Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon'un Mahalli Oyunu Kolbastı (Hoptek)

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• valla istanbulda büyüdüm ama kendi çappımda öğrenmeye çalışıyorum Trabzonda yaşayıpda bilmeyen varsa yazık olmuş diyorum
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak nurbAnu_ts_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kolbastı demişken... kolbastı oynamayı bilmeyen erkekleri şiddetle kınıyorum buradan. yav insan trabzonda doğar büyür de kolbastı oynamayı bilmez mi? sözüm başkasunadur. ama üstüne alınmak isteyen herkes alınabilur. serbest...
      bende bilmiyorum nurbanu ama öğrenmek istiyorum da zamanım olmuyor

ankara'nın misketini duydukça, kolbastı daha mantıklı geliyo bana..

misket adamı uyutuyo ççç kolbastı ise daha enerjik ve hareketli bi oyun
      En son Sacit tarafından düzenlendi; 19.06.2008, 13:13.

Yorum

• bence öğrenmek istesen öğrenirsin... 16 yaşındaki kız kardeşim çok güzel oynuyor. bence istemekle alakalı bir mesele bu. sizin hiç mi düğün olmaz ve gençler kolbastı oynamaz? onlardan nda mı bir şey kapamadın sacittt?
        Unut gitsin Hayat şimdi bi başka güzel

ANS 61 DNMSZ ;)

Yorum

• bence ana figürleri öğrendikden sonra herşey kendi yaratıcılığına kalıyor oyunda kural yok kendin süsleyeceksin bunları yani böyle olduğunu biliyorum

Yorum

• Bu oyun tamamen doğaçlama atış serbest
            Kazimişi gzas vorert

Yorum

• En sade bu adamlar oynadı sakin bir şekilde oyun eskiden de bu sakinlikde hatta daha yavaş oynanıyor büyüklerimin dediğine göre oyun sonradan böyle olmuş yoksa daha yavaş ve sadeimiş

Yorum

• Kolbasti Farozluların icadıdır eskiden Faroz düğünlerinde oynanırdı yavaş yavaş kıvırta kıvırta çağımız değiştikçe Kolbastide hızlandı hey gidi Faroz , Bir şehrin ayağıdır Faroz
                Kazimişi gzas vorert

Yorum

• O Zaman Kopuyoruz

Yorum

• katılıyorum arkadaşlar size hem da canı gönülden. bir kaç bir şey kaptığında gerisi senle alakalı. çok güzel oynayanlarda var o da doğuştan sanırım. kabiliyet meselesi...

ANS 61 DNMSZ ;)

Yorum

• Tozu dumana katıyoruz...

~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Bu Ölü Hamsi Taklidiymiş Oynarken Yapılıyor..

Yorum

• Hafta sonu televizyonun birinde Tarık Tüfekçi denilen kişinin Hoptek klibini seyrettim.Farozlu arkadaşlardan ricam o sanatçıyı Trabzonda yakalarsanız bir iyi benzetmeniz

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hafta sonu televizyonun birinde Tarık Tüfekçi denilen kişinin Hoptek klibini seyrettim.Farozlu arkadaşlardan ricam o sanatçıyı Trabzonda yakalarsanız bir iyi benzetmeniz
                            Bu kLip gaLiba..

~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• ula ben bile daha iy oynuyorum bunlardan... katleşmişler canııım kolbastımızı

ANS 61 DNMSZ ;)

Yorum

• BMN Ankara Halısaha maçından sonra ben ve Kazım
                                Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
                                Her Türlü

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X