kaybediyor"...
                  Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• dün lig radyoda çok güzel cevap verdi yönetimdende Hasan Yener katıldı yöneticiler yapmadıyor diye bana hiç inandırıcı gelmedi Volkan Konak kulüp üyeliğinden de çıkacakmış

Yorum

• Herşey tamamda Volkan Konak'da Kulüp üyeliğinden çıkacağım gibi bir açıklama yapdıysa onada yakışmıyor.Bir kulübün yönetim kurulunun üyeleriyle asil üyeler arasında ve veya Yerel medya ile aralarında oluşan bir anlaşmazlıkta hemen kulüp üyeliğinden istifa etmek gibi hareketlere kalkışmak yakışık almaz , TRABZONSPOR kulübü üyeliği öyle pireye kızıp yorgan yakmak şeklinde sona erdirilirmi veya böyle bir söylem ne kadar yakışık alır.
                      TRABZONSPOR ÜYE NO:12458

Yorum

• İlk olarak ozcilingir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Herşey tamamda Volkan Konak'da Kulüp üyeliğinden çıkacağım gibi bir açıklama yapdıysa onada yakışmıyor.Bir kulübün yönetim kurulunun üyeleriyle asil üyeler arasında ve veya Yerel medya ile aralarında oluşan bir anlaşmazlıkta hemen kulüp üyeliğinden istifa etmek gibi hareketlere kalkışmak yakışık almaz , TRABZONSPOR kulübü üyeliği öyle pireye kızıp yorgan yakmak şeklinde sona erdirilirmi veya böyle bir söylem ne kadar yakışık alır.
                        Sayın abiciğim , Volkan Konak da böyle bir adam işte...eğilip bükülmeyen bir adam olduğunu söylüyor ki bu hareketi o adamlarla aynı yerde olmamak adına yapacakmış....
                        Canım memleketim ve insanı ne hale gelmiş, kendi değerlerimizi bile kirletip bir kenara atmaya çalışıyoruz....şampiyonluk istemiyorum yeter ki onurumuzu gururumuzu kaybetmeyelim, adam gibi adam olalım el alem de bize saygı duysun....

Yorum

• İlk olarak ozcilingir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Herşey tamamda Volkan Konak'da Kulüp üyeliğinden çıkacağım gibi bir açıklama yapdıysa onada yakışmıyor.Bir kulübün yönetim kurulunun üyeleriyle asil üyeler arasında ve veya Yerel medya ile aralarında oluşan bir anlaşmazlıkta hemen kulüp üyeliğinden istifa etmek gibi hareketlere kalkışmak yakışık almaz , TRABZONSPOR kulübü üyeliği öyle pireye kızıp yorgan yakmak şeklinde sona erdirilirmi veya böyle bir söylem ne kadar yakışık alır.

Ahmet ağabey, Volkan Konak'ın dediği şuydu. Yıllarımızı verdiğimiz o tesislerden ben zaten çıkmak istiyorum, benim için sorun yok! ama ortaklarımında konuşulup onların ikna edilmesi lazım.Ben bunu istiyorum dedi...

Sonra yöneticilerden birileri ona adam göndermiş değişik şekillerde onu tehdit etmişler, maliyecilerin her gün buraya geleceklerini söylemişler, sonra çıkacaksın'a getirmişler lafı...

Kirlendiğimi hissediyorum dedi.Pazartesi 28 Nisan'da Trabzon gazeteciler cemiyetinde bu pankartları astıran yöneticileri açıklayacağım dedi.Sonrada istifa edeceğini, bu yöneticilerin olduğu bir ortamda kulüp üyesi olmak istemediğini bunun içinde istifa edeceğini söyledi.

Trabzonlu'nun kavgası mert olur dedi.Namertlere papuç bırakmayız dedi.Bu kulüp aydınların, entellerin kurduğu günüğmüze kadar getirdiği bir kulüp olduğunu söyledi.Yanlız şehirde bir sıkıntının olduğunu, Şenol Güneşlerden, diğer yöneticilere kadar aydın insanların bu şehirde yaşamak istemediğini anlattı.Bu şehrin çakallara kaldığını anlattı.
                          TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• volkan abiye yapılanlar yanlıştır bence bunu trabzonspor taraftarları tarafından yapılmış bir protesto olarak görmüyorum bunu trabzonspor taraftarı olmayan bazı kişilerin yaptıgını düşünüyorum.volkan konak trabzonspor icin her zaman bir değerdir. böyle degerler böyle yitirilmemelidir.trabzonspor aşkı öyle 1 milyon dolarlarla falan ölçülmez bunu herken böyle bilsin.volkangı protesto edeceklerine ayıcık albayrak yönetimine pankart acsaydılar belki daha erken giderdi bu yönetim.u büyük taraftar artık tekşeyi istiyor şampiyonluk başka birşey degil. ne para ne pul ne mal tek şey şempiyonluk
                            Jackson Avelino Coelho Jajá

Yorum

• İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bir sorumda BMN'ye olacak.V.Konak ile ilgili haberlerin patlamasında etken olan Haber61.Net'in burada sıkça eleştirildiğini görüyoruz.Anasayfamızda bulunan Spor61.Net reklamının kaldırılması düşünülüyor mu?
                              İlk mesajdan ititbaren Haber61 ile ilgili tek olumsuz haber okumadım daha doğrusu haber61'in hiçbir yerde adı bile geçmiyor.

Kaldı ki Haber61'in Volkan konak yorumu burada.
                              Trabzonspor'a ait olan Kartal Karayemiş tesislerinden çıkmak için 1 milyon dolar dolar hava parası istediği iddia edilen ünlü sanatçı Volkan Konak'ın pankartlarla protesto edilmesi üzüntü yarattı. Trabzonspor'a ait olan Kartal Karayemiş tesislerini iki or

Hangi akla hizmet böyle bir yorum yaptığını da öğrenirsek iyi olur Osman...
                              Trabzonspor √
                              Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                              İki Renk ve Asalet √
                              BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                .....Bu şehrin çakallara kaldığını anlattı.
                                Yılın sözü,

Yılın değil son 10 yılın sözü...

ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                                "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X