Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ne Dediler, Ne Demeliler? 2
Daraltma
X
-
Y:Beyler sağa sola bakın
S: Hayırdır
Y: Olum KOLPA görmesin baklavacı dükkanı açıp futbolu bırakacaklar haberleri yapar
S: O kadarda değil herhalde
H: Valla okadar şef biyerden izliyodur bizi şimdi
Trftr: Abi alında ben kaçim daha yeni evlendim boşanmak istemiyorum...HAMSİ
Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmeklilik söylentileri sonunda Cyzio'nun kulağına gider:
-"Mezarda emeklilik istemiyoruz...."
-"Allah'ım ben ne dedim?"
- Alıntı
Yorum
-
E: Napıyosun sen ya?
H: Sakin ol sakin ol
E: Ne sakin olcam dünya kadar para alıyosun ayıp değilmi?
H Sakin ol sakin ol
E: Parayı alırken öyle demiyodun ama
H: Sakin ol sakin ol
E: Fazla para koparmak için yapmicanız şey yok ya.
H: Kriz var olum okadar paraya bu kadar düdük çalınıyo
E: HıııııHAMSİ
Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeşin peşin söyleyeyim: Espri bana ait değil. Rahmetli Oğuz Aral Üstad'ın bir gazetedeki karikatürüydü. Ama çok güncel olduğu için bana burada tekrarlamak düşüyor:
----------------------------------------------------------
Salı: Fenerbahçe Toparlanıyor.
Çarşamba: Fenerbaçe Doğru Yolda.
Perşembe: Fenerbahçe Işık Saçıyor.
Cuma: Bu Fener Ezer!
Cumartesi: Bu Fener Parçalar.
Pazar: Bu Fener Fark Atar.
Pazartesi: Bu Fener Adam Olmaz.
Salı: Fenerbahçe Toparlanıyor.
Çarşamba: Fenerbaçe Doğru Yolda.
------------------------------------------------------------
Üstad'a Saygılarımla.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaç berabere bitse de Cyzio hocayı analım biz.
Yoksa Cyzio...
Aman Allah'ım, yoksa ben de mi?
Hüseyin ne yaptın sen?
- Alıntı
Yorum
-
FLAŞ! FLAŞ! FLAŞ! DÜNYANIN GELMİŞ GEÇMİŞ EN ÜNLÜ TIR ŞÖFORLERİNDEN KAMYONETÇİ EUROSPORTTA,BU BÜYÜK ROPORTAJI KAÇIRMAYIN,AZ SONRA.
Muhabir : Efendim öncelikle bizi seçtiğiniz için Eurosport ailesi olarak teşekkür ederiz.
Kamyonetçi: Doğrusunu söylemek gerekirse biz evde her akşam eurosport izleriz çoluk çocuk.Beğenerek izlediğimiz bir kanal,mesela İsveç buz hokey ligini yakından takip ediyoruz.Benim ufak oğlan hokeye çok meraklı kar yağınca naylonla kaymaya gider sürekli.
Muhabir : Yaa,ne güzel.Spora ailecek meraklısınız yani.Peki biraz da işinizle ilgili konuşalım,mesela mesleğe nasıl başladınız, hem spor hem tır şoförlüğü bir arada zor olmadımı?
Kamyonetçi: Tabi tabi biz ailecek spora meraklıyız.Mesela benim dedem 25 metre tabanca atışlarında madalya kazanmıştı bizim köy olimpiyatlarında.Mesleğe gelince,bizim meslekte ustalar vardır,benim ustam büyük üstad Rıza Kaptandı.Abim olur aynı zamanda,birgün çık şu arabanın üstüne dedi çıkış o çıkış.Sporla şoförlük bir arada zor oldu tabii ama kısa sürede uyum sağladım,sporcu aileden gelmenin faydaları oldu.
Muhabir : Ne kadar etkileyici.EE sonra neler oldu?
Kamyonetçi: Sen bu kadarla etkilendiysen ben ambulans çağırayım şimdiden ,birazdan bayılacağın kesin yani.
Muhabir : Yoo gerek yok ,konuyu dağıtmadan şunu sorayım,hafta sonu GS ile maçınız var ne düşünüyorsunuz?
