Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Crysis 2

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

bitti oyun ve tam bir felaketti
    halal olsun yağlıderelilere

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

Assasins Creed de çıkacak 2008de o oyunuda tavsiye ederim, oyunda Selçuklular falanda var hatta bazı bölümleri anadoluda geçiyor, Türk bayrakları ve Türkçe konuşmalarda var hatta Şam'da dev bir kalenin tepesinde bile Türk bayrağı dalgalanıyor helal olsun, işte buda videosu

Yorum

İlk olarak Obi-Van tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Assasins Creed de çıkacak 2008de o oyunuda tavsiye ederim, oyunda Selçuklular falanda var hatta bazı bölümleri anadoluda geçiyor, Türk bayrakları ve Türkçe konuşmalarda var hatta Şam'da dev bir kalenin tepesinde bile Türk bayrağı dalgalanıyor helal olsun, işte buda videosu

http://www.youtube.com/watch?v=20AV7_RkPpc
        2008de oynayacağım oyunu buldum =) Sağolasın.

Oyun güzele benziyor. Neyse çıksın piyasaya oynayalım bakalım.
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

İlk olarak Obi-Van tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

http://www.youtube.com/watch?v=20AV7_RkPpc
          Super oyun gercekten. PS3de oynadim, cok zevkli. PC icin bekliyorum.

Crysis de almayi düsünüyorum, ama yeni Grafikkarti lazim galiba.
          TRABZONSPOR

Yorum

oyunu bu sabah bitirdim..gerçekten oynadığım en iyi oyundu diyebilirim...oyunun 2 ve 3 ü de gelecekmiş buarada

Yorum

oyunu bu sabah bitirdim...gerçektende süper bir oyun...bu arada oyunun 2 ve 3 ü de gelecek.

Yorum

Crysis'i çok merak ediyorum ama bilgisayar kaldırmaz diye korkuyorum.Bilgisayardan da çok anlamam sizce kaldırır mı?
                - Genel Özellikler :
                - İşlemci : Intel Pentium 4 3.2 GHz Hyper Threading
                - İşletim sistemi : Windows XP Home Edition Türkçe
                - Bellek : 512 MB DDR
                - Sabit disk : 80 GB 7200 rpm
                - Ekran kartı : 128 MB RADEON 9250
                - TV kartı :Yok
                - Ses kartı : AC97 onboard - 6 Kanal
                - Modem : Fax/ Modem 56K V92
                - Ethernet : Onboard
                - Disket sürücü : Var
                - Optik sürücü : DVD-CDRW Combo Devamı

Yorum

evet kesınlıkle mukemmel 1 oyun 1 de turk olunca artı guruda verıo dolayısıyla ama 1 yerde takıldım ah 1 de gecersem daha da mutlu olucam
                  Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Crysis'i çok merak ediyorum ama bilgisayar kaldırmaz diye korkuyorum.Bilgisayardan da çok anlamam sizce kaldırır mı?
                    - Genel Özellikler :
                    - İşlemci : Intel Pentium 4 3.2 GHz Hyper Threading
                    - İşletim sistemi : Windows XP Home Edition Türkçe
                    - Bellek : 512 MB DDR
                    - Sabit disk : 80 GB 7200 rpm
                    - Ekran kartı : 128 MB RADEON 9250
                    - TV kaişok
                    - Ses kartı : AC97 onboard - 6 Kanal
                    - Modem : Fax/ Modem 56K V92
                    - Ethernet : Onboard
                    - Disket sürücü : Var
                    - Optik sürücü : DVD-CDRW Combo Devamı
                    ekran kartın veramin yetersiz.....oynamayamazsın.....işlemcin bu oyunu minumum seviyelerde oynatabilir ama ekran kartının ve raminin işi zor..

Yorum

İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ekran kartın veramin yetersiz.....oynamayamazsın.....işlemcin bu oyunu minumum seviyelerde oynatabilir ama ekran kartının ve raminin işi zor..
                      Sağol.

Yorum

Yapımcıların en büyük isteği oyunun kaçak yoldan elde edilmemesidir. Bu bakımdan bu oyuna emek verenlere destek olmak adına kaçaktan kesinlikle uzak durulmalı.
                        “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                        Malik bin Dinar

Yorum

ya sırf şu oyunu oynamak için pc yeniliyorum 1000 dolar civarı masraf yapacam inşallah değr yani

Yorum

bu oyunun en buyuk ozelligi tamiyle turkçe olması sonunda turkçe oyun oynamanın keyfini yasayacagızzz
                            Eski kullanıcı adı: olikos61
                            Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                            Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

gerçektende türkçe oynamak bir başka...sanki sinama ilermiş gibi oluyorsunuz....buarada oyun üçleme olacakmış...zaten oyunun sonunda nomad geri dönüyoruz diyor...oyun da orada bitiyor...ikisini ve üçünü merakla bekliyorum.

Yorum

İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yapımcıların en büyük isteği oyunun kaçak yoldan elde edilmemesidir. Bu bakımdan bu oyuna emek verenlere destek olmak adına kaçaktan kesinlikle uzak durulmalı.
                                Ayıptır söylemesi oyunun kopyası var. Orijinal almadım.
                                "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X