Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hayırlısı olsun Muhammet ya...
    Twitter Adresim

Yorum

• Benim kuzen polis okulundan yeni mezun oldu, ankara çıkmış kurada izmit çıkan birisiyle değiştirmiş.
      Özkan SÜMER

Yorum

• Ahmet,
        Önümüzdeki sene:
        Cerrahpaşa mı?, Hacettepe mi?
        I am titanium

Yorum

• Forever Cerrahpaşa
          Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Forever Cerrahpaşa
            La oğlum bırak bu TIP işlerini ya. Gel mühendislik oku

Yorum

• Harbiden vazgeçer gibi oldum ya
              Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak ceserdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hayırlısı olsun. Yurtdışında hangi ülkeyi hangi bölümü düşünüyorsun bir mahsuru yoksa sorabilir miyim? Burs vs falan mı kazandın ne yaptın?
                yine bilgisayar mühendisliği okicam ama mimarlığa geçiş yapmayı düşünüyorum.. avusturyaya gidicem.. ya salzburg yada viyana.. almanyaya da gidebiliorum ama almancam çok iyi değil almanyada zorlanırım gibime gelio..
                Şampiyonluk var ufukta,karadeniz dalga dalga seninleyiz eveallah 41 kere maşallah

Yorum

• Yok mu hiç uluslararası okuyan bilgi verecek olan

Yorum

• İlk olarak Atılay Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yok mu hiç uluslararası okuyan bilgi verecek olan

bizim mahallede bir abla vardı uluslar arası ilişkiler okumuştu.. bankada çalışıyor şimdi ama yanılmıyorsam kaymakamlık sınavları var yanlışım varsa düzeltin.. bir de büyük firmalarda çalışıyorlar. yabancı dil çok önemli..
                    Şampiyonluk var ufukta,karadeniz dalga dalga seninleyiz eveallah 41 kere maşallah

Yorum

• Arkadaşlar hepinize hayırlı olsun. İnşallah istediğiniz bölümlere yerleşmişsinizdir.

"Üniversiteyi ailemden uzak okuyayım da neresi olursa olsun" mantığının yanlış olduğunu söyleyebilirim. Hani ben öyle demiyordum ama cidden şehir dışında okumak zor. Hem maddi yönden hem manevi yönden...

"Tıp meselesi" geçmiş arada. Arkadaşlara şunu net olarak söyleyebilirim: "Para kazanmak için tıp yazılmaz."...

Ankara'ya gelecek arkadaşların yardıma ihtiyaçları varsa özelden mesaj atsınlar, ben o arkadaşları ararım.

Hepinizi tebrik ediyorum...

Yorum

• İlk olarak Volkan Taş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bizim mahallede bir abla vardı uluslar arası ilişkiler okumuştu.. bankada çalışıyor şimdi ama yanılmıyorsam kaymakamlık sınavları var yanlışım varsa düzeltin.. bir de büyük firmalarda çalışıyorlar. yabancı dil çok önemli..
                        Bankada ne olarak görev yapıyo bilgin var mı?

Yorum

• Tebrik ediyorum gençler...Çok güzel bölümler kazanmışsınız..Anne-babalarınız gurur duysun sizlerle..Aynı başarıları üniversitelerinizde de gösterirsiniz inşallah..
                          ....................Celliac ..................

Yorum

• İlk olarak Ozan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gazi Üniversitesi " Radyo,Sinema,Televizyon " bölümü oldu benim de . İlk tercihimdi . Kazanan herkese hayırlı olsun arkadaşlar
                            Hobaaa sende gel bakalım yanımıza eyüp gitti biz varız
                            yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Tebrikler Arkadaşlar...
                              Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                              Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İstanbul-İşletme kazanan ya da okuyan birisi var mı??

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X