Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DKaraduman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    15-17 ne zaman dediler ki? Dün de pazartesi demediler, dün akşam haberlerde pazar açıklanacağı söyleniyordu. Önceki gün de cumartesi, pazar ya da pazartesi açıklarız dediler. Yani pazartesi açıklanacağına dair bir şey yoktu ortada.
    Valla internette baktığımda 4-5 gün önce 15-17 temuz arası yazıyordu.Dershaneyi aradım yine o terih verildi bana.2 gün önce haberlerde pazartesi dendi.Bugün de pazar deniyor.
    Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• Offf ne güzel rahattık ya. İçim içimi yiyor ya kaydırma yaptıysam vs diye.

Yorum

Valla benim için önemli kardeşim 400 kişi, seni bilmem.
        Tabiki önemlidir ama 300-400 kişi çok fazla kafanı duvarlara vurduracak düşüklükte değil birde benim 1500 kişi geride olduğumu düşünürsen.

Yorum

• İlk olarak UnlesheaD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tabiki önemlidir ama 300-400 kişi çok fazla kafanı duvarlara vurduracak düşüklükte değil birde benim 1500 kişi geride olduğumu düşünürsen.
          Eğer 100-200 kişi sıra ile kaçırırsam istediğim yeri, sonra anlarsınız ne demek istediğimi.

Yorum

Eğer 100-200 kişi sıra ile kaçırırsam istediğim yeri, sonra anlarsınız ne demek istediğimi.
            Her işte bir hayır vardır sıkma canını...Bir de 1 sene daha hazırlanacak Benleri düşün
            Twitter Adresim

Yorum

• Yarın açıklanıyor.
              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Daha şimdiden strese girdim. Yarın Tc kimlik no yazarken ellerim titrer benim

Yorum

• İlk olarak UnlesheaD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Daha şimdiden strese girdim. Yarın Tc kimlik no yazarken ellerim titrer benim
                  Kimin elleri titremeyecek ki...
                  I am titanium

Yorum

• Sınav konusunda sorunum yok kendime yetecek hatta fazlasını yaptım. Ancak ya kaydırma yaptıysam ya birşeyleri yanlış yada eksik kodladıysam

Yorum

• Heyecan yapmayın gençler.

Hayırlısı olsun.
                      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Daha şimdiden strese girdim. Yarın Tc kimlik no yazarken ellerim titrer benim

korkmayın kardeşler yaa bu açıklanma öncesi bu tür vehimler gelir kaplar insanı. sıkıntı yok. inşaallah hepimizin hakkında hayırlısı olur.

not: olmadı TC kimlik nonu bana ver ben bakarım. arkadaşlar bakmaya cesaret edemediklerinde ben bakardım. istersen senin yerine de bakabilirim
                        Unut gitsin Hayat şimdi bi başka güzel

ANS 61 DNMSZ ;)

Yorum

• Yarın saat 10:30'da açıklanacak. Hadi hayırlısı

Yorum

• Bakamayanın sonucuna bakılır.

Yorum

• Bu öss dönemi bana çok tecrübe kazandırdı.Bir daha sınava giren biri görürsem asla sınavın nasıl geçti diye sormayacağım.
                              Ne zor bi dönemmiş.Yarın puanlar açıklanacak hayla sınav nasıl geçti diye soranlar oluyo.
                              ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                              Kazım Koyuncu

Yorum

• 1 sene hazırlandık Dershane denemelerinde istedigimiz yerleri kazanıcak puanlar yaptık,,
                                umutlandık,yakınlarımızı umutlandırdık..
                                Sınav günü geldi,
                                Edebiyattan işe basladım soruları gorunce başta bi afalladım daha once hiç gormedigimiz soru tarzlarıydı,cıkmaz diye işlemedigimiz konulardan bile 2 soru vardı,uzun bi zaman harcayıp edebiyatı bitirdim..
                                Sonra Turkce,Mat1 cozdum ve Sos1 e gectim..
                                Sos1 in yarısındayken sınavdaki gozetmenin yarım saat kaldı sesini duydum ilk basta bi şaşkınlık (ben daha 2 saat falan var sanıyodum) oldu,biraz etrafa bakındıktan sonra 1 senenin boşa gittigini anlamıstım,3 4 dk yarım saatte ne yapabilicegimi dusundum,Mat2 yapmadan istedigim yere gidemezdim ama yarım saat cok az bi sureydi,Sos1 i bitirebildim Mat2 de birkac soru sallayabildim..
                                Sınavdan cıktıgımda hala şaşkınlıgı atlatamamıstım...
                                Hep aklımda dersane sınavlarında puanımın yettigi herkesin benden başarı bekledigi geldi ama olmamıstı surem yetmemişti...Oysa evdekilere dersanedeki 260-270 arası puanlarıma guvenerek hep Hukuk kazanıcagımı soyluyordum,hatta nerede okucagım diye plan yapıyordum...
                                Şuan iseyarın acıklanıcak sınav sonuclarını hiç merak etmiyorum,yıllardır heyecanla bekledigim sınavın sonuclarını merak etmiyorum,sonuclara bakmayı bile dusunmuyorum..
                                Oysa bi 45 dakika daha olsaydı istedigim yeri kazanabilcektim,belki şimdi hangi uniye giderim diye dusunuyodum,belki yıllar sonra iyi bi yere geldigimde neler yapıcam diye dusunuyodum..
                                Ama 45 dakika sadece 45 dakika hayallerimide bitirdi 1 yıllık emegimi de bitirdi benim için bircok şeyi bitirdi..
                                Bana en cok koyan da sokakta yürümesini bilmeyenler,toplumda konusamayanlar bile benim istedigim yeri kazanıyor,ama ben kazanamıyorum sebebi ise 45 dakika...
                                Seneye de hazırlanmıcam bu sistemle hiçbir şey olmaz...

Ama yine de bi karar verdim Oss ye girene kadar kucumsedigim, Polislik okuyup 2 sene sonra polis olmaya calısıcam,orda ilerlemeye calısıcam...
                                Hem bu sistemi cıkartanlar 45 dakikayla bir insanın bütün hayatını degiştirdikleri içn mutlu olurlar..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X