Kamyonetçi: Gereği düşünüldü 4-1 olur,eşantiyon olarak iyide bir karadeniz havası alırlar ,Hamburg maçı öncesi ihtiyaçları olacak.
Muhabir : Çok ilginç bir yaklaşım oldu,eminmisiniz neye göre böyle bir skor tahmini yaptınız?
Kamyonetçi: Ben düşüncemi söyledim sen içinden sana uyanları seç al.
Muhabir : Peki efendim çok parlak bir kariyeriniz var,önümüzdeki dönemde hedefleriniz nelerdir?
Kamyonetçi: Bakıcaz tabi,aslında bu konuda baya bir seçici davranıyorum,bir kaç ciddi teklif var,BBC,Reuters,foxsport vs değerlendiriyorum,sizin eurosportta bir teklifte bulundu ama henüz net birşey yok.
Muhabir : Foxsport çok ciddi birpara teklif etmiş duyduğumuz kadarıyla.
Kamyonetçi: Para konusu konuşmadım aslında,para benim için çok önemli değil.Önemli olan rahat huzurlu bir ortamda tecrübelerimizi aktarabilmek.
Muhabir : Barselonadan teklif aldığınız doğrumu,Barselona fan kulüp yoğun istek yapmış.
Kamyonetçi: Şimdi Barselonadan teklif aldığım doğru oraada bir tır firması vardı Carspeed diye ama ben kabul etmedim.Sevmiyorum bu İspanyolları,vıdı vıdı vıdı ağızları kapanmıyor adamların.Fan kulüp baya bir uğraştı sağolsunlar, ama bana uymadı,Etoyu yollamışlar bende kıramadım,bi maçlarına gitmeye söz verdim kerataların.
Muhabir : Eto sizi davet mi etti,yani nasıl ulaştı size?
Kamyonetçi: Yav meğerse Eto iyi bir hayranımmış beni sürekli BMN den takip ediyormuş,özelden ulaştı,abi bi capucino içelim dedi,bende kırmadım.
Muhabir : Futbol camiasında tanınıyorsunuz yani?
Kamyonetçi: Tabi tanınmamak mümkün değil BMN çok önemli bir platform,milyonlarca insan takip ediyor,belkide milyarlarca.Taa alaskadan Güney Afrikaya kadar Trabzonspor taraftarları sempatizanları sürekli takip ediyorlar.Dünyaya fikir aktarılıyor buradan ,dolayısıyla tanınmamak mümkün değil.Bir nevi dünya futbol piyasasını kalbi burası.
Muhabir : Hadi yaa!
Kamyonetçi: Şaşırdın tabi,şimdi ben sana daha ilginç bir şey söyliim istersen ,daha dün Platini özelden bana ulaştı.Dediği aynen şu;BMN den gelecek dönem adaylığım için destek istiyorum...
Muhabir : Ne dediniz peki?
Kamyonetçi: Bilirsin işte hayırlıysa olur vs büyüklerimede bir danışayım falan filan,kendi başımıza karar vercek halimiz yok.Avrupa futbolu için kimin faydalı olacağına forumlar karar verir nihayetinde.
Muhabir : Tecrübelerden bahsetmiştiniz,ne tür tecrübeler aktaracaksınız dünya sporseverlerine bunu merakla bekliyor insanlar.
Kamyonetçi: Şimdi tabi ihtiyaç olan ne var onu tespit etmek lazım, ona göre belirlenir tabii.Mesela Bulgar polisine nasıl rüşvet verilir,Sırp gümrükçüsü kaç paket sigara ister,İngiliz nasıl ceza yazar,BAG den nasıl kaçılır,bunlar çok önemli konular.Ne anlatıyoduk şaşırdım galiba yani genel olarak taktik varyasyonlar üzerinde durmayı düşünüyorum.
Muhabir : Bunlar önemli tecrübeler,bunları dünyayla paylaşmanız sporseverler açısından çok faydalı olur,ama siz daha karar vermediniz.
Kamyonetçi: Önümüzde çok önemli GS maçı var,sonrasında on tane final daha.Ben şimdilik buraya konsantre olmuş durumdayım,önce şampiyonluk sonrasına bakarız yani.
Muhabir : Peki ya şampiyonluk gelmezse?Yani ihtimal dahilinde.
