Bence pazartesi açıklanır...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi
Daraltma
X
-
İlk olarak DKaraduman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla okuldaki sınavlarda ben de başarısızım maalesef. Örneğin okuldaki AOBP ile sınıfta 9-10. sıradayken ÖSS'deki ham puanda 2. sıradayım. Hatta sırf bu okul puanı yüzünden ham puanla olacağım sıradan 300-400 kişi daha aşağıya düşeceğim ne yazık ki.Ben en az 1500 kişi düşerim ham puan sıramdan. Okul puanım 69-70
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene zaman açıklanıyor acaba sonuçlarUnut gitsinHayat şimdi bi başka güzel
ANS 61 DNMSZ ;)
- Alıntı
Yorum
-
ÖSS Taban puanları artırıldı
09 Temmuz 2009 / 19:00
ÖSS Taban puanları artırıldı. YÖK'den yapılan açıklamada katsayıların artırıldığı bildirildi.
Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK), bu yıl yapılan ÖSS'de 165 taban puanını yüzde 20 ortalama net başarıya, 145 taban puanını da yüzde 10 ortalama net başarıya eşleştiren bir düzenleme yapılması kararı alındığını bildirdi.
YÖK'ün bugün gerçekleştirilen genel kurul toplantısının ardından toplantıda görüşülen konulara ilişkin yazılı açıklama yapıldı.
Açıklamada, bu yıl yapılan ÖSS'ye yönelik olarak, �Öğrenci sayısındaki azalma, kontenjanlardaki artış ve bazı testlerdeki soruların güçlüğü dikkate alınarak bu yılki sınavda 165 taban puanını yüzde 20 ortalama net başarıya, 145 taban puanını da yüzde 10 ortalama net başarıya eşleştiren bir düzenleme yapılması kararı alınmıştır� denildi.
I am titanium
- Alıntı
Yorum
-
Sonuçlar 12 Temmuz'sa açıklanıyor,hadi hayırlısı...
I am titanium
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak UnlesheaD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle300-400 kişimiBen en az 1500 kişi düşerim ham puan sıramdan. Okul puanım 69-70
- Alıntı
Yorum
-
edit...........En son worldmaster tarafından düzenlendi; 10.07.2009, 09:52."Primum non nocere" (Önce zarar verme)!
- Alıntı
Yorum
-
Arkadaslar bıraz erken ama şimdiden yazayım.
Öss ye girp tercihlerınden Balıkesir Üniversitesini kazanan olursa her konuda yardımcı olabilirim. İnşaat ve Makine müh. okuyacak olanlar olursa kitap ders arac gereclerı konusundada yardımcı olabılırım...özel msj yolu ıle veya lazs323@hotmail.com dan da her turlu sorunuza cvp verebılırım.........OF'lunun Hali Başka.........
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSabah haberlerinde pazar günü açıklanacak dedi.Hey Allah ım Yarabbim."Primum non nocere" (Önce zarar verme)!
- Alıntı
Yorum
-
T.C.
YÜKSEKÖĞRETİM KURULU
Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı
BASIN DUYURUSU
(10.07.2009)
14 Haziran 2009 tarihinde yapılan Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) ile 21 Haziran 2009 tarihinde yapılan Yabancı Dil Sınavının (YDS) değerlendirilmesi ve ortaöğretim kurumlarından alınan diploma notlarından adayların Ortaöğretim Başarı Puanlarının (OBP) hesaplanması çalışmaları tamamlanmış olup, sonuçlar 12 Temmuz 2009 Pazar günü saat 10:00'da Yükseköğretim Kurulu Toplantı Salonunda basına açıklanacaktır. Adaylar sonuçları 12 Temmuz 2009 Pazar günü saat 10:30'dan itibaren http://oss.osym.gov.tr ve http://oss2009.osym.gov.tr internet adreslerinden öğrenebileceklerdir.
Basın aracılığıyla kamuoyuna duyurulur.
Prof. Dr. A.Ünal YARIMAĞAN
ÖSYM BaşkanıYaşamak Direnmektir!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene oldu ki renktasBilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa 15-17 temmuz dediler tatilimi ona göre ayarladım 3 gün bi yerde.Şimdi şu yaptıklarına bak.Dün pazartesi dediler sabah haberlerinde pazar diyordu.
- Alıntı
Yorum
Yorum