Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ne Dediler, Ne Demeliler? 2

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mustafa Keçeli'nin albümüne ithafen, teşekkürler sifuni

hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Trabzonspor taraftarı ve Süper Lig Yorumları ;

Taraftar Bordo ; Fener Mehmet topuzu almış tam bizim eksik olduğumuz mevki sağ bek keşke biz alsaydık...
      Taraftar Mavi ; Amannn boşver o fenerde top oynayamaz mevkisinde deivid var kazım var gökhan var..
      Taraftar Bordo ; Fener Özer hurmacıyı almış bizde çok iyi oynardı ya hemde Trabzonlu
      Taraftar Mavi ; Oda hep yedek kalır daha önce örnekleri var kesin oynayamaz
      Traftar Bordo ; Galatasaray Keitayı almış çok fena çalım atıyormuş ne yapacaz.
      Taraftar Mavi , Hiç birşey olmaz Türk fubolunda öyle adam geçemez
      Taraftar Bordo ; Galatasaray Elanoyu almış orta saha da oynuyor sol ayağı çok güzel
      Taraftar Mavi ; Hiç birşey olmaz o adamın +18 görüntüleri çıktı
      Taraftar Bordo ; Bjk Ferrariyi almış defansa çok iyi adam mış...
      Taraftar Mavi ; Türiye'de ki yollarda altı yere vurur yol tutamaz harcanır gider ondan da birşey olmaz.
      Taraftar Bordo ; Eeee Abi Sana kalırsa hiç birinden birşey olmaz Bizim halimiz ne olacak...
      Traftar Mavi ; Amaaaannn Avrupa ligi ön elemesinde zayıf rakip gelirse ilk maçı kazanır 2. maçı yenilip eleniriz güçlü gelirse zaten herşey ortada ligede gittiği yere kadar zaten Türkiye kupasında grupda 1 galibiyet alıp elensek oda tamam.....

"İnsanlar Bazı Düşüncelerini Kendileri Yaratmayabilir"
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• YIL 2006;galatasaray mali krizde,ADNAN POLAT telegol de galatasaray a yardım topluyor....
        yardım etmeyenler;

mesut gümüştaş: 1905 gs iaşdamları derneği başkanı
        ali dürüst
        abdürrahim albayrak
        turgay kıran
        mehmet cansun
        yiğit şardan
        semih haznedaroğlu
        galatasaray dernekleri ( yardım gelmediğini bizzat klüp yönetimi açıklamış)
        ...........................
        YIL 2009;Türkiye'nin 'Galacticos'u'!
        İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
        Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• Her ne kadar Gabriç transferi gerçekleşmiş olsa da,bu çalışma bizi yansıtmaktadır...

Bilin bakalım kim bu yöneticimiz...Olay Yöneticimizin evinde geçmektedir.
          .................................................. ......................

Maydanoz ve Transfer...

Çocuk : Baba,evde maydanoz yok.
          Baba : Annen istesin alırız.
          Çocuk : Annem maydanoz istiyor baba.
          Baba : Annen bizim evin yapısını henüz anlayamadı,ister o boşver.Maydanoza gerek yok.

.........Belli bir süre sonra.........

Anne : Bey,maydanoz lazım.
          Baba : Tamam hanım gidip manavdan alayım madem.

....Baba manava gider ve eli boş döner......

Anne : Bey,hani maydanoz nerde?
          Baba : Manava teklifimizi ilettim,ondan cevap bekliyorum hanım.
          Anne : Ne teklifi bey?Maydanoz için de teklif mi verilirmiş?
          Baba : Daha düşüğe almak lazım hanım öyle deme.

......Belli bir süre sonra.........

Anne : Bey bizim maydanoz ne oldu?
          Baba : Manavda yönetim boşluğu var hanım,kimle muhatap olacağımı bulamadım.
          Anne : Ama yan komşu ordan karpuz almış.Onlar nasıl muhatap buldu?
          Baba : Herkesle muhatap olmam ben hanım.

