Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DKaraduman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Temmuz 15 e kadar çalışmamayı kastediyorsan katılırım da ben ilk mesajda bütün yaz manasında anladım. Benim de DNA'mda çalışmak yoktur. Ancak yumurta dayanınca mecbur kalıyorsun.Temmuz 15 ten sonra hafif tempoyla değil gayet yoğun bir tempoyla çalışmalarını öneririm ben çünkü zaten Ramazanda adam gibi çalışamayacaklar, ara ara kısa tatilleri olacak bu yüzden çok büyük bir bıkkınlık gelmez. Ramazandan sonra eğer iyi bir yer istiyorlarsa günde 4 saat ortalama bir yer istiyorlarsa 3 saat ama her gün çalışsınlar düzenli olmak aşırı önemli.Ramazanda da yapabilirlerse ne ala ama zor oluyor. Ayrıca öyle bilgisayarı televizyonu falan evden kaldırmayın bence hikaye onlar. İsterseniz rahatlıkla TV ve bilgisayara bakmadan 3-4 saat çalışabilirsiniz sonra da uyuyana kadar girin BMN'ye ne güzel işte Bu yazdıklarım ilk sene girecekler için çünkü okul yoksa daha fazla çalışmak lazım tabi. Bir de son aylarda eğer rapor alırsanız günde 8 saate çıkartın çalışmayı en az. Üstte yazdığım gibi sırf soruyla boğmayın kendinizi önce konu sonra soru yapın. Özellikle biyoloji konuları çalışırken kesinlikle özet çıkararak çalışın.

Günde en az 7 saat uyuyun çalışacam diyip de gece 2lere kadar ders çalışmayın.
    Günde 8 saat çalışmak mı

Ooy oy oy ÖSS' ye hazırlanırken bir gün yaklaşık 5 saat çalışmıştım, yolda yürürken arabaların plakalarındaki sayıların karelerini alıp işlemler yapmaya başladıktan sonra asla bir günde o kadar saat ders başına oturmamıştım.

Her gün düzenli biçimde 2-3 saat çalışabiliyorsanız yeter diye düşünüyorum, ama tabi herkes kendini daha iyi bilir.
    En son Egemen Yılmaz tarafından düzenlendi; 08.07.2009, 20:22.

Yorum

• Bu seneki sınav sayısallar için basit, EA çılar için zordu. Çünkü Edebiyat sosyal gibi berbat bir bölüm vardı ki 17 soruyken 13-14 yazar eser çıkan sınavda 20 soru olunca 5 soru çıktı.

Türkçe 24.25
      Sos1 15
      Mat1 26.75
      Ed-Sos 21.5
      Mat2 25.25

normalde aldığımdan 15 puan daha az alacağım tahminen. Ama takmıyorum sonuçlar gelince takacağım

Sos1 nie öle derseniz, Türkçede 17 tane olumsuz soru vardı kafayı yedirtti bana sınavda çıldırıyordum az daha 48 dk'm gitmiş Türkçeye felsefeye zaman kalmadı.
      Normalde 10-15 fen1 yapan ben felsefeyi dahi yetiştiremedim tarihten 4 yanlış geldi bide zıştık.
      Ama edebiyat soruları için çok kızgınım. Böyle bir ed-sos hiç gelmemişti.
      En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 08.07.2009, 20:26.
      Ey Türk Gençliği!
      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Artık belki inanmıyacaksınız. Ama 12 yıl boyu 3 gün oturup çalışmamıştım. Malesef istesemde yapamadım. Lise 1'de son anda sınıfı geçmiştim hatta. Bu senede bütün test kitaplarım boş halen. Dersanede bile çoğu zaman derslere girmiyordum. Ama kısmet işte kaydırma felan yapmadıysam büyük ihtimal istediğim bölüme gidiyorum.

Yorum

• İlk olarak UnlesheaD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Artık belki inanmıyacaksınız. Ama 12 yıl boyu 3 gün oturup çalışmamıştım. Malesef istesemde yapamadım. Lise 1'de son anda sınıfı geçmiştim hatta. Bu senede bütün test kitaplarım boş halen. Dersanede bile çoğu zaman derslere girmiyordum. Ama kısmet işte kaydırma felan yapmadıysam büyük ihtimal istediğim bölüme gidiyorum.
          Tebrikle valla ne diyeyim ben de bu sene girecegim şu an hiç havaya giremedim ama umarım sonunda ben de senin gibi istediğim yere girerim
          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Özgür Meriç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tebrikle valla ne diyeyim ben de bu sene girecegim şu an hiç havaya giremedim ama umarım sonunda ben de senin gibi istediğim yere girerim
            Nedense okul sistemlerinde çok başarısızım okul puanımda kötü bu yüzden ama tek sınavlara iyi konsantre oluyorum öss,yds,oks gibi. Bir aksilik olmazda üniye gidersem kesin notlarım çok kötü olur.

