Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon'un Mahalli Oyunu Kolbastı (Hoptek)

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• geçen aksam trt deki yarısmada da hoptek oynandı ama formatı hoptek e bence uygun degildi sultans of the dance gibi yaptılar hoptek dediğin karsılık 2 kişi oynar diğerleri etrafında daire yapar yaw
    NUHUN GEMİSİNE ÇİFTLER HALİNDE BİNMEDİK Kİ HAYATIMIZI ÇİFTLER HALİNDE DEVAM ETTİRELİM...

Yorum

• Uyyy o resimdeki benim ya
      Eyüp ne resimmiş ama hee
      Arkada 61 de gözüküyor
      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Kazım_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Uyyy o resimdeki benim ya
        Eyüp ne resimmiş ama hee
        Arkada 61 de gözüküyor
        Süleyman'ın eline sağlık diyelim o zaman
        Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
        Her Türlü

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

la bu ne boyle anam anam anam la o adam iyice sapıttı yahu
          kolbastı rezil ettiler... şiddetle kınıyom artık bu adamı
          Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Dün trt idi sanırım folklor hocası üstadın bir tanesi bahsetti kulak verdim,

Kolbastı Trabzonda farozda ortaya çıkan ve tarihi çok eski olmayan bir oyunmuş...

Hatta eskiler pekte kabullenmek istemiyormuş kolbastıyı, fakat değişen kültürden bahsetti hoca...

Değişimin folklorada yansıdığını anlattı...

Ne yalan söyliyim bende ilk kez orda izledim bu oyunu, bize ait olduğunu forumda öğrenmiştim...

Oyun nasıldı derseniz karadeniz insanını gerçekten iyi yansıtıyor fakat eskilerin kabul edemeyeceği kadarda modern...
            Eskiden Sungu61 idi ....

Yorum

Ben hayatımda böye iğrenç klip böyle iğrenç ses görmedim duymadım insanın oynayası gelmiyor coşası gelmiyor ne oyun oyun ne şarkı şarkı biz oyunu tanıtalım diye çırpınıyoruz bu oyun bu adamla tanıtılırsa rezil olur oyun berbat olmuş acilen tedavülden kalkması lazım bu klibin aşırı derecede kötü
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Burada kolbastıdan başka herşey var.
                Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• ben bi kiloyla daha güzel oynuyorum hiç değilse çıldırıyorum arada bilmesekde yapıyoruz birşeyler

Yorum

• İlk olarak nurbanu_ts_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bence öğrenmek istesen öğrenirsin... 16 yaşındaki kız kardeşim çok güzel oynuyor. bence istemekle alakalı bir mesele bu. sizin hiç mi düğün olmaz ve gençler kolbastı oynamaz? onlardan nda mı bir şey kapamadın sacittt?
                    yahu aslında el figürleri var ama iş ayağa gelince zorlanıyorum, uşakları görüncede gaza geliyom ama bi türlü olmuyor işte hemde 16 yaşında iyi oynuyor hee, yerin dibine girdim şimdi
                    En son Sacit tarafından düzenlendi; 24.06.2008, 10:58.

Yorum

• İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yahu aslında el figürleri var ama iş ayağa gelince zorlanıyorum, uşakları görüncede gaza geliyom ama bi türlü olmuyor işte hemde 16 yaşında iyi oynuyor hee, yerin dibine girdim şimdi
                      Sevindim Artık kendimi yalnız hissetmiyorum
                      hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hafta sonu televizyonun birinde Tarık Tüfekçi denilen kişinin Hoptek klibini seyrettim.Farozlu arkadaşlardan ricam o sanatçıyı Trabzonda yakalarsanız bir iyi benzetmeniz
                        Diskotek tarzı olmuş..

Tekno ve hoptek müziği arası geçiş olmamış..
                        Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

Bu Klip'de benim ablam'da oynuyo ama klip gerçekten çok kötü olmuş, halbukii orda kolastı oynayan bütün çoçuklar, kızlarda dahil hepsi benim tanıdığım kişiler ve çok güzel oynuyolardıı. Yani Demek istediğim klip ve şarkı çok kötüü, gençlerin bi suçu yok..
                          En son Mert Marabaoğlu tarafından düzenlendi; 27.06.2008, 00:31.
                          Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
                          • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

• şarkı ve kamera çekimi çok kötü aayrıca oynayan erkeklerdeki o el sallama ne yaa fitil oldum ya tek kelimeyle elle tutulacak yanı yok erkan ocaklı görmesin kalpden gider

Yorum

• klipte arkadakii kızla dans eden dövmeli kim acaba adı ahmet olsa gerek ben müziğin kolbastıyla bi alakası olduğunu düşünmüyorum gerçekten

Yorum

• Klip evlere şenlik Yahu rap yapıyorsun, ne o öyle... Özal İngilizcesi çok komik olmuş.

Öte yandan, yanılmıyorsam bizim üniversite bünyesinde kurulmuş bir kolbastı ekibi var. Karadeniz oyunlarının açılışında varlardı. Sonra Trabzonspor'un gecelerinde ve maçlarda, üniversitenin organizasyonlarında görmeye başladık. Yani nasıl söylenir bilmiyorum, o ekipte inanılmaz bir elektrik var. Beni bir Shania Twain bu kadar havaya sokar, bir de o ekip. Özellikle kızlar enfes oynuyorlar, çok yakıştırıyorlar... Tüm ekibin gözleri ışıl ışıl oluyor. Belli ki oynarken bizden çok eğleniyorlar.

Her birini, çalıştırıcılarını, müziği yapanı tebrik etmek lazım.

İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tozu dumana katıyoruz...

Bu arada, Atalay'ım yakışıklı kardeşim, burda da seni görmek ne güzel. Bizim düğünde de süperdin. Ayaklarına sağlık...

En son EmrahYalçınalp tarafından düzenlendi; 29.08.2008, 20:25.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X