Sınava girecek kardeşlerimize başarılar dilerim , Allah yardımcınız olsun.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi
Daraltma
X
-
arkadaşlarım abilerim bi sene boyunca elimizden geldiğince çalıştık çabaladık stres yaptık sıkıntı yaptık umarım bu sınav hepimiz için hayırlısıyla geçer hepimizin Allah yardımcısı olsun .."When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon 11 saat
- Alıntı
Yorum
-
Üniversiteye girmeden önce bu sınavı çok büyüttüm gözümde. Girince üniversitedeki sınavların yanında Öss'yi fazla büyüttüğümü farkettim. Yarın sınava girecek arkadaşlar biliyorum simdi bana senin tuzun kuru diyecekler ama öyle gercekten. Sizde kismetse üniversiteye girdiğinizde anlayacaksınız bunu. Allah hepinizin yardımcısı olsun..- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleulan kassam günün 10 saatini forumda geçirmezdim çççEn son Kubilay ŞAHİN tarafından düzenlendi; 14.06.2009, 00:13.Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
- Alıntı
Yorum
Yorum