..........Belli bir süre sonra............

Anne : Bey,ne oldu bu maydanoz işi,bi alamadın şunu?
          Baba : Hanım,maydanozla anlaştık ama manavla henüz anlaşamadık.
          Anne : Akşam maydanozun bi kısmını yemişler bey.
          Baba : Sorun olmaz bizde sapını yeriz.

.........Belli süre sonra yine.....

Anne : Bey bizim maydanoz ne oldu?
          Baba : Maydanozu yan koşmu almış hanım.
          Anne : Allah iyiliğini versin bey,1 aydır alamadın şu maydanozu.Komşu bir günde aldı.
          Baba : Geçen haftadan oturmuş bir sebzeliğimiz var,onunla devam et işte....Maydanozun yerine de salatalık kullan gitsin...
          En son Hüseyin Kurt tarafından düzenlendi; 07.08.2009, 10:04.
          İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
          Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• hüseyin abi süper olmuşş
            ''...TrAbZoNsPoR...''

Yorum

• Hüseyin'in şaheserinden sonra biraz gölgede kalacak ama yine de bir şeyler karalayalım. Hiç YÖK'ten, pardon yoktan iyidir.

-Trabzonspor'a şampiyonluk için geldim.

-Bende de aynen böyle başlamıştı. 6 senedir bekliyorum. Bu gidişle jübilemi burada yapacağım.
              En son poetricus tarafından düzenlendi; 07.08.2009, 14:37.

Yorum

• Aynıyla Vaki

Geçen hafta Tunga ile aramızda geçen telefon konuşması:

afs: Tunga üstad şu an forumdayım, fakat başlıklar görüntülenemiyor!
                Tunga: Ne? Nasıl olur? ( şok yaşamaktadır )
                afs: Vallahi öyle, yöneticilerden de kimseyi göremiyorum.
                Tunga: Yapma yahu!
                afs: Hayır forum yöneticilerinden kimse de yok ortada.
                Tunga:....
                afs: Sakin ol, Trabzon Forum alıveriş merkezindeyim.
                Tunga: Hay Allah iyiliğini versin, yalnız dikkat et o forumda yönetici falan değilsin karışma adamların işlerine.
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Gabric'in imzasından sonra futbol camiasının önde gelen isimlerinden tepkiler:

Sadri Şener: Çok yorulduk, dünyayı dolaştık. Baştan söylemiştik az transfer yapacağız diye. Az yaptık, öz oldu. Kombinelere girmiyorum
                  Hayrettin Hacısalihoğlu: Hayır imza atmadı. Menejerlerin uydurması. Gündemimizde yok, ilgilenmiyoruz
                  Zeyyat Kafkas: Biz almasaydık Sivasspor alacaktı
                  Mahmut Aksu: Parayla alamazdık böyle futbolcuyu
                  Bülent Uygun: 5 senedir takibimizdeydi. Biz alamadık onlar aldı
                  Nuri Albayrak: Gol atamıyorsa çok para vermişler
                  İbrahim Hacıosmanoğlu: Fatih Tekke olsa ikna ederdim ama adı bana yabancı
                  Ahmet Ağaoğlu: Demeç vermeden önce bakan beye sormam lazım. Formaya bağış yaptık ama Fatih'i getiremedik ona yanarım
                  İsmailov: Fatih Tekke Trabzonspor'a hayırlı olsun
                  En son Travelair tarafından düzenlendi; 07.08.2009, 15:01.
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ve Kura Çekilir:
                    Toulouse - Trabzonspor.

Toulouse Temsilcisi: Eyvah!
                    Birkaç TS Taraftarı: Yaşasın!
                    Birkaç TS Taraftarı: Eyvah!
                    Sadri Şener: Hoca'ya sorun!
                    En son poetricus tarafından düzenlendi; 18.08.2009, 00:35.

