Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ne Dediler, Ne Demeliler? 2

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Avrupa'ya erken veda eden, ligde şampiyonluk umutları tükenen Fenerbahçe, son şansını Türkiye Kupası'nda iyi kullandı ve Sivasspor'u eleyerek finale çıktı. İstanbul'da elde ettiği 3-1'lik skorun avantajıyla Sivas'a giden Sarı-Lacivertliler, kötü oynadığı maçtan golsüz beraberlikle ayrılarak finale adını yazdıran ilk takım oldu.

Maç sonrası:

Yıldıvım: Mecnun işi iyi ayarladık kupa bizim lig sizin
    Mecnun: Siz nasıl uygun görürseniz başkanım. Sizden daha çok seviniyorum Fenerin 25 sene sonra kupa alacak olmasına. Tüpçüyü nasıl ikna ettiniz?
    Yıldıvım: Kupayı bize verin, ligdeki maçı size veririz dedim, kabul ettiler
    Mecnun: Son hafta Trabzon'u da yenersiniz değil mi başkanım?
    Yıldıvım: Önce sen yen bakalım, o kadar kolay mı?
    Mecnun: Doğru ya, kupa sevincine o kadar dalmışım ki. Durun hemen ortalığı karıştıracak bir iki demeç vereyim
    Yıldıvım: Aferin işi öğrenmeye başladın, hakem işini ne yaptın?
    Mecnun: İki sezondur sağ olsunlar bir dediğimizi iki etmiyorlar.
    Yıldıvım: Aman, aman iyi iyi. Şu kötü sezonu da kupa ile bitirip avrupaya gidicez ya bvavo bize!
    En son a f s tarafından düzenlendi; 22.04.2009, 14:34.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ne dedi??

'Direkler ve futbol şansı izin vermedi'

Genç çalıştırıcı, “Sanırım, ekran başındaki ve stadyumdaki seyircilerimiz oynadığımız futboldan memnun kalmıştır. Futbol şansı yanımızda değildi ve direkleri geçemedik. Türkiye Kupası’nda Sivas halkına finali gösteremediğimiz için özür diliyorum. Futbolcularımı da gösterdikleri performans ve ortaya koydukları futboldan dolayı tebrik ediyorum” dedi. 8 günde çok önemli üç maça çıktıklarını belirten Uygun, “Şimdi 3 gün sonra Trabzonspor’la çok önemli bir karşılaşma oynayacağız. Yine Sivasspor’a yakışan futbolu oynayıp, kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Seyircilerimiz de stada karanfillerle gelsin ve kaybetsek bile rakibi alkışlayarak gönderelim” diye konuştu.
      .................................................. .............

Ne demeliydi?

"Hakemlerle de biyere kadar."

Genç çalıştırıcı, “Sanırım, ekran başındaki ve stadyumdaki seyircilerimiz oynadığımız futboldan hiçbişey anlamamıştır yine.Berbat oynadık her zamanki gibi.Güreş şansı yanımızda değildi,iyi güreşemedik bu sefer.Anlamadığım şey şu ; o direkleri niye koymuşlar oraya,ne işe yarıyor?En sonunda kızdıracaklar beni,onlara da tekmeyi basacam.Türkiye Kupasında Sivas halkına finali gösteremediğimiz için özür dilemiyorum zaten öyle bir beklenti de yoktu.Futbolcularımı da ortaya koydukları güreş performansından dolayı tebrik ediyorum ama olmadı işte." dedi. 8 günde çok önemli üç maça çıktıklarını belirten Uygun, “Şimdi 3 gün sonra Trabzonspor’la çok önemli bir karşılaşma oynayacağız. Yine Sivasspor’a yakışan ve hiçbir anlam ifade etmeyen tamamen güreşe dayalı futbolu oynayacağız.Kazanmak için hakemle beraber her türlü pisliği yapacağız.Seyircilerimiz stada mendillerle gelsinler,kaybettiğimizde ihtiyaçları olacak." diye konuştu.
      En son Hüseyin Kurt tarafından düzenlendi; 23.04.2009, 10:54.
      İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
      Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• Bravo Hüseyin Kurt.Sıkıntılı bir günümde tebessüm ettirdin... Sağolasın.
        Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Adaş sen bu işte ustalaştın
          BMN|KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bravo Hüseyin Kurt.Sıkıntılı bir günümde tebessüm ettirdin... Sağolasın.
            Teşekkür ederim Halil abi,siz sağolun.

