Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Crysis 2

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu oyunu internet üzerinden oynayamazmıyız? Yanlış hatırlamıyorsam bu oyunu hazırlayan 3 kardeş...Giresun -Yağlıdere'li bu kardeşler,Amerika'da yaşıyorlar.Bu oyunu yazmışlar ve EA satmışlar...Bende gazetede okumuştum...
    Ahmet abi internetten oynanabiliyor.Çokta zevkli bu arada.

Oyunu EA Games'e satmadılar abi.EA games SADECE dağıtımını üstlendi.

Oyunu hazırlayan CEVAT YERLİ,AVNİ YERLİ,FARUK YERLİ adından 3 kardeş(Faruk yanlış olabilir).

Oyunun Türkiye satış fiyatı 49 YTL !

Full Türkçe,seslendirme,alt yazı,menüler vs vs...

Seslendirenler profesyonel (İpek ;Tuzcuoğlu,Ziya Kerkük ve daha bir sürü tanıdık yüz)

Kesinlikle bir deneyin derim...

Yanlız : Oyunun "ORTA" ayarlarda oynanabilmesi için bile, en azından

Çift çekirdekli bir işlemci-1gb ram-ve Ati X1650series ya da Nvidia 7600GT tarzı bir ekran kartınız olması gerekiyor...

Oyun Resmen sistem canavarı.
    Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

bugün kısa bir süre oynama fırsatım oldu tabii benim bilgisayarda değil(kaldırmaz). gerçekden harika bir oyun.

Yorum

satışlar bu şekilde giderse ea games artık türkiye için oyunlarını türkçe yayınlayacakmış arkadaşlar

Yorum

bi donem boyle gider, sonra sanmiyorum... Hollanda gibi kucuk bir ulke Turkiyeden daha cok deger goruyor oyun anlaminda, korsan magzalarda satiliyor bence buna karsi birseyler yapilmali... Ben de pek temiz sayilmam oyun kullaniminda, ama korsan bir suctur .. hirsizliktir , ben sevdigim begendiigim oyunlari mutlaka orginalini de alirim... !
          Saldırın Seferoğulları
          Bordo Mavi . Net

Yorum

Bu oyunun orjinalini Trabzonda nerde bulabileceğimi bilen var mı ?

Yorum

İlk olarak Murat_G tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu oyunun orjinalini Trabzonda nerde bulabileceğimi bilen var mı ?
              Orjinalini bulman biraz zor gibi ama kopyasını güney plakçılıktan alabilirsin.
              İmzam yok parmak bassam olurmu ?

Yorum

süper gibi yorumlar çok iyi bide bu uşaklar Gresunluymuş eee biri bişeyin en iyisini yaptıysa mutlaka Karadenizlidur
                "Türklüğün vicdanı bir, dini bir, vatanı bir.
                Fakat hepsi ayrılır, olmazsa lisanı bir..."

HarekeTSİRAsi bizumdur!

Yorum

İlk olarak yalçın61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kopyasında Türkçe Değil
                  Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

internetten alırsınız
                    Önce TRABZONSPOR

Yorum

oyun mukememel grafık ozlelıklerıne sahıp abartısı fazla yok hele su turkce olması albenı ozellıgını daha da arttırıo mukemem tek kelıme ıle 8 mılyon dolarlık butcenın hakkını vermısler ben su anda 4. bolumde magara dayım
                      Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

İlk olarak yalçın61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Temel abiden alırımda bana orj lazım..

Yorum

oyunun orjinalini toys 'r' us tan bulabilirsiniz

ben alamadım tabi çünkü benim pc kaldırmaz

Yorum

İlk olarak Murat_G tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Temel abiden alırımda bana orj lazım..
                            internetten alınabilir

Yorum

oyun numara ancak oyunu kaldıracak kalitede pc bulmak haylı zor.ekran kartının çok iyi olması gerek(geforce 8600 256 mb alt sınr)
                              ......mutedil dalgalı..
                              fırtına ihtilal efsane

Yorum

kiraLArim seversem xbox360 a alirim,gecen hollanda tv`sinde review ini gosterdiler adamlar ove ove bitiremediler
                                En son Erkan tarafından düzenlendi; 09.12.2007, 14:20.
                                Saldırın Seferoğulları
                                Bordo Mavi . Net

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X