Yorum

• poetricus Hocam, hürmetler....
                      *
                      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Korkusuz Kovboylar

Drago Sana da fazla rüzgar esiyor gibi geliyor mu
                        Evet başkan geliyor
                        Hey hey hey drago bu rüzgar solumdan esiyor
                        Başkan korkarım ama galiba ben geldim bu yüzden
                        Hey Drago hiçte mütavazi değilsin dostum
                        Kasırgalar mütavazi olmaz Başkan
                        Drago ?
                        Efendim Başkan
                        Adamımsın....
                        Sağol başkan...
                        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• camonnnnnnn Dragooooooooooooooooooooooo.....
                          Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
                          • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

• Hugo Broos’un Günlükleri:

Sevgili Günlük;
                            Bugün yeni bir takımla anlaştım. Türkiye’de bir efsane ama 26 yıldır şampiyon olamıyormuş. Sonradan öğrendim ki iki yıl önce dibe vurmuşlar. Geçen sezon da takımı üçüncü yapan hocayı kovmuşlar. İçimde bir tedirginlik oluştu. Neden acaba?

Sevgili Günlük;
                            Trabzon’da kalacak ev aramaya başladım ama ortada bir tuhaflık var: Herkes; “Birkaç aylığına evi ne yapacaksın?” diyor. “Ne birkaç ayı?” diye sorduğumda; “Senin dünyadan haberin yok. Şenol Güneş’in görev süresinin dolmasına şunun şurasında kaç ay kaldı ki?” diyorlar. “O da kim?” dedim. Hay demez olaydım. Bir grup eski futbolcu, basın mensubu ve taraftar beni Akçaabat’a kadar kovaladı. Sahi kim bu adam?

Sevgili Günlük;
                            Bu takımın asbaşkanında bir tuhaflık var. Geçenlerde kendisine tesislerdeki tuvaletin tıkandığını, etrafa kötü kokular yayıldığını söyledim. Bana; "Gündemimizde böyle bir şey yok. Bunlar menajer oyunlarıdır." diye cevap verdi. Tesisatçı çağırılıp tamir edilmesi için ısrar edecek oldum. Bana; "Sen Trabzon'un yapısını henüz bilmiyorsun." diye zılgıt çekti resmen.

Sevgili Günlük;

Şehre henüz alışamadım. Bu şehirde bir tuhaflık var. Herkes her şeyi bana soruyor. İşte birkaç örnek:
                            • Trabzon doğumlu olmayan bir hocayla şampiyon olunursa sevinmek caiz midir?
                            • Kayganaya kaç yumurta kırılmalı?
                            • Beyaz eşya alırken hangi markayı tercih etmeliyiz?
                            • Babamızın oğlu kardeşimiz olmazsa neyimiz olur?
                            • Eski futbolcu, teknik adam ve yakınlarına fitre ve zekât vermek caiz midir?
                            • Sürtünme kuvvetini 0'a indirmek mümkün müdür?
                            Böyle yüzlerce, hatta binlerce soru var. Meğer Başkan kendisine ne sorulsa; “Hoca’ya sorun!” diyormuş. Şaşkınım, paniklerdeyim, dehşet içindeyim. Bir soru cevap programı mı yapsam acaba?

Bu arada mail geldi. Bir taraftar; “Neden başkan her şeyi Hoca’ya sorun diyor?” diye sormuş. God bless the Ümmet-i Muhammed.
                            Ne dedim ben yahu?!
                            En son poetricus tarafından düzenlendi; 08.08.2009, 13:48.

Yorum

• "Anne : Bey,ne oldu bu maydanoz işi,bi alamadın şunu?
                              Baba : Hanım,maydanozla anlaştık ama manavla henüz anlaşamadık. " çççççç
                              Kazım Abi (kalbimizdesin) "Trabzonspor'u tutmak statükoya başkaldırmaktır..."
                              Şenol Güneş: "Parayla yapılamayanı, emeğimizle, dürüstlüğümüzle, calışarak yaptık. Tarih bunu da yazar."

Yorum

• hayrettin hacisalıhoğlu bizim uzakdan akrabamız

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X