Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ne Dediler, Ne Demeliler? 2

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ömer , müthiş bir liste olmuş .

Tebrik ediyorum

Yorum

• Adaş süpersin

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak 61_onur_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        çok iyiymiş yaa
        sahidende öyle yahu

farabi:Transfer başlığı
        Atalay:Protesto başlıkları(gazetelere radyolara televizyonlara çevrenizdekilere....... diye gider)
        eomer: Umut Bulut + Mustafa Kemal Atatürk + BMN Danışma

Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ççç ççç ççç

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Eomer,harikaydı.
            Beni unutmuşsun evet.

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Eline sağlık ömer hoş bir liste olmuş
              Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
              **Latocan**

Yorum

• süper olmuş Ömer tebrikler

Yorum

• Süpersin Ömer
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Teşekkür ederim arkadaşlar

Olcay abi seni unutmuş değilim aslında. Bir yere layık göremedim sadece. Hemen her başlıkta birbirinden değerli yazıların var. Erdal abi, adem6167 ve Süleyman da aynı şekilde..
                    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                    - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      BMN'de kim nerede bulunur?
                      TheCrow: Akıl Oyunları
                      Great White: #5 Hüseyin Çimşir
                      ilhan: Rock'n Roll Ruhu
                      kamyonetçi, GrandOflee, oflee61: #5 Hüseyin Çimşir
                      Harun: Evlen, evlen, evlenmeyen FENERLİ!
                      alper*: BMN Danışma
                      Birtan: #14 Isaac Promise
                      Kazım_: Kafe Ankara
                      Mehmet Fırat: Bugün Doğanlar | Yaş Gününüz Kutlu Olsun...
                      chovy: #8 Selçuk İnan
                      Muhammet: Bulamazsın. Her yerde.
                      Mehmet Fatih Yavuz: Ersun Yanal ile İstikrar
                      Anıl Caner: #10 Umut Bulut

a f s: Resmi Sponsor Nike
                      Unuttuklarım varsa affola..

Gözüme batanları, kahkaha atmama neden olanları seçtim.

Eline sağlık Ömer.
                      En son Muhammet tarafından düzenlendi; 18.01.2009, 11:37.
                      A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Forumun bu kısımlarına pek gelmiyorum . İyiki biraz dolanıp Ömer'in bu harika çalışmasını farketmişim .

Çıkardığım sonuç ; daha az transfer başlığı , daha fazla Kulüp başlıkları .

Yorum

• Listeyi gördükten sonra aklıma gelen ilk şey:
                          Biri bizi takip ediyor.
                          Forum Üyeleri Dikkat!
                          Eomer Takipte!
                          En son poetricus tarafından düzenlendi; 19.01.2009, 11:11.

Yorum

• Great White (Soner) hocamizi muhtelif zamanlarda gri Gandalf modunda Hüseyin basliginda görebiliriz.
                            Hic bir sey yildirmiyor, Soner hocamizin azmine hayranim.
                            "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                            "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                            Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• Gri Gandalf hee)

Seyyah kardeşim, desene Beyaz Gandalf olabilmek için üzerimizin tamamen çizilmesi gerekecek

Ömer bravo; çok orjinaldi gerçekten de
                              En son Great White tarafından düzenlendi; 19.01.2009, 19:37.
                              "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Bende kendi kendime söyleniyorum,Hüseyin eleştirmenleri uğramaz oldu diye.

E millet haklı tabi bi kamyonetçidir gidiyor.Adam Hüseyin başlığında yazmıyor,yatıya kalıyor resmen.Hüseyin başlığının işgal kuvveti haline gelmiş,başlığı işgal etmiş,gece yatınca bile pc nin başına nöbetçi dikiyor not al bakalım kimler girmiş çıkmış diye,pes yani.

Geçenlerde ,Hüseyin forumda hakkında yazılıp çizilenleri merak etmiş oturmuş pc nin başına.Epeyce bi okumuş tabii,bakmış,olur şey değil kamyonetçi diye bi adam var,bir Hüseyin tarifi yapıyor Hüseyinden öte.Hüseyin bu işten işkillenmiş tabii bu adamın derdi nedir diye.Konuyu yönetime taşımış,yönetimde bu kamyonetçinin bulunması için savcılığa suç duyurusunda bulunmuş.Ekiplere kamyonun tarifi verilmiş ve kamyonetçinin yakalanması çalışmaları başlamış.
                                Kamyonetçide herzamanki gibi (Hüseyin başlığından fırsat buldukça)yük yetiştirmek için ha babam de babam giderken polis otosundan gelen siren sesiyle irkilmiş.

