Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sınava girecek kardeşlerimize başarılar dilerim , Allah yardımcınız olsun.
    Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Son 12 saat... ççç
      Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Başarılar arkadaşlar,Allah yardımcınız olsun..
        25# Alan Carlos Gomez da Costa
        Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
        / Rize Ardesenli

Yorum

• arkadaşlarım abilerim bi sene boyunca elimizden geldiğince çalıştık çabaladık stres yaptık sıkıntı yaptık umarım bu sınav hepimiz için hayırlısıyla geçer hepimizin Allah yardımcısı olsun ..
          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Haydi Vira Bismillah , hayırlısıyla atlatalım şu şeyi

Yorum

• Yarın sınava girecek olan tüm abilerime ve ablalarıma başarılar diliyorum.

Allah gönlünüze göre verir inşallah

Yorum

• Allah yardımcımız olsun
                TRABZON SPOR

Yorum

• Sınava girecek olanlara başarılar.Herkes hakettiği yeri kazanır inşallah.
                  Özkan SÜMER

Yorum

• Yeter la az sanş dileyin sıkıntısız adamı strese soktunuz
                    Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• Son 11 saat
                      Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Son 11 saat
                        Yarın sabah bir kalkıyoruz sorular çalınmış sınav 1967 yıl ertelenmiş

Yorum

• Üniversiteye girmeden önce bu sınavı çok büyüttüm gözümde. Girince üniversitedeki sınavların yanında Öss'yi fazla büyüttüğümü farkettim. Yarın sınava girecek arkadaşlar biliyorum simdi bana senin tuzun kuru diyecekler ama öyle gercekten. Sizde kismetse üniversiteye girdiğinizde anlayacaksınız bunu. Allah hepinizin yardımcısı olsun..
                          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Sınava girecek olan renkdaşlarıma başarılar diliyorum..Olursa olur olmazsa canınız sağolsun..Tekrardan başarılar
                            Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                            As Roma
                            Francesco Totti "10"
                            Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ulan kassam günün 10 saatini forumda geçirmezdim ççç
                              Olum O zaman Saliseleri Saymayı bırak ççç
                              En son Kubilay ŞAHİN tarafından düzenlendi; 14.06.2009, 00:13.
                              Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Allah yardımcınız olsun..

Büyük ihtimal yarın sabah misafirler için çıkarılan kahvaltı tabak ve çatallarıyla kahvaltı yapacaksınız...

Bunun anlamı bu evden artık gidiyorsundur

Ona göre..

Sofrada kuş sütünü görünce şaşırmayın...Sonrası okunmuş şekerler..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X