türkçe olması süper olmuş ama benim pc kaldırmaz bu oyunu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Crysis 2
Daraltma
X
-
İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle512 ram amd sempron 2800 ve ati radeon 9550 düşük ayarlarda oynatmaz mı bu oyunu ne dersiniz
amd athlon 3500+ 1 gb 677 veya 800 mhz ram ve ekran kartı olarak en azından x1650 olması gerekiyor.
belki senin pc de görüntü ayarlarını çok düşürürsen açar ama oyun oyunluktan çıkar tabiEn son AKSOY_61 tarafından düzenlendi; 09.01.2008, 01:24.T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R
- Alıntı
Yorum
-
Oyun yapimcilari uzakdan akraba oluyormus ben gerci tanimiyorum ama yaptiklarinla gurur duydum
Tebrikler yerli kardesler oyunu hala alamadim ama en kisa zamanda alacamYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
- Alıntı
Yorum
-
Oyun gerçekten de çok güzel, herkese tavsiye ederim
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealmanya wikipediada, crysis, farcry falan ALMANLAR TARAFINDAN YAPILDI DIYOR.... adi herifler
Bu arada Crysis Warhead çıktı arkadaşlar duyrulur...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak isko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyunu merak etim. Acaba nerden indirebiliriz''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyun 2 dvd olduğundan indirmenizi tavsiye etmem, 8 ytl'ye alabilirsiniz oyunu..
- Alıntı
Yorum
-
Türkçe bir Crysis 2 .
Denemek lazımBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
Yorum
-
Adresinden detaylı incelemeler ve bilgiler görüntüler edinilebilir.
Oynadıkça bilgiler yazarım.
102 ekran LCD'me bağlayıp oynicam.Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
- Alıntı
Yorum
Yorum