Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Konak | Kuzeyin Oğlu

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bi Ayşemi okumadı diye program sıfır diyecek halim yok.. Ama bekliyordum özellikle..

Çok güzeldi muhteşemdi.. Maşallah diyelim...
    Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaş 6 aylık bir bebekten bile daha fazla bir şey bilmediğin terimler hakkında yorum yapma!

Volkan Konak tamdır, olması gerekendir. Bayıldım ben bu akşama bayıldım. Çok büyüksün Volkan Konak hep varol...
        Arkadaş tartışmaya çekmesen iyi edersin olağan bir şeyi söylüyorum tartışmayada açığım hakaret etmeye çalışma istediğin terimide sor güncel olay haber her şeyleri biliveririm eylemlerde de haykırıveririm Volkan Konağı da severim
        Kazimişi gzas vorert

Yorum

• 3 saat boyunca bizi bizden alıp götüren toprağıma sevgilerimle.

Sağol varol Volkan abi.

Yorum

• O nasıl gidişti yahu? Son Beşiktaş motoruna yetişecekti herhalde

Programı izlerken saatin 2 ye yaklaştığını fark etmedim bile. Eline, diline, yüreğine sağlık be üstad
            "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Anadolumun türküleri gibi uzun ömür sen gibilere nasip olsun asıl.. İyi ki varsın adam.
              "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• Mükemmel Bir Geceydi..

Teşekkürler Volkan Konak

Yorum

• Yahu ne zaman bu programi izlesem Trabzon'a uçak bileti bakıyorum
                  "Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de...
                  Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
                  Kazım Koyuncu

Yorum

• Mükemmel bir geceydi. Teşekkürler Kuzeyin Oğlu, teşekkürler.
                    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak OYılmaz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaş tartışmaya çekmesen iyi edersin olağan bir şeyi söylüyorum tartışmayada açığım hakaret etmeye çalışma istediğin terimide sor güncel olay haber her şeyleri biliveririm eylemlerde de haykırıveririm Volkan Konağı da severim
                      Ne diyorsun hiçbir şey anlamadım. Komiksin cidden. Bağlantı kurduğun terimlerin birbiriyle alakası bile yok.

*Başlığın güzelliğini bozmayalım, bir şey söyleyeceksen özelden yazarsın.

Yorum

• Harika programdı. Reklamsız,spamsız .

Yorum

• Müzikleriyle ve özellikle de verdiği mesajlarla bana, uzun süredir yaşamadığım bir coşku yaşattı...

İhtiyacımız varmış..

Gözlerimiz dolu dolu izledik...

"Lay lay lom değilmiş san'at" dedirtti... Şiirlere devam...

Yorum

• tekrarini nerden izleyebilirim. nette falan mesela

Yorum

• Yalnız ilk programda o kadar muhteşem şarkıları seslendirdi ki bundan sonra ne yapacak diye düşünmedim değil.
                              İnanılmaz yoğundu program yani. Şarkı kalmadı gibi bir şey - Ayşem dışında-

Kritiğini yaptım ben de bu durumun.

Muhtemel senaryo şöyle

2. programa Sunay akın gelir, şiirler, sohbet ve eksik kalan şarkıların seslendirilmesiyle yine harika bir program olur.
                              3. programa Yattara gelir, şiirleri şakalar ve eksik kalan şarkıların seslendirilmesiyle yine harika bir program olur.

4. programa Nihat Genç gelir.
                              Sonrasında program bir daha yayınlanmaz.

Biz de ilk programda bütün şarkıları tüketti hayıflanmasıyla ne kadar haksız olduğumuzu anlarız.

Yorum

• Harika bişeydi.Uzun bir aradan sonra tv de seyrettiğim en kaliteli programdı.İlk program olmasına rağmen herşey dört dörtlüktü.

Ajdar gibi dengesizlerin itibar gördüğü bir ortamda Allah Volkan abi gibi adam oğlu adam sanatçıları eksik etmesin.

Trabzonluluğumdan bir kez daha gurur duydum Kuzeyin Oğlu Varol.
                                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X