Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Eşit ağırlıkçıyım ama ortak alancıyım
    O zaman düşündüğün hata en başa yaz onu Okumak istediğim üniversite ve bölümdü..

Yorum

• Umarım herkes istedigi ve sevdigi bölümlerde okuma sansı bulur sonucların herkes için hayırlı olmasını diliyorum
      Óscar René Cardozo Marín

Yorum

• Var mı Makinacılardan kimse..Ula nereyesunuz
        Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
        Olmak ister isen bu yolda mahir,
        Harabat ehlini hor görme şakir,
        Defineye malik viraneler var.

Yorum

• 57000deyim ktü makinayı tercih etsek tutar mı ?2. öğretim tutuyor gibi.
          ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• İlk olarak oguzhann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            57000deyim ktü makinayı tercih etsek tutar mı ?2. öğretim tutuyor gibi.
            İkinci öğretimi büyük ihtimalle alırsın.

İkinci öğretimde hazırlık olmadığı için de, direkman birinci sınıftan başlarsın.

Yorum

• İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bende polis sınavlarına gircem.Başvurumu yaptım 14 ağustos a mülakat tarihi verdiler.Evrakları toplarken 5 kilo verdim. Zaten okullarda şahsi başvurunu yapmak ayrı bi dert.2,5 saat okulda durdum bir sürü kayıt türü var deliriyorum sandım bi ara.
              2.5 saat mi?? Valla cok az durmuşşun ben 5 saate yakın durdum,cok sinir edici bi durum ama herhalde sabrımızı ölçüyolar
              Mülakat işi cok kolaymış kör olmayan herkes geçiyormuş
              Şınav falan cektiriyolarmıs ama onlar hikaye,sadece ters cevap verenler geçemiyormus...
              Ornegin:Birisine mulakatta ileride ne olucan diye sormuslar,Doktor olcam diye cevaplamış..
              » Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi Tarafindan Düzenlenmistir.
              » Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Genel Kurallar)
              » Forum yöneticileri / moderatörleri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
              » Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
              » Gerekli durumlarda itirazlariniz için: bordomavi@bordomavi.net
              En son Bekir tarafından düzenlendi; 29.07.2009, 14:10.

Yorum

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Eşit ağırlıkçıyım ama ortak alancıyım
                reklamcılık ortak alanmıydı ?
                √ OKAN™ 1987

Yorum

• İlk olarak oguzhann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sayısal.57000deyim.
                  50 bin den başla bence.

İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaşlar ben sözel2 de 9079. yum .

Kocaeli Reklamcılık geçen sene 10000. yi almış .

Şansım nedir ?
                  %90 şansın var.Belki daha da fazla.

İlk olarak oguzhann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  57000deyim ktü makinayı tercih etsek tutar mı ?2. öğretim tutuyor gibi.
                  2.öğretim %90-95 olması lazım. Ama 1.öğretimi de yaz sonuçta tercihin ucu yok belli olmaz.
                  En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 29.07.2009, 12:29.
                  Ey Türk Gençliği!
                  Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Sadece Elektrik mühendisliği okuyan mı yoksa Elektrik-Elektronik mühendisliği okuyan mı daha avantajlı?

Bana bilgi veren bir kaç kişi Elektrik-Elektronik okuyanların bazı işlerde imza yetkisi olmuyo dedi.
                    ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                    Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak OKANIZM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      reklamcılık ortak alanmıydı ?
                      Evet , ortak alan .

Yorum

• İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İkinci öğretimi büyük ihtimalle alırsın.

İkinci öğretimde hazırlık olmadığı için de, direkman birinci sınıftan başlarsın.
                        Alsın mı sence
                        Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Alsın mı sence
                          Bence, tabii ki...

Yorum

• Okul puanlarının kalkmasına karşıyım ama bu durum benim işime gelecek. Şöyle ki, mezun olduğumda Ankara'da kolay kazanabileceğim bir bölüme (Hacettepe Tarih gibi) girip bir dersi özellikle yıllarca vermeyerek zorunlu hizmeti Ankara'da yapacağım.
                            Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• Arkadaşlar bu özel ünilerdeki burslar ne durumlarda kesiliyor.
                              Örneğin İstanbul bilgi,yeditepe,i.fatih de burslu siyaset bilimi bölümü oluyor yazıp yazmamakta kararsızım devletlerin altına.
                              Ey Türk Gençliği!
                              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar bu özel ünilerdeki burslar ne durumlarda kesiliyor.
                                Örneğin İstanbul bilgi,yeditepe,i.fatih de burslu siyaset bilimi bölümü oluyor yazıp yazmamakta kararsızım devletlerin altına.
                                Üniversitesine göre değişiyor. O üniversiteleri bilmiyorum ama sitelerinde yazıyordur mutlaka.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X