Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Konak | Kuzeyin Oğlu

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sadri Şenerin bu olaya el atması lazım transferlerden daha önemli klübün huzurlu olması.

Yorum

• o pankartı asanlara ve astıranlara kızmak lazım.bir de bunu yönetimin içinden organize eden biri varsa onu duyurmak lazım ki haddini bilsin..ortada ya büyük bir yanlış anlama var ya da bir art niyet...
      Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
      my name is onur....
      Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• yazık oluyor;hemde çok yazık!!!
        • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• şimdi volkan konak eğer o isimleri açıklamaz, olayı hasır altı ederse çok yazık olur. inşallah sümen altı etmez o ismleri.

Yorum

• Biletinin parasını vermeyen adamlar, Volkan Konak'tan hesap soruyolar.Hemde Volkan Konak kendi payını kulübe bağışlamaya razıyken.Çok yazık.
            En son Emre B. tarafından düzenlendi; 23.04.2008, 00:12.

Yorum

• Bende,tamda bu aralar Volkan'dan yeni sezon için marş kıvamında beste isteyecektim..

Sanırım verirdi.Yapardı bunu..
              Ama ben utanırım yahu.

Yok yok istenmez artık.

Yorum

• bu olayı nuri albayrağa sormak lazım
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Volkan Konak a yapılan çok büyük terbiyesizliktir.Eğer o pankartlarda bu yönetimin payı var ise yazık bize yine arkadan vurulacağız.Kimbilir bu yönetimde kartalda ki tesislerden kimler nasıl faydalanacak.Anlaşılan o ki bu yönetimin amacıda Trabzonsporu biryerlere getirmek değil,Trabzonspordan nemalanmaktır.

Yorum

• ona yapılan çok büyük bi ayıptı.Volkan Konak ın gönlünü almak için ne yapabiliriz acaba.
                    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• ortada yanlış anlaşılma vardır mutlaka,,,
                      bir ben var ki benim içimde, benden öte benden ziyade....

Yorum

• bu yanlış anlaşılma gibi durmuyo bence. profosyonelce hazırlanmış pankartlar var. taraftarın vazifesi takımını desteklemek. çıkar rakip takımın başkanı yöneticisi densiz bi açıklama yapar ozaman pankart açarsın. ama aleyhine pankart açılan kişi Volkan Konak. yazık.
                        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

• haklısın.bende işte volkan konak olayında yanlış anlaşılma vardr demek istemiştim
                          bir ben var ki benim içimde, benden öte benden ziyade....

Yorum

• Bu işin bir de güzel tarafı oldu.

O pankartı açanlar dışında kimse Volkan Konak için en ufak olumsuz birşey demedi. Elbette denilecek olumsuz ne olabilir ki?

Hatta marifet gibi bu haberi daha gençler maçından önce sitesinde duyuran değerli medya mensupları bile çark etti; zira Trabzonspor Camiası'nın sağduyusu karşısında sinmemek ne mümkün?

Volkan Konak bu konuda bence hatalı değildir. Diyelim ki hatalı olsun. Bu işin çözüm yeri tribünler ya da medya değildir. Zaten çözüm aranması gereken yere, hukuka intikal etmiştir.

Bu arada o tesislerde Volkan Konak olmasa, Allah aşkına kim gider gece eğlencesi için Kartal sahiline?

Volkan Konak bundan sonra Gebze Şekerpınar'da program yapsa, iki ay önceden rezervasyon yapmadan yer bulamazsınız. Maalesef olan, yılda bir kere olsun programına gidip efkar dağıtan bizlere oldu.

Son not: Bazı akl-ı evvellere inat, Trabzonspor ile Volkan Konak karşı karşıya değildir, olamaz da! Sorun neyse çözülür.
                            Trabzonsporlu olmak...
                            Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Olayın çapı gittikçe büyümekte bundan dolayı artık Sadri Şener'in çıkıp bir şeyler söylemesi gerektiğini düşünüyorum.Eğer iddia edildiği gibi bahsedilen mekanın yerine sırf kendi menfaatleri için plaza vs. gibi şeyler yapmak için uğraşan yöneticilerimiz varsa ya çıkıp Volkan Konak'tan ve Trabzonspor camiasından özür dilemeli ya da istifa etmelidir.

Bir sorumda BMN'ye olacak.V.Konak ile ilgili haberlerin patlamasında etken olan Haber61.Net'in burada sıkça eleştirildiğini görüyoruz.Anasayfamızda bulunan Spor61.Net reklamının kaldırılması düşünülüyor mu?
                              keyif adamı ..

Yorum

• Velev ki Volkan Konak Trabzonspor dan 1 milyon dolar istemis bulunsun. Iki taraf arasinda yapilan anlasma(lar)dan dogan hukuk bunu gerektiriyorsa bu para kendisine anasinin ak sütü gibi helaldir.

Volkan Konak Sibel Can icin kefil olmus. Biz de taraftar olarak Volkan Konak in Trabzonluluguna ve Trabzonsporluluguna kefiliz.
                                Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur!

N. F. Kısakürek

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X