Psikoloji yazan varmı ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi
Daraltma
X
-
İlk olarak DKaraduman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAranızda "endüstri mühendisi" var mı abilerim ablalarım?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak DKaraduman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAranızda "endüstri mühendisi" var mı abilerim ablalarım?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak oguzhann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar size kaç sıra önceden tercihlerinize başlayın dediler?kimi 5000 der,kimi 10000,şaştım kaldım!ama kısmet
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak oguzhann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar size kaç sıra önceden tercihlerinize başlayın dediler?kimi 5000 der,kimi 10000,şaştım kaldım!
Yani bölümün ne önce?
Sonra sıralaman ne?Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak oguzhann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar size kaç sıra önceden tercihlerinize başlayın dediler?kimi 5000 der,kimi 10000,şaştım kaldım!
Eger benim gibi gitmeye niyetin yoksa çok yüksek yerleri yaz..
Bu arada polis olabilmek daha dogrusu basvurabilmek için Bugun remsen işkence cektim..
Eger polis olmak bu kadar zor ise diger meslekleri dusunemiyorum..
Vee iyi ki Polis olmaya karar verdim diyorum...
- Alıntı
Yorum
-
Bir ekleme daha Bugun yolda bi Polis ile karsılastım..
Adamla baya sohbet ettik..
Adam 4 sene Tarih ogretmenligi okumus,gercek meslegi Tarih ogretmenligi adam polis olmuş...
Bu adam polisligi kazanamasa ne olucaktı acaba??
Keşke meslek Lisesi okusaydım,universite falan kazanamazsam elimde meslegim olurdu..
her sene 1 ay calısır sınava girerdim belki iyi bi yer tutardı..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu senin olduğun aralığa bağlı, herkese göre aynı olmaz.
Yani bölümün ne önce?
Sonra sıralaman ne?ÜNAL KARAMAN!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar ben sözel2 de 9079. yum .
Kocaeli Reklamcılık geçen sene 10000. yi almış .
Şansım nedir ?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiç düşünme yaz en başa..Yüksek şansın..Sözelcisin değil mi ?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen 60000. oldum 10000 den basladım,yani kişisine gore degişiyor onu tercih danısmanı falan bulup sorman lazım..
Eger benim gibi gitmeye niyetin yoksa çok yüksek yerleri yaz..
Bu arada polis olabilmek daha dogrusu basvurabilmek için Bugun remsen işkence cektim..
Eger polis olmak bu kadar zor ise diger meslekleri dusunemiyorum..
Vee iyi ki Polis olmaya karar verdim diyorum...Zaten okullarda şahsi başvurunu yapmak ayrı bi dert.2,5 saat okulda durdum bir sürü kayıt türü var deliriyorum sandım bi ara.
Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.
- Alıntı
Yorum
Yorum