Aranızda "endüstri mühendisi" var mı abilerim ablalarım?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi
Daraltma
X
-
İlk olarak Ozan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSözel-2'den alıyor Emirhan. Ben tercih edeceğim oradan biliyorumOkul puanın iyiymiş ama ham kaç aldığın da önemli .
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak DKaraduman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAranızda "endüstri mühendisi" var mı abilerim ablalarım?19*20
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Çetin Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGaliba ben o dediğindenimAbi kime desem iş yapmıyorlar, çok gereksiz meslek falan diyor. Doğruluk payı var mı? İş bulunabiliyor mu kolaylıkla? Hangi işleri yapabiliyorsunuz?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİtü inşaat okuyan var mı ? Doğukan'ın dayısı hariçOğlum istediğin bilgiyi alırım ondan ha. Çekinme sor yani
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen çok subjektif yaklaşıyorsun konuya...Tamam ben de senin yerinde olsam beni yanımda isterim ama
..
Yok oğlum ondan değil. Yani yakma kendini diye.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman beraber itü inşaat yazalım
- Alıntı
Yorum
-
aranızda benim yaptığım hatayı yapmak isteyen varsa baştan açıklayayım:
Bölüm bilgisayarve öğretim teknolojileri öğretmenliği (adı uzun ama )....!
normalde 2 senede bitirebilecek bir bölüm.
gösterilen dersler üniden üniye değişiklik verebiliyor. (eğtim dersleri değişmez programlama dersleri değişir)
Erzurumda okudum. Ama okul imkanları Trabzondakini 2 ye 3 e katlar.
gelelim mezuniyet sonrasına kpss bu sene sanırım 78e çıkar ama önümüzde sizin için 4 sene varlığını kabul edersek hersene 5 puandan 90 üstü bir puanla tercih yapmanıza şans verilebilir.
LMS (uzaktan eğitim) üzerine de eğitim aldığınızı eklemek istiyorum. çünkü atandıktan sonra 1. sınıftan 8. sınıfa kadar herhangi bir şekilde karneye geçmeyen bir dersi anlatıyorsunuz. Ama özel okullarda gerek teknolog gerekde uzaktan eğitim uzmanı olarak görev yapabiliyorsunuz.
tekrar seçermiydim. bahsettiğim 2 konu (LMS, teknolog) üzerinde kendimi geliştirmek için evet diğerleri için hayır[ille d' 7]
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGene aynı isimde Sözel 1 den aldığını okudum ama farklı bir dalı olabilir.
- Alıntı
Yorum
Yorum