Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Psikoloji yazan varmı ?
    Kazimişi gzas vorert

Yorum

• öss bahaneleri

çok komik bahaneler var
      ''Konu Trabzonspor olunca,orada oynayan futbolcuların,kendini özel hissetmesi ve insanlara bişeyler vermek zorunda olduklarını bilmeleri gerekir.Bu duygu saf bir duygu olabilir;Ama ben böyle düşünüyorum.'' Kazım KOYUNCU.
      ---ist. kültür üniversitesi---İKU TS---

Yorum

• İlk olarak DKaraduman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aranızda "endüstri mühendisi" var mı abilerim ablalarım?
        Hasan Ayvenli ile irtibata geçebilirsin
        www.twitter.com/SDanismaz
        Gugudali..
        Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• arkadaşlar size kaç sıra önceden tercihlerinize başlayın dediler?kimi 5000 der,kimi 10000,şaştım kaldım!
          ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• İlk olarak DKaraduman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aranızda "endüstri mühendisi" var mı abilerim ablalarım?
            buyur benim

Yorum

• İlk olarak oguzhann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              arkadaşlar size kaç sıra önceden tercihlerinize başlayın dediler?kimi 5000 der,kimi 10000,şaştım kaldım!
              10.000 den başlamanı tavsiye ederim..Gerçi ben en başa 30.000 sıra önden yazdım,diğerleri 15 binden aşağıya iniyor ama kısmet

Yorum

• İstanbul ve Yıldız Teknik Ünili arkadaşlar,
                Siyaset Bilimi bölümünü önerrmisiniz?
                Ey Türk Gençliği!
                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

arkadaşlar size kaç sıra önceden tercihlerinize başlayın dediler?kimi 5000 der,kimi 10000,şaştım kaldım!
                  Bu senin olduğun aralığa bağlı, herkese göre aynı olmaz.
                  Yani bölümün ne önce?
                  Sonra sıralaman ne?
                  Ey Türk Gençliği!
                  Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

Ben 60000. oldum 10000 den basladım,yani kişisine gore degişiyor onu tercih danısmanı falan bulup sorman lazım..
                    Eger benim gibi gitmeye niyetin yoksa çok yüksek yerleri yaz..

Bu arada polis olabilmek daha dogrusu basvurabilmek için Bugun remsen işkence cektim..
                    Eger polis olmak bu kadar zor ise diger meslekleri dusunemiyorum..

Vee iyi ki Polis olmaya karar verdim diyorum...

Yorum

• Bir ekleme daha Bugun yolda bi Polis ile karsılastım..
                      Adamla baya sohbet ettik..
                      Adam 4 sene Tarih ogretmenligi okumus,gercek meslegi Tarih ogretmenligi adam polis olmuş...
                      Bu adam polisligi kazanamasa ne olucaktı acaba??

Keşke meslek Lisesi okusaydım,universite falan kazanamazsam elimde meslegim olurdu..
                      her sene 1 ay calısır sınava girerdim belki iyi bi yer tutardı..

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu senin olduğun aralığa bağlı, herkese göre aynı olmaz.
                        Yani bölümün ne önce?
                        Sonra sıralaman ne?
                        sayısal.57000deyim.
                        ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• Arkadaşlar ben sözel2 de 9079. yum .

Kocaeli Reklamcılık geçen sene 10000. yi almış .

Şansım nedir ?

Yorum

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkadaşlar ben sözel2 de 9079. yum .

Kocaeli Reklamcılık geçen sene 10000. yi almış .

Şansım nedir ?
                            Hiç düşünme yaz en başa..Yüksek şansın..Sözelcisin değil mi ?

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hiç düşünme yaz en başa..Yüksek şansın..Sözelcisin değil mi ?
                              Eşit ağırlıkçıyım ama ortak alancıyım

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben 60000. oldum 10000 den basladım,yani kişisine gore degişiyor onu tercih danısmanı falan bulup sorman lazım..
                                Eger benim gibi gitmeye niyetin yoksa çok yüksek yerleri yaz..

Bu arada polis olabilmek daha dogrusu basvurabilmek için Bugun remsen işkence cektim..
                                Eger polis olmak bu kadar zor ise diger meslekleri dusunemiyorum..

Vee iyi ki Polis olmaya karar verdim diyorum...
                                Bende polis sınavlarına gircem.Başvurumu yaptım 14 ağustos a mülakat tarihi verdiler.Evrakları toplarken 5 kilo verdim. Zaten okullarda şahsi başvurunu yapmak ayrı bi dert.2,5 saat okulda durdum bir sürü kayıt türü var deliriyorum sandım bi ara.
                                Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X