Ozan bende orada 2.sınıftayım. Hoşgeldin.3cale sözel-2 ile giriliyor oraya
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi
Daraltma
X
-
İlk olarak Volkan Taş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebilgisayar müh. ohh bee
gece uyuyamadım yaa.. zaman geçmedi.. puanlar baya düşmüş amaİlk olarak Volkan Taş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleist. üniv. ama ben yurt dısına gidicem gibi gözüküyor..Hem zeki hem şanslı uşaksın.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ceserdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUla İstanbul Üni. Bilgisayar Mühendisliği gelmiş daha da yurtdışına gideceğim diyor.Hem zeki hem şanslı uşaksın.
bakalım daha zaman var
Şampiyonluk var ufukta,karadeniz dalga dalga seninleyiz eveallah 41 kere maşallah
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnşallah abi. Eylül 13 te sınav var bakalım ne yapacağız..
Mülakat nasıl geçti zorladılar mı, ya da eledikleri felan çok oldu mu?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Volkan Taş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi yurt dışı çok iyi şeyler sundu önümebakalım daha zaman var
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiçbir yükseköğretim programına yerleşemedi diyor ...? Bu üniversite nerede
Eminim seneye alırsın istediğin yerleri.Şimdiden başarılar sana.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEyvallah kardeşim ya ideal meselesi... Baktım forumda Doğukan diye bir artist var benden çok almış onun altında yerleşmek olmazdı
....
Çok sağol kardeşim benim...İdeal mideal kesmeyeceksin bize
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhmet senin puanın iyiydi istesen giderdin.Bu gösteriyor ki sen istemediğin yerleri safi üniversiteye gitmek için yazmamışsın.
Eminim seneye alırsın istediğin yerleri.Şimdiden başarılar sana.
Böyle niyet batsın Kamil Abi ya) ..Niyete bak yerleşmeme niyeti
- Alıntı
Yorum
-
Kamil abi,Ahmet ve iyi dileklerde bulanan herkese teşekkür ederim.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
- Alıntı
Yorum
Yorum