Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ne Dediler, Ne Demeliler? 2

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Süper.

milanooo del pierrroo pisa kulesi torinoooo gibi şeyler ekle...

ççç
    Özkan SÜMER

Yorum

• Kalli: Favori Hamburg!

Türk basın mensuplarına verdiği demeçte:
      Favori Hamburg Galatasarayın hiç şansı yok.. Sadece maça çıkmak için çıkıyor..

3 Saat Sonra:

Kalli:
      Ben bir ceviz ağacıyım gülhane parkında.. Ne sen bunun farkındasın nede cincon farkında..
      Yanlış demeçler verdim galiba.. ben Galatasarayda çalışıyordum dimi?? yok yok ben Almanım Hamburg'da çalışıyorumdur.. yada yada ben bunuyorum galiba

-------

kıvamını tutturmaya çalıştım ama tam tuttmadı galiba
      "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
      Ali Kemal Denizci

Yorum

• Bir Taraftar Profili

-Of be, bu takım iyi oynamıyor!
        -Haklısın birader. Foruma girip şu hocaya biraz sallayıp rahatlayalım.Bir dakika önce yeni bir nick alalım.
        -Sen üye değil misin?
        -Üyeydim.
        -Ee?
        -Hoca’ya ve destekçilerine sallayınca atıldık oğlum.
        -Sen daha önce de bir defa atılmıştın galiba?
        -Ne biri be! Bir defa atılmak çocuk oyuncağı. Ben çoluk çocuğa benziyor muyum?
        -Hâşâ! Şimdi hangi nickle gireceksin?
        -Ne bileyim? Aklıma gelen bütün kelimeleri kullandım.
        -Allah! Ben de banlanmışım!
        -Niye ki?
        -Hoca’ya beceriksiz destekçiklerine salak, hayvan gibi şeyler demiştim.
        -Yok kardeşim yok. Bu forum demokratik değil. Ne var ki bunda yani?
        -Bak dallamanın teki burada ne yazmış? “Kaçan onca pozisyonun faturasını hocaya kesmek cahilliktir.”
        -Vay deyyus, vay dallama! Ulan bize hakaret ediyorlar görüyor musun?
        -Dedim sana bu forum demokratik değil diye.
        -Amanın canım mesajım silinmiş. Hangi şerefsiz rapor ettiyse… Ulan ne vardı mesajımda da sildiniz.
        -Ne yazmıştın? Küfür hakaret falan mı vardı?
        -Yok be. Benden öyle şey çıkmadığını bilmez misin? Topu topu Gökhan salağın teki, Umut’tan bir b… olmaz, Selçuk var ya… diye yazmıştım.
        -Allah Allah niye sildilerse.
        -Bir de Ersun’un kalmasını isteyenler ya onun yakınları ya da ondan para alanlardır demiştim.
        -Onu da mı sildiler? Yuh yani!
        -Sorma ya! Ama yılmak yok, sallama ve giydirmeye devam.
        -Azmine hayranım.
        -Geçenlerde şüphelenen biri çıktı. Diyor ki; “Bazı üyelerin mesaj sayıları, yazdıkları başlıklar ve yazma zamanlarına bakıyorum. Nedense az sayıdaki mesajları takım puan ya da maç kaybedince hep Ersun Yanal’la istikrar başlığında ya da ona sallayabilecekleri yerlerde yazdıklarını görüyorum.”
        -Yapma ya! İyi de sen niye üstüne alındın ki? Senin iki bin civarında mesajın yok muydu?
        -Daha fazlası da var ama 50 kadar farklı nickle.
        -Haa! O zaman sen de yeni nick alınca başka başlıklarda mesaj sayını artır sonra Hoca’ya salla!
        -Yahu haklısın. Ben de kendime aynı şeyi teklin ediyorum ama foruma girer girmez kendimi tutamıyorum. Bu arada hala kendime yeni nick bulamadım. Neyi aklıma getirsem önceki kullandığım nick çıkıyor.
        -İşin zor. Öz Futbol desen.
        -Yok be. Öz kelimesinden enselerler. Of be! Şöyle uyduruk bir şey bulayım. İki kelime olsun da millet isim zannetsin.
        -Ya üslûbundan anlarlarsa…
        -Tehlikeyi göze alacağız artık.
        -Ne yaptın? O kadın ismi.
        -Kamuflaj oğlum, kamuflaj.
        -Bu arada Trabzonspor’un maçı başlıyor seyredecek misin?
        -Nickimden aşağı Kasım… Tövbe estağfurullah! Hadi bir Okey dönelim. Maçtan sonra sallarız artık.
        En son poetricus tarafından düzenlendi; 09.03.2009, 10:39.