Polis: Sağa çek
                                Kamyonetçi: Nerden çıktı şimdi bunlar.
                                Polis: Kamyonetçi senmisin?
                                Kamyonetçi: Yok abi benim adım .....
                                Polis: Yalan söyleme lan,tarife uyuyorsun.
                                Kamyonetçi: Ne tarifi abi ben o değilim.

Polis: Sen BMN üyesimisin?
                                Kamyonetçi: Yok abi ben sadece Hüseyin başlığının üyesiyim.
                                Diğer polis araçtan inmiş ve kamyonetçiye silahını doğrultarak ;tutuklusun yavaşça aşağıya in.
                                Hakkında şikayet var.
                                Kamyonetçi: Haydaaa nerden çıktı bu iş şimdi...Kim şikayet etmiş.
                                Polis: Çok konuşma yürü.
                                Kamyonetçi: Abi iyide ne olduğunu anlatsanızda ben de anlasam.
                                Polis: anlarsın merak etme.
                                Karakola gelirler,Başkomiser sorguya alır bizim kamyonetçiyi.
                                Komiser: Söyle bakalım,bu hüseyin olayı ne ayak?
                                Kamyonetçi: Abi bi yanlışımız olduysa özür dilerim bırakın gideyim.
                                Polis: Komiserim işkence odasına alalım mı?
                                Komiser: Konuş lan ,ne iş bu Hüseyin olayı?
                                Kamyonetçi: Abi Great White mı şikayet etti?
                                Komiser: Yılışma lan anlat....
                                Kamyonetçi: Abi yeminle diyorum ben suçsuzum,ben Hüseyini tanımam ben bişey yapmadım.
                                Komiser: Kim yazdı lan onca şeyi?Hüseyin hakkında yazılanlar elimde anlat bakalım şimdi adam gibi.
                                Kamyonetçi: Ekmek Musaf çarpsın ben kötü bişe yazmadım isterseniz Külünkoğluna,Olcay Çakıra,Grand Ofleeye sorun.
                                Komiser: Kim bu arkadaşlar?
                                Kamyonetçi: Hüseyin severler derneğinden arkadaşlar komiserim.
                                Komiser: Peki nasıl oldu olay?
                                Kamyonetçi: Abi antiHüseyin derneğinin ileri gelenleri, great white,poetricus,eomer ve ismini hatırlayamadıklarım komplo kurmuş olabilir bana,bu yazılanlar kurgu ,bunları ben yazmadım aslında benim Hüseyin hakkındaki görüşlerimi bütün kamuoyu bilir.
                                Komiser: neymiş senin görüşlerin?
                                Kamyonetçi: Ben Hüseyini beğenmem abi,futbolunuda hiç sevmem,takıma katkısı olduğunuda düşünmüyorum zaten.
                                Komiser: Anlaşıldı,anlaşıldı...bundan böyle;
                                1-Hüseyin başlığında polemik çıkaracak tahrik edici yazılar yazmayacaksın
                                Kamyonetçi: Tamam abi
                                2-Forumda başka başlıklarda da yazacaksın
                                3-Great White'ın fikirlerini alaya almayacaksın,yada karşı çıkmayacaksın
                                4-Külünkoğlu,GrandOflee ve Olcay Çakırın yazılarını okumayacaksın,mümkünse Tunganında.
                                5-Forumda küçüklerine sevgi büyüklerine saygı göstereceksin
                                6-Poetricus'tan helallik isteyeceksin
                                Kamyonetçi: Tamam abi söz bundan kelli sen ne dersen o.
                                Komiser: Şimdilik bir daha bu işlerden karşıma gelmemen şartıyla seni bırakıyorum,şimdi kaybol burdan.
                                Kamyonetçi: Allaha şükür,ula adami inandırdım ama buda bana ders olsun.

Kamyonetçi: Ula Hüseyin;ne geldiyse senun yüzünden başıma geldi.Aha buriya yazayirum bundan sonra karşıma çıkupta yok o oyle dedi yok bu boyle dedi,sakin dema.Benden buriya kadar,bak başunun çaresine.

Not:İsmi geçen arkadaşların affına sığınıyorum.
                                En son kamyonetçi tarafından düzenlendi; 20.01.2009, 01:43.
                                En yaralayıcı kelimeler özenle çıkarılır dağarcıklardan!
                                Erdal Hoş

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X