Avrupa'ya erken veda eden, ligde şampiyonluk umutları tükenen Fenerbahçe, son şansını Türkiye Kupası'nda iyi kullandı ve Sivasspor'u eleyerek finale çıktı. İstanbul'da elde ettiği 3-1'lik skorun avantajıyla Sivas'a giden Sarı-Lacivertliler, kötü oynadığı maçtan golsüz beraberlikle ayrılarak finale adını yazdıran ilk takım oldu.
Maç sonrası:
Yıldıvım: Mecnun işi iyi ayarladık kupa bizim lig sizin
Mecnun: Siz nasıl uygun görürseniz başkanım. Sizden daha çok seviniyorum Fenerin 25 sene sonra kupa alacak olmasına. Tüpçüyü nasıl ikna ettiniz?
Yıldıvım: Kupayı bize verin, ligdeki maçı size veririz dedim, kabul ettiler
Mecnun: Son hafta Trabzon'u da yenersiniz değil mi başkanım?
Yıldıvım: Önce sen yen bakalım, o kadar kolay mı?
Mecnun: Doğru ya, kupa sevincine o kadar dalmışım ki. Durun hemen ortalığı karıştıracak bir iki demeç vereyim
Yıldıvım: Aferin işi öğrenmeye başladın, hakem işini ne yaptın?
Mecnun: İki sezondur sağ olsunlar bir dediğimizi iki etmiyorlar.
Yıldıvım: Aman, aman iyi iyi. Şu kötü sezonu da kupa ile bitirip avrupaya gidicez ya bvavo bize!
Maç sonrası:
Yıldıvım: Mecnun işi iyi ayarladık kupa bizim lig sizin
Mecnun: Siz nasıl uygun görürseniz başkanım. Sizden daha çok seviniyorum Fenerin 25 sene sonra kupa alacak olmasına. Tüpçüyü nasıl ikna ettiniz?
Yıldıvım: Kupayı bize verin, ligdeki maçı size veririz dedim, kabul ettiler
Mecnun: Son hafta Trabzon'u da yenersiniz değil mi başkanım?
Yıldıvım: Önce sen yen bakalım, o kadar kolay mı?
Mecnun: Doğru ya, kupa sevincine o kadar dalmışım ki. Durun hemen ortalığı karıştıracak bir iki demeç vereyim
Yıldıvım: Aferin işi öğrenmeye başladın, hakem işini ne yaptın?
Mecnun: İki sezondur sağ olsunlar bir dediğimizi iki etmiyorlar.
Yıldıvım: Aman, aman iyi iyi. Şu kötü sezonu da kupa ile bitirip avrupaya gidicez ya bvavo bize!
Yorum