Kamyonetçi: Şampiyonluk gelmezse,gelene kadar beni unutun hatta dünya sporseverleri unutsun.Burada birşey koyuyoruz bir hedef gösteriyoruz,insanlar bunu anlayacaktır.
Muhabir : Dünya futbolunu yakından tanıyorsunuz,hangi oyuncuları beğeniyorsunuz??
Kamyonetçi: Dünya piyasasında çok önemli oyuncular var son dönemde Messi,Ronaldo,Faty Papy gibi büyük yıldızlar yetişti.Bunların yanında Hüseyin çok beğendiğim bir oyuncudur.
Muhabir : Hüseyin!!!
Kamyonetçi: Hüseyin konusunda şüpheleri olanlar var tabii ama,ben insanlara Hüseyin için BMN de sayfalarca yazmış büyük düşünürlerin bu konudaki yazılarını okumalarını tavsiye ederim.Benim gözümde değerli bir oyuncudur.
Muhabir : Hüseyin bu kadar başarılıysa neden büyük bir takıma transfer olmuyor?
Kamyonetçi: Bunu anlamakta zorluk çeken bir çok insan var,nedeni açık çünkü Hüseyin Dünyanın en büyük takımında oynuyor,neden başka takımlara gitsin ki?
Muhabir : Buna gerçekten inanıyormusunuz?
Kamyonetçi: Buna bütün kalbimle inanıyorum,Trabzonspor dünyanın en büyük takımıdır,taraftarıda dünyanın en büyük taraftarıdır.
Muhabir : Birazda anılardan bahsedelim isterseniz,ilginç bir anınız varmı?
Kamyonetçi: Futbolla ilgili birçok anım var tabii,2005 yılıydı yanılmıyorsam TS- Kayseri kupa maçı var,maç Trabzonda.Bu esnada Avısturyadayım, maçı kısa dalga radyodan dinliyorum hemde gidiyorum.Maç başladı bizde heyecen var tabii.Lanet Avusturyalılar köstebek gibi her yeri tünel yapmışlar,arkadaş bir tünele girdim git git bitmez derken tünel bitti yenisi başladı ben çıldırıyorum,biri bitti biri başladı,biri bitti öbürü başladı,yol rampalı zaten derken tüneller bitti maçta dk 65 spiker skor veriyor TS 0 Kayseri 3 bu spor hayatımın en kötü anılarından biriydi.
Muhabir : Son olarak milyonlarca seveninize vermek istediğiniz bir mesajınız varmı?
Kamyonetçi: Her türlü nakliye işi itinayla yapılır,yurtiçi yurtdışı.Takıl bana hayatını yaşa,rahmetlide sollamıştı,okuma laza basar gaza,tek rakibim BMN diyorum. Herkesi selamlıyorum.
En son kamyonetçi tarafından düzenlendi; 14.03.2009, 22:31.En yaralayıcı kelimeler özenle çıkarılır dağarcıklardan!
Erdal Hoş
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi arabayı değişmişsin hayırlı olsun..
Hüseyin mi destek çıktı yoksa maddi olarak
EyvAllah kardeşim,bu resimdeki araba benim aşkımdı.Nostalji yapıyorum.Hüseyin hayırsız çıktı bi alo bile dediği yok,alacağı olsun
En yaralayıcı kelimeler özenle çıkarılır dağarcıklardan!
Erdal Hoş
- Alıntı
Yorum
-
G.E: Yattara olm şuraya koş şuraya
Pas ver pas ver
Hoopp Hüseyin kes o topu
Uzun pas Egemen
Tayfun bırakma o adamı
Kemal, Alanzinho'yu çağır bana
Bas Hüseyin bas
Göksu ısınmaya başla
Ne kadar da kolaymış bu teknik direktörlük canım !?hepsi bu kadardır; adı yaşamak...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak kamyonetçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEyvAllah kardeşim,bu resimdeki araba benim aşkımdı.Nostalji yapıyorum.Hüseyin hayırsız çıktı bi alo bile dediği yok,alacağı olsun
Hüseyinin günahını alma,tel açmış işte görmüyormusun
Belki sana açmamış ama dayanamamış trafik ekiplerine açmışSon ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
- Alıntı
Yorum
Yorum