Bmn Ankarada - Bolu Abant Üni'nin yazdığı Bir Kolbasti Hikayesi adı altında bir makale vardı okumadım o gün cebime koymuşdum bu akşam üzeri okuyayım dedim gerçekden muhteşem Yazan arkadaşın Ellerine sağlık eğer buraya orjinalini koyarsa süper olur koyamazsa ben yazarım kağıttakini muhteşem özetlemiş herşeyi sert bir üslüpla.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzon'un Mahalli Oyunu Kolbastı (Hoptek)
Daraltma
X
-
Sabah kanalları gezerken bir alt yazı gördüm (Petek Dinçöz'ün programı) " kolbastı kimin ?"
2 vatandaş yok senin yok benim ,yok hepimizin diyerek tartışırken ,kolbastıya Trakyalılardan sonra köçeklerde sahip çıktı. "Asıl kolbastıyı köçekler oynuyor" dedi birisi.
Ne kolbastıymış yahu,dün "komik oyun" diye dalga geçenler, bugün mirasçıları oldular.TSira- Şükran
"Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBıktım artık heryerde kolbastı görmekten.
Kolbastıdan nefret edecek düzeye getirdiler.
Horona devam.Özkan SÜMER
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen.
Kolbastıdan nefret edecek düzeye getirdiler.
Horona devam.~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
- Alıntı
Yorum
-
gecen hafta bizim burda kolbasti gecesi yapildi. kimse dogru düzgün gitmedi.
eeee tabiri caizse sen B.Kunu cikarirsan olacagi bu.
gecen sene 2 kere sinan yilmazi cagirdilar. tamam dedi millet. cilbasinda sinan yilmazi cagirdilar. onada tamam dedi millet. simdide milleti enayi saniyorlar 15 € giris ücretiyle tekrar cagiriyorlar.
ilginc olan, kolbastiyi Trabzonda sinan yilmazin sarkilariyla! oynamazlar genelde...
- Alıntı
Yorum
-
kolbastının girmediği tek televizyon dizisi kurtlar vadisi
o ki, günü birinde kurtlar vadisinde de oynanır bu oyunişte o zaman derim bitmiştir benim içn diye
o vakte kadar biraz daha sahiplenelim kolbastıyı
ama gerçekten cılkı çıktı işin...
iki mesaj öncesinde ıspatlandığı üzre ççç
şu akıllara zarar televizyon kanalı flash tv yi ne zaman açsam sinan yılmaz ve kolbastı
bi de konuklara filan oynatmaya çabalıyor vs
oyh oyh...*Gamze Melâl Tokay
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak melâl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekolbastının girmediği tek televizyon dizisi kurtlar vadisi
o ki, günü birinde kurtlar vadisinde de oynanır bu oyunişte o zaman derim bitmiştir benim içn diye
o vakte kadar biraz daha sahiplenelim kolbastıyı
ama gerçekten cılkı çıktı işin...
iki mesaj öncesinde ıspatlandığı üzre ççç
şu akıllara zarar televizyon kanalı flash tv yi ne zaman açsam sinan yılmaz ve kolbastı
bi de konuklara filan oynatmaya çabalıyor vs
oyh oyh...Özkan SÜMER
- Alıntı
Yorum
Yorum