Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Geçmiş olsun arkadaşlar.

Var mı dil öğrencisi?
    Haftaya bir sınav daha var onlar için. Allah kolaylık versin.

Yorum

• İlk olarak ÜNAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bana sormadın ama söyleyeyim Remzi.2 gibi gözüküyor ama 3,4 de olabilirmiş.
      valla 1 sınav olmasın da ne olursa olsun. 1 sınav kötü geçti diye 1 sene beklemek çok koyuyor insana
      Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Remzi'ye 6 aylık bir ban atsaydık şimdi sınavı kazanmıştı.
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Remzi'ye 6 aylık bir ban atsaydık şimdi sınavı kazanmıştı.
          Ali abiyle dün aynen bunu konuşuyorduk. Çok bağımlılık yaptı bu BMN.

Bu sene durduracağım kendimi inşallah bu BMN konusunda.
          Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Sen durduramazsan bize söyle biz durdururuz seni Remzi'cim
            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• durduramazsam seneye askerim zaten Olur söylerim şöyle bir 9 aylık ceza alırım yeter bana
              Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• 2 sınav diyolar ama aslında 3 sınav.

Nisan'da şu anki sistemin 1 bölümü gibi olan 180 soruluk sınav olucak.Orda barajı geçenler Haziran'daki sınavlara girmeye hak kazanıcak.Haziran'da ise 1 hafta içine 4 sınavında yaycaklar.

1 gün Matematik-Geometri
                1 gün Fen
                1 gün Edebiyat-Sosyal
                1 gün de Dil sınavları olucak.Bölümüne göre gün gün 120 şer soruluk sınava girceksin.

Sayısal öğrencisi Nisan'da sınava girdikten sonra Haziran'da Matematik sınavına ve Fen sınavına giricek ardarda 2 gün.Bu sınavlar 120 şer soru olduğu için 2 günde 240 soru ve Nisan'da da 180 soruyla birlikte 420 soru çözülecek.3 sınav gibi yani.

Bir can alıcı nokta daha ise örneğin; Matematik-Geometri sınavı olucaksın.İlk önce Matematik testi dağıtılıyor zaman bittikten sonra Matematik toplanıp Geometri testi dağıtılıyor.Yani Matematiği hızlı çözüyorsan kalan zamanda Geometriye geçme şansın yok.
                uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• yeni sistem bayağı zormuş girecek arkadaşların Allah yardımcısı olsun ben kurtuldum
                  ''...TrAbZoNsPoR...''

Yorum

• İlk olarak lazkizi_34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yeni sistem bayağı zormuş girecek arkadaşların Allah yardımcısı olsun ben kurtuldum
                    saol.............
                    https://twitter.com/akfgr

Yorum

• yapmayın etmeyin ya, alın geçmiş yılların sorularını bi çözün en zor össlerden biriydi bence.. zaten ne gelirse bu 91li gençlerin bizlerin başına geliyo lanetli yaş grubu heralde geldi bize denk geldi..
                      TRABZON SPOR

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Geçmiş olsun arkadaşlar.

Var mı dil öğrencisi?
                        Haftaya bir sınav daha var onlar için. Allah kolaylık versin.
                        Ben varım ben Dil'ciyim. Forumda benden başka dilci yok mu yahu?

Yorum

• Türkçe -27
                          mat1 -24
                          fen1-23
                          sosyal-15
                          mat2-20
                          fen2-15 net var ortaöğertim 75 falan gelecek şu ktü makineye yerleşsem başka bir şey istemem
                          ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Nasıl yetiştirdin o kadar soruyu yaff Üstüne bu kadar doğru var..Hiç inanasım gelmiyor ama inanıyorum
                            Sonuçlar tam gelince kopyalarım istersen buraya

İlk olarak ÇAYKARALI_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kardeşim hayırlısı olsun..bende 5 sene önce sınava girdiğimde sayısaldaki yanlışlarımın yarısı biyolojidendi...takma kafana netlerin iyi okul puanın da iyiyse olay bitmiştir...Başarılar dilerim...
                            Okuldan yaklaşık 76-77 civarında gelecek 79 gelse çok rahat olacaktım ama sırf şu okul puanı yüzünden 500 kişi geri düşecez ona yanıyorum

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Nasıl yetiştirdin o kadar soruyu yaff Üstüne bu kadar doğru var..Hiç inanasım gelmiyor ama inanıyorum
                              Alper kendini türkiye 1.si falan mı sanıyorsun kimseyi beğenmiyorsun ...Burdan öyle durmuyo...Neden inanmıyorsun Türkiyede binlerce böyle net olacak biri burdan olamaz mı ama doğru senin sınavın kötüydü demi millet nasıl yapsın)
                              Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak oguzhann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Türkçe -27
                                mat1 -24
                                fen1-23
                                sosyal-15
                                mat2-20
                                fen2-15 net var ortaöğertim 75 falan gelecek şu ktü makineye yerleşsem başka bir şey istemem
                                Hayırlı olsun ...Bu netlerle kendini MAKİNE de sayabilirsin artık.
                                ....................Celliac ..................

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X