Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ozan bende orada 2.sınıftayım. Hoşgeldin.3cale sözel-2 ile giriliyor oraya
    En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 12.08.2009, 10:32.

Yorum

• İlk olarak Volkan Taş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bilgisayar müh. ohh bee
      gece uyuyamadım yaa.. zaman geçmedi.. puanlar baya düşmüş ama
      İlk olarak Volkan Taş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ist. üniv. ama ben yurt dısına gidicem gibi gözüküyor..
      Ula İstanbul Üni. Bilgisayar Mühendisliği gelmiş daha da yurtdışına gideceğim diyor. Hem zeki hem şanslı uşaksın.

Yorum

• İlk olarak ceserdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ula İstanbul Üni. Bilgisayar Mühendisliği gelmiş daha da yurtdışına gideceğim diyor. Hem zeki hem şanslı uşaksın.
        abi yurt dışı çok iyi şeyler sundu önüme bakalım daha zaman var
        Şampiyonluk var ufukta,karadeniz dalga dalga seninleyiz eveallah 41 kere maşallah

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İnşallah abi. Eylül 13 te sınav var bakalım ne yapacağız..
          Hadi hayırlısı bakalım, başarırsın inşAllah
          Mülakat nasıl geçti zorladılar mı, ya da eledikleri felan çok oldu mu?

Yorum

• Hiçbir yükseköğretim programına yerleşemedi diyor ...? Bu üniversite nerede
            Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Volkan Taş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              abi yurt dışı çok iyi şeyler sundu önüme bakalım daha zaman var
              Hayırlısı olsun. Yurtdışında hangi ülkeyi hangi bölümü düşünüyorsun bir mahsuru yoksa sorabilir miyim? Burs vs falan mı kazandın ne yaptın?

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hiçbir yükseköğretim programına yerleşemedi diyor ...? Bu üniversite nerede
                Ahmet senin puanın iyiydi istesen giderdin.Bu gösteriyor ki sen istemediğin yerleri safi üniversiteye gitmek için yazmamışsın.
                Eminim seneye alırsın istediğin yerleri.Şimdiden başarılar sana.
                ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                Kazım Koyuncu

Yorum

• Eyvallah kardeşim ya ideal meselesi ... Baktım forumda Doğukan diye bir artist var benden çok almış onun altında yerleşmek olmazdı....

Çok sağol kardeşim benim...
                  Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Eyvallah kardeşim ya ideal meselesi ... Baktım forumda Doğukan diye bir artist var benden çok almış onun altında yerleşmek olmazdı....

Çok sağol kardeşim benim...
                    Eee bu işler böyle adamım. İdeal mideal kesmeyeceksin bize

Yorum

• Üniye yerleşeçek arkadaşlara okul hayatında başarılar dilerim.
                      Mert Hayırlı olsun kardeşim.
                      Ahmet, senin niyetin bu sene yerleşmemekti zaten. seneye inşallah

Yorum

• İlk olarak Mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ahmet senin puanın iyiydi istesen giderdin.Bu gösteriyor ki sen istemediğin yerleri safi üniversiteye gitmek için yazmamışsın.
                        Eminim seneye alırsın istediğin yerleri.Şimdiden başarılar sana.
                        Bu arada seninkide hayırlı olr umarım...

Böyle niyet batsın Kamil Abi ya) ..Niyete bak yerleşmeme niyeti
                        Twitter Adresim

Yorum

• İstanbul Universitesi-İşletme çıkmış...
                          Polislik sınavlarını kazanamazsam İstanbul Universitesi yolu gözüküyor....

Yorum

• Kamil abi,Ahmet ve iyi dileklerde bulanan herkese teşekkür ederim.
                            ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                            Kazım Koyuncu

Yorum

• Sen sen et polislik e iyi çalış kardeş ...Çünkü çok güzel bir meslek olmasada iyi meslek babamdan biliyorum...
                              Twitter Adresim

Yorum

• Herkese hayırlı olsun arkadaşlar..

çok şanslısınız. puanlar, sıralamalar baya düşük.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X