Hayırlısı olsun Muhammet ya...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi
Daraltma
X
-
İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForever Cerrahpaşa
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ceserdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayırlısı olsun. Yurtdışında hangi ülkeyi hangi bölümü düşünüyorsun bir mahsuru yoksa sorabilir miyim? Burs vs falan mı kazandın ne yaptın?Şampiyonluk var ufukta,karadeniz dalga dalga seninleyiz eveallah 41 kere maşallah
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Atılay Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok mu hiç uluslararası okuyan bilgi verecek olan
bizim mahallede bir abla vardı uluslar arası ilişkiler okumuştu.. bankada çalışıyor şimdiama yanılmıyorsam kaymakamlık sınavları var yanlışım varsa düzeltin.. bir de büyük firmalarda çalışıyorlar. yabancı dil çok önemli..
Şampiyonluk var ufukta,karadeniz dalga dalga seninleyiz eveallah 41 kere maşallah
- Alıntı
Yorum
-
Arkadaşlar hepinize hayırlı olsun. İnşallah istediğiniz bölümlere yerleşmişsinizdir.
"Üniversiteyi ailemden uzak okuyayım da neresi olursa olsun" mantığının yanlış olduğunu söyleyebilirim. Hani ben öyle demiyordum ama cidden şehir dışında okumak zor. Hem maddi yönden hem manevi yönden...
"Tıp meselesi" geçmiş arada. Arkadaşlara şunu net olarak söyleyebilirim: "Para kazanmak için tıp yazılmaz."...
Ankara'ya gelecek arkadaşların yardıma ihtiyaçları varsa özelden mesaj atsınlar, ben o arkadaşları ararım.
Hepinizi tebrik ediyorum...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Volkan Taş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim mahallede bir abla vardı uluslar arası ilişkiler okumuştu.. bankada çalışıyor şimdiama yanılmıyorsam kaymakamlık sınavları var yanlışım varsa düzeltin.. bir de büyük firmalarda çalışıyorlar. yabancı dil çok önemli..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ozan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGazi Üniversitesi " Radyo,Sinema,Televizyon " bölümü oldu benim de . İlk tercihimdi . Kazanan herkese hayırlı olsun arkadaşlareyüp gitti biz varız
yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
- Alıntı
Yorum
-
Tebrikler Arkadaşlar...Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
- Alıntı
Yorum
Yorum