Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aranızda "endüstri mühendisi" var mı abilerim ablalarım?

Yorum

• İlk olarak Ozan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sözel-2'den alıyor Emirhan. Ben tercih edeceğim oradan biliyorum Okul puanın iyiymiş ama ham kaç aldığın da önemli .
      Gene aynı isimde Sözel 1 den aldığını okudum ama farklı bir dalı olabilir.
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Başvuru tarihlerine kadar bu doğrultuda gidersem, bu sene sınava yüzde doksan bir kez daha girerim.

Yorum

• Katsayı olayı danıştaydan döner, devlet içinde çakma ikinci rejim yaratmak mümkün değildir zira.
          Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak DKaraduman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aranızda "endüstri mühendisi" var mı abilerim ablalarım?
            Galiba ben o dediğindenim
            19*20

Yorum

• İlk olarak Çetin Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Galiba ben o dediğindenim
              Abi kime desem iş yapmıyorlar, çok gereksiz meslek falan diyor. Doğruluk payı var mı? İş bulunabiliyor mu kolaylıkla? Hangi işleri yapabiliyorsunuz?

Yorum

• İtü inşaat okuyan var mı ? Doğukan'ın dayısı hariç
                Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İtü inşaat okuyan var mı ? Doğukan'ın dayısı hariç
                  Oğlum istediğin bilgiyi alırım ondan ha. Çekinme sor yani

Yorum

• Sen çok subjektif yaklaşıyorsun konuya...Tamam ben de senin yerinde olsam beni yanımda isterim ama..
                    Twitter Adresim

Yorum

Sen çok subjektif yaklaşıyorsun konuya...Tamam ben de senin yerinde olsam beni yanımda isterim ama..
                      Yok oğlum ondan değil. Yani yakma kendini diye.

Yorum

• O zaman beraber itü inşaat yazalım
                        Twitter Adresim

Yorum

O zaman beraber itü inşaat yazalım
                          O kadar da değil. Sana msn'de söylediğim sebepten dolayı

Yorum

• Ben de o sebeple diyorum zaten madem öyle gel böyle ....Neyse konu dağılmasın dostum ....İtü inşaat ?
                            Twitter Adresim

Yorum

• aranızda benim yaptığım hatayı yapmak isteyen varsa baştan açıklayayım:

Bölüm bilgisayarve öğretim teknolojileri öğretmenliği (adı uzun ama )....!
                              normalde 2 senede bitirebilecek bir bölüm.
                              gösterilen dersler üniden üniye değişiklik verebiliyor. (eğtim dersleri değişmez programlama dersleri değişir)
                              Erzurumda okudum. Ama okul imkanları Trabzondakini 2 ye 3 e katlar.

gelelim mezuniyet sonrasına kpss bu sene sanırım 78e çıkar ama önümüzde sizin için 4 sene varlığını kabul edersek hersene 5 puandan 90 üstü bir puanla tercih yapmanıza şans verilebilir.

LMS (uzaktan eğitim) üzerine de eğitim aldığınızı eklemek istiyorum. çünkü atandıktan sonra 1. sınıftan 8. sınıfa kadar herhangi bir şekilde karneye geçmeyen bir dersi anlatıyorsunuz. Ama özel okullarda gerek teknolog gerekde uzaktan eğitim uzmanı olarak görev yapabiliyorsunuz.

tekrar seçermiydim. bahsettiğim 2 konu (LMS, teknolog) üzerinde kendimi geliştirmek için evet diğerleri için hayır
                              [ille d' 7]

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gene aynı isimde Sözel 1 den aldığını okudum ama farklı bir dalı olabilir.
                                He evet geçen sene ben yazacaktım ama meslek liseliler doldurur diye yazmamıştım. Radyo ve TV programcılığı veya yapımcılığı gibi bir bölümdü ama SÖZ-2'deki bölümle gösterilen derslerde farklılık var.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X