Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mesela bu tercih rehberlerinde açıklama için numaralar var ancak numaraların açıklamalarında ne durumlarda kesiliyor pek açık değil gibi.
    Bazısı akademik başarıya bağlı değil diyor bazısından bundan hiç bahsetmiyor.
    Okulları aramalımıyım?
    Ey Türk Gençliği!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Mesela bu tercih rehberlerinde açıklama için numaralar var ancak numaraların açıklamalarında ne durumlarda kesiliyor pek açık değil gibi.
      Bazısı akademik başarıya bağlı değil diyor bazısından bundan hiç bahsetmiyor.
      Okulları aramalımıyım?
      Okulların internet sitesindeki burslar kısımlarında detaylı şekilde açıklarlar. Mesela ben Bilkent'in kapsamlı bursuna bakmıştım; hiçbir şekilde kesilmiyor burs.

Yorum

• Bölümler ve üniversiteler hakkında 2 sorum var?

1-) Elektrik-Elektronik Müh. mi, yoksa Endüstri Müh. mi daha iyidir?

2-) Haliç üniversitesi mi, yoksa yeditepe mi daha iyi bir üniversitedir? ( Mühendislik bölümleri için... )
        I am titanium

Yorum

• İlk olarak Muhammet Yıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bölümler ve üniversiteler hakkında 2 sorum var?

2-) Haliç üniversitesi mi, yoksa yeditepe mi daha iyi bir üniversitedir? ( Mühendislik bölümleri için... )
          ikiside farksız birbirinden tek varkı yeditepe 22 bin tl den haliç 13-14 den başlıor

Yorum

• Usaklar, yabanci diller ile ilgili hangi bolumler var, sinavda hangi sorulari cozmek lazim... Ist te var mi soyle cince ogrenebilecegimiz bir universite bolumu? Bu yastan sonra cince ogreneyim diyorum)
            Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
            Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
            Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• Yeditepe iyidir
              Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
              Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
              - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ikiside farksız birbirinden tek varkı yeditepe 22 bin tl den haliç 13-14 den başlıor
                ne diyorsunuz yaw.. seneligi mi 22 bin.. yuhh... yaw gidin abd de okuyun yeditepe de neymis?
                Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
                Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
                Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• Tek gerçek para .

Her yerde konuşur .

Yorum

• En iyisi özel bir üniversite kurmak...
                    I am titanium

Yorum

Haliç Üniversitesi'nin bir binası Fındıkzade'de, üst geçitin az yukarısında Mado var orada köşede, aynı dershane gibi. Bir de Mecidiyeköy'de var yol üstünde, başka da var mı bilmiyorum. Ama Yeditepe Üniversitesi, üniversite gibi üniversite anladığım kadarıyla. Gidip görmedim ama Haliç'ten iyi olabileceği ortada. Kampüsü falan uzak ama büyük Yeditepe'nin. Bence seçeceğin bölümün akademik kadrosunu araştır ilk önce. Nereden gelmişler, ne yapmışlar, "Hoca" gibi hocalar mıdır? Cidden bu önemli, mühendislikte özellikle akademik ünvanlar vs hiçbir işe yaramaz. O işi iyi bilen hoş sohbet bir usta bile gelse anlatsa olur ki ben ne ustalar gördüm anladığı konuları herhangi bir Elektrik-Elektronik bölümünden birkaç hoca toplasan beceremezler. Bir de laboratuvar imkanlarını falan sorgula. Kafa kafaya ise bu konularda ben olsam Haliç'i seçerim her türlü. Şehrin göbeğinde üniversite.

Yorum

• İkisini de seçmedim...
                        I am titanium

Yorum

Mühendislikte Yeditepe biçok ünv.den iyidir.Tavsiye ederim.
                          Yeterki ONUR'suz
                          olmasın
                          aŞk
                          !

Yorum

• Tercihler bugün sondu Allah herkezin gönlünde yatanı nasip etsin..

Bilgisi olan arkadaşlara; şimdi açıköğretimde okuyorsun diyelim seneye sınava tekrar girip başka bir bölüm yazarak 2 yıllık okumak mümkünmü bnir nevi iki üniversite gibi..
                            6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

• ben girmedim .
                              En son Fatih tarafından düzenlendi; 03.08.2009, 22:53.

Yorum

• İlk olarak TÖ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tercihler bugün sondu Allah herkezin gönlünde yatanı nasip etsin..

Bilgisi olan arkadaşlara; şimdi açıköğretimde okuyorsun diyelim seneye sınava tekrar girip başka bir bölüm yazarak 2 yıllık okumak mümkünmü bnir nevi iki üniversite gibi..
                                Kardeşim ve birçok arkadaşım bunu yapıyor. Eskiden mümkündü ama şimdiki durumu bilmiyorum.
                                Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X