Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ne Dediler, Ne Demeliler? 2

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ziya Doğan’ın Not Defteri’nden:
    TS maçına hazırlık…
    Sivas maçı tam bir ibretlikti. Umut birkaç pozisyona girdi ama gol atmadı. Adam da tutmadı ama o kadarcık kusur kadı kızında bile olur. Mental hidayete mi eriyor acaba?

Şu Selçuk ve Ceyhun: Yangında ilk imha edilecekler... Gol atan on libero mantalitem için kıyametin büyük alameti demektir.

Ah şu üç büyüklerin elindeki… Hay Allah yine eskilere gittim, TS’un şu anki kadrosu elimde olacaktı millete futbol nasıl oynanır, pardon yani savunma nasıl yapılır, gösterecektim.

Alanzinho harika bir yetenek, sol bekte Marcelinho’dan daha iyi oynar.

Tjikuzu tehlikeli, devamlı ileri doğru pas atıyor, üstelik çoğu da isabetli. Sivas maçında gol atmadı diye küçümsememek lazım. Her an bir asist yapabilir ya da gol pozisyonu hazırlayabilir. Hüseyin de gidince mantalitemin Trabzon’daki son kalesi de yıkıldı.

Colman’ı oldum olası sevemedim. Bu çocukta bana hücum futbolunu hatırlatan bir şeyler var.

Maça saatler kaldı ama forvet, hay dilimi eşek arısı soksun, ileri on liberoda kimi oynatacağıma karar veremedim. Hay Allah, şimdi de "ileri" dedim!

Şeytan diyor; hücum oynat hepsi şok olsun. Tövbe estağfurullah! Kör şeytan şerrine lanet!

Lig başladı ya mantalite düşmanlarını bir heyecan sarmıştır kesin. Kendime bir nick uydurup NDND’ye bir göz astsam mı acaba?

İçimde tuhaf bir his var: sanki o Poetricus denilen mantalite kâfiri benim hakkımda bir şeyler karalıyor ve bir yandan da içine şeytan girmiş gibi pis pis gülümsüyor. Bu gidişle paranoyak olacağım.
    En son poetricus tarafından düzenlendi; 15.08.2009, 14:47.

Yorum

• Maça saatler kaldı ama forvet, hay dilimi eşek arısı soksun, ileri on liberoda kimi oynatacağıma karar veremedim.
      ççç

Mükemmel.

Yorum

• Ziya Doğan, not defterine hiç sahip çıkamıyor. Yine internete sızmış

Tebrikler poetricus hocam

Yorum

• Hüseyin Avni Aker Stadının soyunma odalarında küçük bir düzenleme yapılır.

Misafir Takım Soyunma Odasının girişinde yazar : "Welcome to Heaven"
          Evsahibi Soyunma Odasınin girişinde ise tabela asılır:

-Welcome To Avni Aker Hell-

ve stadın içi

Şimdi 10'dan geriye sayıyıoruz ve eğer öndeysek "İşte Taraftar İşte Şampiyon" diye bağırıyoruz. Skor tabelası eğer yenildiğimizi gösteriyorsa bütün gücümüzle Zenit Taraftarı gibi davranıyoruz: "Fatih Sultan Tekke ooleyy"

baydınız be, vallahi baydınız.

Yorum

• Tarafımdan silinmiştir.
            En son poetricus tarafından düzenlendi; 18.08.2009, 00:33.

Yorum

• Hocam hiçbir fırsatı kaçırmıyorsun..
              Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• PES 2010 hazırlıkları.

Yer: Konami genel binası

Oyun yapımı devam etmektedir. Sıra oyuncuların yapılmasına gelmiştir...

Fataro Tekero: Evet sıra geldi forvetlere. İsimleri alayım.

Koniçiwa:
                Umut Bulut ve Gökhan Ünal...

Fataro Tekero:
                Evet, başka...

Koniçiwa: Yok.

Fataro Tekero: Bu bizim oralı herhalde kihihihi

Koniçiwa: Yok.

Fataro Tekero: Yok mu?

Koniçiwa:
                Eksikleri tamamladık. 2 milyon euro para yok forvete verecek. Gabriç 2 milyon euro'ya bizde ama n'aber.

Fataro Tekero:
                İyi misin?

Koniçiwa: Bir an kendimi kötü hissettim, devam edelim.

Fataro Tekero: Bırak forveti " SS, LW, RW, AMC " falan da mı yok takımda yapalım şurada bir iki oyuncu işimizden olacağız. Değil mi Koniçiwa?

Koniçiwa: Hedefimiz Avrupa ligi. Gruplara kalıp oradan da yarı finale oradan da İETT akbiliyle aktarma yapıp Şampiyonlar Ligi finaline kalmak istiyoruz.

Fataro Tekero: Aman Tanrım! Ne diyorsun sen? Kendine gel be adam. Ben biliyorum kimi yapacağımı forvete. Al sana FATİH TEKKE.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Taraftar : - Fatih Tekke

Sadri Sener : - Fatih Tekke`yi alsak kimin yerine oynatacagiz ?

Yorum

• Olay nedir.
                    T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Yine coşmuş buralar

(UEFA)

Yorum

• Trabzonspor taraftarı tepkilidir:

- Yeter artık! Ruhsuz gibi dolaşmayın sahada!

- Evet ya yeter! Ruh gibi dolaşmayın sahada!
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Sivasspor basın sözcüsü Fikret Ünsal yine öfkeli, yine kızgın !..

Dün akşam oynanan ve 3-0 Fenerbahçenin kazandığı maçın ilk yarısında hakemin su molası vermediğine öfkelenen Ünsal:''Hakem ilk yarı su molası vermedi takımımız bitkin düştü çok yorulduk her maç su molası veriliyor bu bizi çekememezliktir'' diye konuştu. Ayrıca Ünsal TFF ve FİFA'ya başvuracaklarınıda dile getirdi

Yorum

• mac sonu röpörtajda sipiker sadri başkana sorar

s - sayın şener bu haftayı malübiyetle bitirdiniz...

s.d - hattını bil hattını

s - ama sayın şener

s.d - onuda bana deyil hocaya sorun

s - sayın hocam skor hakkında ne düşünüyorsunuz

h.b - hattını bil hattını

Yorum

• Flaş... Flaş... Flaş...

Üstad Poetricus'un not defterini az daha ele geçiriyorduk. Her ne kadar çıkan arbedede gözlüğüm üstadda kaldıysa, not defterinin bir sayfası da ben de kaldı.

Azzz sonra...

.
                              -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                              -"Burada klima yok mu?"
                              -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• Bekliyoruz Cyzio abi

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X