Yorum

• Hocam bunu iyiki hüseyin başlığına uyarlamadın,kesin yanardın
          Son ağaç kesildiğinde,
          Son nehir kirlendiğinde,
          Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• @ poetricus

Çok güzeldi hocam.

@ Hüseyin Kurt

Abi sonunu iyi bağlamışsın.

Yorum

• Terim,Trabzon'dan İstanbul'a döner...

O.Çetin : Hocam hoşgeldin.
              F.Terim : Hoşbulduk Oğuz.Oh be kavuştum İstanbul'uma.
              M.Tekin : Hocam 24 saat nasıl dayandınız,bizde inme falan gelir diye düşündük size.
              F.Terim : Olum geliyordu neredeyse.O ne öyle yaa bir daha Anadolu'ya gitmem arkadaş.Benim için Anadolu bitmiştir...
              O.Çetin : Hocam maç nasıldı,beğendiğiniz birileri oldu mu?
              F.Terim : Bordo-mavili takım baya iyiydi,adını hatırlamıyorum,her neyse işte o takım baya iyiydi ama gol gelmedi iyi de oldu.
              M.Tekin : Hocam beğendiğiniz futbolcu oldu mu peki?
              F.Terim : Oldu oldu,yeşil-siyahlı takımın kalecisini beğendim.Maç sonrası gittim yanına tebrik etmeye...
              O.Çetin : Eee hocam?
              F.Terim : Yürüdüm yürüdüm,böyle tam yaklaşmışken bir baktım forma numarası 61.
              O.Çetin : Koşar adım kaçsaydın hocam!!
              F.Terim : Bozuntuya vermedim,yanından geçip gittim,arka tribünde bizim kamyoncu arkadaşlar vardı,maçtan sonra alacaklardı beni.Onlara doğru kaçtım.
              M.Tekin : Gelirken kamyoncularla mı geldin hocam??
              F.Terim : Hepsinin selamı var,sizleri de bekliyorlar...
              M.Tekin : Allahım kör et beni!!!!
              İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
              Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Terim,Trabzon'dan İstanbul'a döner...

O.Çetin : Hocam hoşgeldin.
                F.Terim : Hoşbulduk Oğuz.Oh be kavuştum İstanbul'uma.
                M.Tekin : Hocam 24 saat nasıl dayandınız,bizde inme falan gelir diye düşündük size.
                F.Terim : Olum geliyordu neredeyse.O ne öyle yaa bir daha Anadolu'ya gitmem arkadaş.Benim için Anadolu bitmiştir...
                O.Çetin : Hocam maç nasıldı,beğendiğiniz birileri oldu mu?
                F.Terim : Bordo-mavili takım baya iyiydi,adını hatırlamıyorum,her neyse işte o takım baya iyiydi ama gol gelmedi iyi de oldu.
                M.Tekin : Hocam beğendiğiniz futbolcu oldu mu peki?
                F.Terim : Oldu oldu,yeşil-siyahlı takımın kalecisini beğendim.Maç sonrası gittim yanına tebrik etmeye...
                O.Çetin : Eee hocam?
                F.Terim : Yürüdüm yürüdüm,böyle tam yaklaşmışken bir baktım forma numarası 61.
                O.Çetin : Koşar adım kaçsaydın hocam!!
                F.Terim : Bozuntuya vermedim,yanından geçip gittim,arka tribünde bizim kamyoncu arkadaşlar vardı,maçtan sonra alacaklardı beni.Onlara doğru kaçtım.
                M.Tekin : Gelirken kamyoncularla mı geldin hocam??
                F.Terim : Hepsinin selamı var,sizleri de bekliyorlar...
                M.Tekin : Allahım kör et beni!!!!
                19*20

Yorum

• Poetricus hocam, elinize sağlık.

