Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Konak | Kuzeyin Oğlu

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Umarım sadece internette yanlış yazılmıştır "Zühre" ,albümü alınca göreceğiz...

Edit:Kendi resmi sitesinde doğru yazıyor...
    Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Şarki lİstesİ

gÖklerde kartal gİbİyİm
      yalanci dÜnya
      yarİm yarİm
      kiranda aŞan aydir
      aynalar
      keklİk gİbİ
      mİmoza ÇİÇeĞİ
      sular akar doldurur
      tahİr İle zÜhre - hoŞgeldİn kadinim
      yar

Yorum

• Aylardır bu albümü bekliyorduk, en kısa zamanda alacağım...

Yorum

• hemen almamız lazım
          En son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 19.02.2009, 13:47.

Yorum

• İlk olarak ALihaN ERTüRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hemen indirelim

almamız lazım ama bu şarkıları daha önceden indirmiştim ben , albüm çıkmadan önce yani
            Alihan,hiç yakışmıyor...

Yorum

• Volkan Konak Mimoza?
              @tsmustafakemal
              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Alihan,hiç yakışmıyor...
                gerçekten söylemiyorum tabi abi , o kadar emek göstermiş adam alıp katkıda bulunmak lazım..Ciddiye almayın yani

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Siz indirmiyor musunuz yani
                  Film indiriyorum bazen,ama bulamadığım filmleri sadece,o da yanlış aslında biliyorum.

Ama Volkan Konak'ın albümünü bırak indirmeyi fazladan alırım,açılmamış durur evde...

Yorum

• İlk olarak ALihaN ERTüRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    gerçekten söylemiyorum tabi abi , o kadar emek göstermiş adam alıp katkıda bulunmak lazım..Ciddiye almayın yani
                    Evet,sonradan farkettim şaka yaptığını,kendi mesajımı editlemeye çalışırken de alıntı yapıldı mesajdan kalıcı oldu

Yorum

• Ben film indiriyorum açıkçası insan gibi indirdiğim de söylenemez.

Ama Volkan Konak, Şevval Sam, Kazım Koyuncu,Cem Karaca,Barış Manço,Trabzonspor 41.Yıl Albümü gibi fazla saygı duyup, sevdiğim sanatçıların albümlerini kesinlikle korsan indirmem. Albümü aldıktan sonra, mp3 indiriyorum rahatça dinleyebilmek için orası ayrı.
                      Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• en kısa zamanda edinmeye çalışıcam

Yorum

• burada albümün ilk parçasının klibi var

Yorum

• İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            http://www.volkankonak.com/video/index.html

burada albümün ilk parçasının klibi var
                            İzledim şarkı fena değil ama klip olmamış şarkının sözlerinde mapushanedn bahsetmesine rağmen insanın en özgür olduğu deniz kenarında çekilmiş zıt olmuş yinede güzel olmuş
                            @tsmustafakemal
                            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Hadı hayırlısı olsun bakalım
                              Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• Hayırlı olsun...Alacağız bir tane...
                                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X