Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Assasins Creed de çıkacak 2008de o oyunuda tavsiye ederim, oyunda Selçuklular falanda var hatta bazı bölümleri anadoluda geçiyor, Türk bayrakları ve Türkçe konuşmalarda var hatta Şam'da dev bir kalenin tepesinde bile Türk bayrağı dalgalanıyor helal olsun, işte buda videosu
Assasins Creed de çıkacak 2008de o oyunuda tavsiye ederim, oyunda Selçuklular falanda var hatta bazı bölümleri anadoluda geçiyor, Türk bayrakları ve Türkçe konuşmalarda var hatta Şam'da dev bir kalenin tepesinde bile Türk bayrağı dalgalanıyor helal olsun, işte buda videosu
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Crysis'i çok merak ediyorum ama bilgisayar kaldırmaz diye korkuyorum.Bilgisayardan da çok anlamam sizce kaldırır mı?
- Genel Özellikler :
- İşlemci : Intel Pentium 4 3.2 GHz Hyper Threading
- İşletim sistemi : Windows XP Home Edition Türkçe
- Bellek : 512 MB DDR
- Sabit disk : 80 GB 7200 rpm
- Ekran kartı : 128 MB RADEON 9250
- TV kaişok
- Ses kartı : AC97 onboard - 6 Kanal
- Modem : Fax/ Modem 56K V92
- Ethernet : Onboard
- Disket sürücü : Var
- Optik sürücü : DVD-CDRW Combo Devamı
ekran kartın veramin yetersiz.....oynamayamazsın.....işlemcin bu oyunu minumum seviyelerde oynatabilir ama ekran kartının ve raminin işi zor..
Yapımcıların en büyük isteği oyunun kaçak yoldan elde edilmemesidir. Bu bakımdan bu oyuna emek verenlere destek olmak adına kaçaktan kesinlikle uzak durulmalı.
“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.” Malik bin Dinar
bu oyunun en buyuk ozelligi tamiyle turkçe olması sonunda turkçe oyun oynamanın keyfini yasayacagızzz
Eski kullanıcı adı: olikos61 Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
gerçektende türkçe oynamak bir başka...sanki sinama ilermiş gibi oluyorsunuz....buarada oyun üçleme olacakmış...zaten oyunun sonunda nomad geri dönüyoruz diyor...oyun da orada bitiyor...ikisini ve üçünü merakla bekliyorum.
Yapımcıların en büyük isteği oyunun kaçak yoldan elde edilmemesidir. Bu bakımdan bu oyuna emek verenlere destek olmak adına kaçaktan kesinlikle uzak durulmalı.
Ayıptır söylemesi oyunun kopyası var. Orijinal almadım.
"Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"
Yorum