Sizin bu yazınızı görünce geçen Haziran'da yazdığım bir mesajım aklıma geldi. Zihniyet aynı...

İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  E: Ya bugün ne yapsak da ortalığı karıştırsak?
                  B: Transfer yok desek?
                  E: Olmaz, daha dün yaptılar.
                  B: Golcü yok desek?
                  E: Kralını aldılar.
                  B: "Sözlerini tutmadılar." desek?
                  E: Güldürme adamı, sözlerinin üstüne çıktılar.
                  B: Zafer Demiray desek?
                  E: Olmaz elli kere kullandık onu.
                  B: Erhan Namlı desek?
                  E: O'nu da yemezler artık.
                  B: Marcelinho desek?
                  E: Olmaz.
                  B: Denge desek?
                  E: O Nuri'nin zamanındaydı.
                  B: "Adı sanı bilinmeyen yabancılar" desek?
                  E: Ya iyi çıkarlarsa?
                  B: "Başkan havaalanında niye futbolcu karşılıyor." desek?
                  E: Saçmalama, ikisi aynı uçaktaydılar.
                  B: Takımı İstanbul'a taşısak?
                  E: O'na da karşı çıkıyorlar.
                  B: Eee, sıktı bu yönetim de taraftar da Ersun da...

Derken kayıtta olduklarının farkına varırlar...

Not: Bu yazıda adı geçen kişilerin gerçek hayatla ilgisi yoktur.

Yorum

• Çok iyi Süleyman...
                    Hakkatten çok iyi...
                    İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
                    Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Çok iyi Süleyman...
                      Hakkatten çok iyi...
                      Sizinkilerden iyi olmadığı kesin abi.

Geçenlerde de dediğim gibi : " Yaşlı (öhöö öhöö) pardon erişkin üstadlardan sonra genç bir üstadımız daha oluyor galiba. Karşınızda: Hüseyin Kurt. "

Yorum

• İlk olarak Ahmet Baskaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ÖMERlan Gökhan Bittin Sen.....
                        CELO :Beni gönderirsiniz haaa şunun bacağı bir kırayım da ....
                        GÖKHAN:Oğlum celo valla ben gol mol atamam boşa uğraşmayın benle valla onca taraftar şahit onlara sorun hiç gol atmışmıyım....
                        ÖMER :Celo doğru mu ki la_??
                        GÖKHAN :Oğlum saçım bozuluyo la bak bugün dünya kadınlar günü yere falan düşersem tüm karizma gider bak bizim 10 numara var o atar atarsa...Ona gidin Celo sen tanıyon ya oğlum...

KONYALI: Bittin oğlum sen gol atamazsın bugün...
                        UMUT: Ben mi gol atmak mı
                        KONYALI:Öyle dediler bu takımın golcüsü senmişin...
                        UMUT: Yok Kardeş valla ben sadece koşarım...beni bırak valla gol benim neyime...
                        KONYALI: Daha geçen hafta attın ondan öncede ne sanıyon beni sen...
                        UMUT: Kardeş bak ben isteyerek hiç gol atmadım valla benim ne haddime bikeresinde topu kontrol ediyordum kaval kemiğime çarptı ah gitti derken gol oldu geçen hafta topu kafamın üstü ile kontrol edecektim sonra vole planlıyordum top tavana gitti benim suçum yok bırak beni gideyim bak bizde bi kara bela var sen onu tut...O veriyo biz kaçırıyoz zaten onu tutun da o atmasın hadi bırak beni....
                        KONYALI: Dur koçum ona büyük merciii bakıyoo ...

