Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Anlaşılan Sakarya ya gelen yok
    Ben geldim
    Makine Mühendisliği.

Yorum

• gencler yegenım sıvas maden muhendıslıgını kazandı.artık sıvas deplasmanlarında bır taraftar daha var..

Yorum

• tüm kazananları tebrik ederim, izmir veya ankara yı kazananlar benle iletişim kurabilir
        "Ben bir müzisyenim, ondan sonra biraz Karadenizliyim, ama hepsinin ötesinde ben bir devrimciyim." Kazım KOYUNCU

Yorum

• Evet Makinecileri görelim....
          Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
          Olmak ister isen bu yolda mahir,
          Harabat ehlini hor görme şakir,
          Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Yerleşenleri tebrik ederim Yerleşemeyenler üzülmesin daha ek kontenjan tercihleri var
            Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben de nihayet beklenen haberi aldım.Tıp dünyasına ilk adımımı atmış bulunmaktayım diyebiliriz...
              İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben kısmetse o dediğinden yapmış olacağım İnşallah iyi bişeydir...
              Hayırlı uğurlu olsun kardeşim, çok sevindim senin adına..

Aynı şehirde okuman da belki öğrenci psikolojisiyle çok kötü görünebilir, çünkü birçok öğrencinin hayali ailesinden uzakta okumaktır.. Ama artık duygusallığı bir kenara bırakıp mantıklı bir şekilde hareket etmeliyiz..
              Ailemizin maddi ve manevi koşullarını da gözönüne almalıyız.. Bence çok iyi bir seçim olmuş seninki.. Bölümün ise zaten çok gözde bir bölüm. Rabbim utandırmasın inşAllah..
              Tekrar tebrik ederim seni ve bütün kazanan arkadaşları..

Yorum

• Eski öğrencilerimden birisinini ODTÜ elektronik yazdığını ve kazandığını öğrenince üzüldüm. O kız doktor olmalıydı, daha doğrusu mühendis olmamalıydı ama oldu.
                İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben de nihayet beklenen haberi aldım.Tıp dünyasına ilk adımımı atmış bulunmaktayım diyebiliriz...
                Hangi tıp?
                Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• Kocaeli Teknik Eğitim Fakültesi var mı beyler?

Yorum

• Bu sınavdan hayatım boyunca unutmayacağım tek şey "2,5 cm gaga uzunluğu" olacaktır.

Yorum

• Benimde unutmayacağım şey yaptığım saçma tercih olacak. Gelmeyecek diye yazmadığım İstanbul aslında gelirmiş. Ömür boyu aklımdan çıkmaz artık.

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Benimde unutmayacağım şey yaptığım saçma tercih olacak. Gelmeyecek diye yazmadığım İstanbul aslında gelirmiş. Ömür boyu aklımdan çıkmaz artık.
                        Benimde gelmez diye yazdığım 4 yıllık 2 tercihten biri gelmiş
                        Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• şuana kadar konuştuğum bütün arkadaşlarım şaşkın. hepside gelmez diye üst sıraya yazdıkları yerlere yerleştiler ve bi çoğu (benim gibi) aslında daha altta olan bölümleri istiyolardı. Yinede TS'un şampiyonluk senesinde trabzonda olmak güzel olacak sanırım...
                          "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• şu sınav tamamen kalksada millet rahat rahat okusa yaa

2.senemde yerleştim ama gidiyorum buralardan
                            Şampiyonluk var ufukta,karadeniz dalga dalga seninleyiz eveallah 41 kere maşallah

Yorum

• İlk olarak Furkan KAPLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              şuana kadar konuştuğum bütün arkadaşlarım şaşkın. hepside gelmez diye üst sıraya yazdıkları yerlere yerleştiler ve bi çoğu (benim gibi) aslında daha altta olan bölümleri istiyolardı. Yinede TS'un şampiyonluk senesinde trabzonda olmak güzel olacak sanırım...
                              Ben de aynı poku yemiştim geçen sene puan sırası yapmamızdan kaynaklanıyo hep, istek sırası yapmak lazım
                              "Ben bir müzisyenim, ondan sonra biraz Karadenizliyim, ama hepsinin ötesinde ben bir devrimciyim." Kazım KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Volkan Taş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yine bilgisayar mühendisliği okicam ama mimarlığa geçiş yapmayı düşünüyorum.. avusturyaya gidicem.. ya salzburg yada viyana.. almanyaya da gidebiliorum ama almancam çok iyi değil almanyada zorlanırım gibime gelio..
                                oncelikle universiteye ilk adimi atan butun arkadaslara tebrikler..kazanamayan renkdaslarda uzulmesin ,seneye daha iyi olur onlar icin insallah...

Volkan ben viyana teknik universitesi bilgisayar muhendisligini bitirdim,herhangi bir sorun olursa ozelden sorabilirsin...bu arada avusturyada bilgisayar muhendisligine gidip sonra mimarliga gecmen icin en az 5 yil orda kalman gerekiyor..bolumler arasi gecis baya zor anliyacagin...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X