Yorum

• İlk olarak Egemen Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Günde 8 saat çalışmak mı

Ooy oy oy ÖSS' ye hazırlanırken bir gün yaklaşık 5 saat çalışmıştım, yolda yürürken arabaların plakalarındaki sayıların karelerini alıp işlemler yapmaya başladıktan sonra asla bir günde o kadar saat ders başına oturmamıştım.

Her gün düzenli biçimde 2-3 saat çalışabiliyorsanız yeter diye düşünüyorum, ama tabi herkes kendini daha iyi bilir.
              Yani ortalama bir yer istiyorsanız tabi ki 2-3 saat rahatlıkla yeter de ben yüksek yerler için söylemiştim. Tabi eğer Lise 4'e kadar günde 2-3 saat düzenli çalışabilirseniz (ki benim yapmam imkansız bu yüzden üsttekileri yazmıştım.) lise 4'te de 2-3 saat ile yüksek yerlere de rahatlıkla girebilirsiniz. Ama lise 1-2 zamanları bunu düşünmek zor oluyor. Herkes liseye yatacağım düşüncesiyle geliyor doğal olarak.

Yorum

• İlk olarak UnlesheaD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Nedense okul sistemlerinde çok başarısızım okul puanımda kötü bu yüzden ama tek sınavlara iyi konsantre oluyorum öss,yds,oks gibi. Bir aksilik olmazda üniye gidersem kesin notlarım çok kötü olur.
                Valla okuldaki sınavlarda ben de başarısızım maalesef. Örneğin okuldaki AOBP ile sınıfta 9-10. sıradayken ÖSS'deki ham puanda 2. sıradayım. Hatta sırf bu okul puanı yüzünden ham puanla olacağım sıradan 300-400 kişi daha aşağıya düşeceğim ne yazık ki.

Yorum

• ÖSS Sonuçları Hafta Sonu Açıklanıyor

ÖSYM'den eedinilen bilgilere göre, 14 Haziran'da gerçekleştirilen ve 1 milyon 349 bin öğrencinin merakla beklediği ÖSS sonuçlarının hafta sonu açıklanacağı öğrenildi.
                  ÖSS'de İptal edilen soru yok:
                  ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ünal Yarımağan, milyonlarca adayı tedirgin eden ve beklentiye sokan konularda son noktayı koydu:
                  ÖSS'de iptal edilen soru yok. Uzmanlarımız, tartışmalı tüm soruları inceledi. Doğruluğuna karar verdi. İptali gerektiren herhangi bir soru bulunmuyor.

www.haber61.net
                  Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ÖSS Sonuçları Hafta Sonu Açıklanıyor

ÖSYM'den eedinilen bilgilere göre, 14 Haziran'da gerçekleştirilen ve 1 milyon 349 bin öğrencinin merakla beklediği ÖSS sonuçlarının hafta sonu açıklanacağı öğrenildi.
                    ÖSS'de İptal edilen soru yok:
                    ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ünal Yarımağan, milyonlarca adayı tedirgin eden ve beklentiye sokan konularda son noktayı koydu:
                    ÖSS'de iptal edilen soru yok. Uzmanlarımız, tartışmalı tüm soruları inceledi. Doğruluğuna karar verdi. İptali gerektiren herhangi bir soru bulunmuyor.

www.haber61.net
                    Şu yazıyı gördükten sonra kesinlikle yalan haber diyebilirim.

Yani en azından o bölüm yalan. Bu sene soru iptal edilmezse bir daha da edilmez. Gerçi bana yarıyor iptal edilmemesi ama edecekler yine de.
                    En son DKaraduman tarafından düzenlendi; 09.07.2009, 01:12.

Yorum

• Soruyu ne yaparlar bilmiyorum ama benim sınava dokunmasınlar.
                      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Sonuçlar haftaya açıklanacak. Bu sene sınavda hemen tüm öğrenciler zorlandılar. Bu durum muhtemelen test ortalamalarını düşürecek. ÖSYM istatistikleri açıkladığında daha net bir şey söylenebilir. Kimse başarı sırasını görmeden peşinen sevinip ya da üzülmesin. Herkes için hayırlısını diliyorum.
                        Trabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden tekrar aşağı, olur kocaman kara bir deniz...

Yorum

• soru falan iptal edilmesin yaa
                          doğru yapmıştım

Yorum

• İlk olarak DKaraduman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şu yazıyı gördükten sonra kesinlikle yalan haber diyebilirim.

Yani en azından o bölüm yalan. Bu sene soru iptal edilmezse bir daha da edilmez. Gerçi bana yarıyor iptal edilmemesi ama edecekler yine de.
                            Haber dogru bir kaç yerde daha tartışılan soruların iptal edilmeyeceğini okudum...
                            I am titanium

Yorum

• Bende bu sene en az 1-2 soru iptali bekliyorum.
                              Ey Türk Gençliği!
                              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• ne zaman açıklanıyor acaba sonuçlar
                                "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                                Ali Kemal Denizci

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X