Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Konak | Kuzeyin Oğlu

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ha şöyle ya Kıraç tabi yaa.. bu arada hauu kameralar yerinde dursa çok güzel olacak başım döne döne bir hal oluyrum, azcuk yavaş hareket eder insan )
    TrabZonguldaklı...

Yorum

• Bu Kuzeyin oğlu Facebook sayfası yöneticileri sanırım Bordomavi.net üyelerinden biri
      Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu Kuzeyin oğlu Facebook sayfası yöneticileri sanırım Bordomavi.net üyelerinden biri
        Bir çok Kuzeyin Oğlu sayfası var. Bir tanesini ben açmıştım. Yöneticileri de doğal olarak BMN'den.
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bir çok Kuzeyin Oğlu sayfası var. Bir tanesini ben açmıştım. Yöneticileri de doğal olarak BMN'den.

Şu sayfadan bahsediyorum.

Geçenlerde Olcay abiye şarkı gönderen sayfa

Yorum

• Kendimizi deşifre etmiştik zaten

Forum üyelerinin kültür, sanat ve eğlence dünyasına ilişkin paylaşımlarda bulunduğu ve keyifli sohbetler gerçekleştirdiği forum bölümüdür...

Forum üyelerinin kültür, sanat ve eğlence dünyasına ilişkin paylaşımlarda bulunduğu ve keyifli sohbetler gerçekleştirdiği forum bölümüdür...

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            Eduardo Galeano

Yorum

• Tamamdır.

Anlamıştım zati bende üyeyim de bu Türkçe uyarısını yazan yöneticiyi kutluyorum

Sen misin yoksa ilhan

Yorum

• Videolarla Mehmet Dinç ve Kaya abi ilgileniyor. Logolarla 4EverTs (Kaan) ilgileniyor. Bir tane daha yönetici var. Onun dışında beraber idare ediyoruz sayfayı

Evet benim.

“Ben basit bir '
                Eduardo Galeano

Yorum

• yine güzel bi programdı yolun yarısınada geldi diger yarısıda inş böyle güzel gecer

Yorum

• Her Zaman, Her Yerde...

"SADECE TÜRKÇE"
                    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                    Malik bin Dinar

Yorum

• dün akşam yine muhteşemdi ya.
                      bu arada mustafa cecelinin hacı olduğunu biliyor muydunuz?
                      .....................................

Yorum

• Bilmiyordum ama çok temiz yüzlü birisi , saygılı birisi tanımıyoruz ama dışardan öyle gözüküyor

Yorum

• Gemiler Giresune

norstadt ©

“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                          Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Her Zaman, Her Yerde...

"SADECE TÜRKÇE"
                            Evet Facebook sayfalarında da.
                            Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak Hülya Ayan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              dün akşam yine muhteşemdi ya.
                              bu arada mustafa cecelinin hacı olduğunu biliyor muydunuz?
                              Ben biliyordum dindar bi aileden geldiğini söylemişti. Namazında niyazında birisi hatta.

Yorum

• Kuzeyin Oğlu yine reytinglerde 13. oldu haftaya ilk 10. girer diye düşünüyorum.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X