İlk olarak körfezli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Adaş sen bu işte ustalaştın
            Estağfurullah Hüseyin abi Ben ustalarımı merak ediyorum,Poetricus ve Cyzio Üstadlar ne zamandır yoklar.
            İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
            Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• Hüseyin abi bayadır buraya girmiyordum bütün çalışmaların güzel olmuş ellerine zekana sağlık sen bu işi çook iyi kaptın
              "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
              Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ben ustalarımı merak ediyorum,Poetricus ve Cyzio Üstadlar ne zamandır yoklar.
                Bu gidişle uzun bir müddet de olamam herhalde. Bu köşeye lâyık olabilmem için daha dokuz fırın ekmek yemem gerekecek.
                -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                -"Burada klima yok mu?"
                -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• Yattara: Al canım sana bir dergi, söz birde Sivas'a senin için gol şimdilik bununla idare et.
                  Minik: İdare edemem Yattara, idare edemem

(Video paylaşım sitelerinde dolaşan "idare edemem anne, idare edemem" videosuna atıfla)
                  Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                  İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Gökhan: la gol attım laa..
                    yatara: garibim nasılda sevıniyi..
                    Koptum ççççççççç

Yorum

• Hüseyin abi..

Harika hepsi. ççç
                      teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu gidişle uzun bir müddet de olamam herhalde. Bu köşeye lâyık olabilmem için daha dokuz fırın ekmek yemem gerekecek.
                        Hocam, bir sonraki Forum Ödülleri' nde "En Esprili Üye" dalından hariç, ayrıca "En Tevazu Gösteren Üye" kategorisi olursa o dalda da oyumu sana vereceğim
                        "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• kUBİLAYDA İNCEDEN DOKUNDURUYOR
                          "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                          Ali Kemal Denizci

Yorum

• -La ne yaptım ben böyle.Mustafa Denizliye gülüyodum,benimde başıma geldi..

- Fatiiiihh,dur girmee!

-6 Yabancı hakkımız var sen fazlasın.

-Ben memlekete dönüyom hocam.Buraya fazla geliyorum ben.
                            *
                            *
                            Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

Ersun Destekçilerinin Forum Yazıları:

Pazartesi: Hoca bu maçtan gerekli dersleri çıkarır.

Salı: Adam bilimsel çalışıyor.

Çarşamba: Bilgisayarı 200 GByte'mış.

Perşembe: İstediği kadroyu bir kursa, var ya...

Cuma: Derhal mukavele yenilemeli.

Cumartesi: Bence bu maça şu kadroyla çıkacak: Sylva...

Pazar (Maçtan Önce): Haydi hocam, yenelim şu rakibi.

Pazar(Maçtan Sonra): Sanki golleri Ersun kaçırıyor. Sanki kötü pasları Ersun veriyor. Sanki golleri Ersun yiyor.

Pazartesi: Nerede kalmıştık? Hah, hoca iyidir iyi..
                              Şu muhabbet Ersun Yanal'a Destek köşesinde hâlâ büyük bir şevkle devam ediyor ya, ne söyleyeyim? Bazı çok somut örnekler vereceğim ama, bu saatten sonra kimseyi karşıma almamın âlemi yok.
                              -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

Peşin peşin söyleyeyim: Espri bana ait değil. Rahmetli Oğuz Aral Üstad'ın bir gazetedeki karikatürüydü. Ama çok güncel olduğu için bana burada tekrarlamak düşüyor:

----------------------------------------------------------

Salı: Fenerbahçe Toparlanıyor.

Çarşamba: Fenerbaçe Doğru Yolda.

Perşembe: Fenerbahçe Işık Saçıyor.

Cuma: Bu Fener Ezer!

Cumartesi: Bu Fener Parçalar.

Pazar: Bu Fener Fark Atar.

Pazartesi: Bu Fener Adam Olmaz.

Salı: Fenerbahçe Toparlanıyor.

Çarşamba: Fenerbaçe Doğru Yolda.

------------------------------------------------------------

Üstad'a Saygılarımla.
                                Bri kere daha alıntılayalım bakalım. Ne işe yarayacaksa?...
                                -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X