Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi
Daraltma
X
-
İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de nihayet beklenen haberi aldım.Tıp dünyasına ilk adımımı atmış bulunmaktayım diyebiliriz...İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen kısmetse o dediğinden yapmış olacağımİnşallah iyi bişeydir...
Aynı şehirde okuman da belki öğrenci psikolojisiyle çok kötü görünebilir, çünkü birçok öğrencinin hayali ailesinden uzakta okumaktır.. Ama artık duygusallığı bir kenara bırakıp mantıklı bir şekilde hareket etmeliyiz..
Ailemizin maddi ve manevi koşullarını da gözönüne almalıyız.. Bence çok iyi bir seçim olmuş seninki.. Bölümün ise zaten çok gözde bir bölüm. Rabbim utandırmasın inşAllah..
Tekrar tebrik ederim seni ve bütün kazanan arkadaşları..
- Alıntı
Yorum
-
Eski öğrencilerimden birisinini ODTÜ elektronik yazdığını ve kazandığını öğrenince üzüldüm. O kız doktor olmalıydı, daha doğrusu mühendis olmamalıydı ama oldu.İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de nihayet beklenen haberi aldım.Tıp dünyasına ilk adımımı atmış bulunmaktayım diyebiliriz...Stand-upçı başkan istemiyoruz!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenimde unutmayacağım şey yaptığım saçma tercih olacak. Gelmeyecek diye yazmadığım İstanbul aslında gelirmiş. Ömür boyu aklımdan çıkmaz artık.Bir Gün Mutlaka!!
- Alıntı
Yorum
-
şuana kadar konuştuğum bütün arkadaşlarım şaşkın. hepside gelmez diye üst sıraya yazdıkları yerlere yerleştiler ve bi çoğu (benim gibi) aslında daha altta olan bölümleri istiyolardı. Yinede TS'un şampiyonluk senesinde trabzonda olmak güzel olacak sanırım..."Bize Heryer Trabzon.."
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Furkan KAPLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşuana kadar konuştuğum bütün arkadaşlarım şaşkın. hepside gelmez diye üst sıraya yazdıkları yerlere yerleştiler ve bi çoğu (benim gibi) aslında daha altta olan bölümleri istiyolardı. Yinede TS'un şampiyonluk senesinde trabzonda olmak güzel olacak sanırım...puan sırası yapmamızdan kaynaklanıyo hep, istek sırası yapmak lazım
"Ben bir müzisyenim, ondan sonra biraz Karadenizliyim, ama hepsinin ötesinde ben bir devrimciyim." Kazım KOYUNCU
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Volkan Taş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyine bilgisayar mühendisliği okicam ama mimarlığa geçiş yapmayı düşünüyorum.. avusturyaya gidicem.. ya salzburg yada viyana.. almanyaya da gidebiliorum ama almancam çok iyi değil almanyada zorlanırım gibime gelio..
Volkan ben viyana teknik universitesi bilgisayar muhendisligini bitirdim,herhangi bir sorun olursa ozelden sorabilirsin...bu arada avusturyada bilgisayar muhendisligine gidip sonra mimarliga gecmen icin en az 5 yil orda kalman gerekiyor..bolumler arasi gecis baya zor anliyacagin...
- Alıntı
Yorum
Yorum