AYMAN: Ulan bittin yattara ben varya senden ii oyuncuyum da değerimi bilmediler...Ah ziya hocam brezilya milli takımı yönetecek adamdın niye bıraktın TRABZONU beni yetim ellerde....
                        YATTARA: Ayman kardeş sen var futbol bilmek bence bilmemek senin yer bura değil bak ilerde salon sen gitmek minder...
                        AYMAN: Ah ah şunaa baale bana futbol öğretiyo ah ziya hocam takım kimlere kalmış ...buda gol atamaz ya emir büyük yerden kesecez artık bittin olum sen beni geçemen
                        YATTARA: Ayman sen harbiden olmuş mal...Ben seni geçiyorum da olan ne? Bizim gökhan ile umut var golcü yok bizde..Sen aman bana vurma maç önemli değil siz yenin aman ama benim bacak kırma yoksa ben nasıl gider sene sonu katar...
                        AYMAN: Oğlum hani yönetim verdi idi seni_?
                        YATTARA: Haaa evet evet ben var gitmemek yönetim git demek ben çok üzülüyo ama ii teklif var gitmek...
                        AYMAN: Oğlum daldın lan yine ...Bunu para delirtmiş oğlum...AH ZİYA HOCAM AHH...

ilk çalışmam çok amatör ama affola....
                        Süper,özellikle ayman-yattara konuşması.."bak ilerde salon sen gitmek minder" ben beğendim,devamını bekleriz

Yorum

• İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Geçenlerde de dediğim gibi: "Yaşlı (öhöö öhöö) pardon erişkin üstadlardan sonra genç bir üstadımız daha oluyor galiba. Karşınızda: Hüseyin Kurt."
                          "Genç Üstat" kısmı tamam da neden ondan evvelki cümleyi her okuyuşumda kendimi bir tuhaf hissediyorum acaba?

Yorum

• İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            -"Onları bizden başka isteyen takım mı.... Şeryyy.... Onlar bizden başka takımı çalıştırmayacak kadar şerefli insanlar."
                            Az evvel berberde bu cümlenin hık demiş burnundan düşmüş cümleler duydum. Hem de birkaç kişiden.

Başka bir yerde yaşıyor olsaydım müthiş bir espri diyerek bayağı gülerdim. Ama ne yazık ki camiamızda Reality Show.

Yorum

• İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Süper,özellikle ayman-yattara konuşması.."bak ilerde salon sen gitmek minder" ben beğendim,devamını bekleriz
                              eyvallah kardeşim ama resimler gece büyüktü sabah baktım küçülmüşş
                              Twitter Adresim

Yorum

• -Nene nedur derdun bi anlat da bizda dertlenelum , derdune derman arayalum.

-Ey oğul konuşiysun boş boş benum ne derdum olsun bakayrum haboyle uzaklara hatirlayrum geçmişi,geçmişteki güzellukleri dertleniyrum işte ne yapayim elumde değil.

-Nene merak ettuk şimdi geçmişten ne düşünuysun,dedeyimi özliysun?

-Yok oğul yok ne dedesi bizde dede düşünecek halmi kaldi.

-Nedur peki seni bu kadar üzen dertlenduren nene,de bize iki kelam belki rahatlarsun.

-Ey oğul desam şimdi gülersunuz bu ihtiyari.

-Nene söz gülmek yok de hadi ya çatlattun bizi.

-EE peki,uşağum benum derdum bordo mavi,yanarum yanarum da bi şampiyonluk daha göremeden göçup gitmeye yanarum.Ben nasi dertlenmeyeyim he oğul.

-Oy nene yaktun bizi şimdi ne diyy senun dilun.

-Gülersunuz dedum bak güldunuz.

-Yok nene gülmeduk sadece şaşırduk biraz.

-Şampiyon olurmi bu takim he uşağum,bişe de rahatlasun habu nenen,uşaklara bi haber salun habu nene elmeden bi şampiyonluk görmek istiy diyin olur mi uşağum,kurban olsun size habu nenen.

-Nene sen gönluni ferah tut uşaklar çaluşiyler inşAllah hep beraber görürüz şampiyonluğu.Ben Selazurlu İsmail abime burdan haber yollayirum, yarın akşam uşaklari görmeye gidecek senun haberunida iletur onlara nene, sen hiç merak etma.Kal sağlıcakla.
                                En yaralayıcı kelimeler özenle çıkarılır dağarcıklardan!
                                Erdal Hoş

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X