Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tek Önerim Şu olacak Sabah Sınava giderken hiç bir şekilde müzik dinlemeyin !
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tek Önerim Şu olacak Sabah Sınava giderken hiç bir şekilde müzik dinlemeyin !
      Sınavdan sonra müslüm baba,ferdi baba falan dinlicez zaten.
      I am titanium

Yorum

• İlk olarak Muhammet Yıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sınavdan sonra müslüm baba,ferdi baba falan dinlicez zaten.
        Ya öyle karamsarlığa kapılmamak lazım sınavdan önce dinlemede sınavdan sonra dj'lik bile yap istersen sınavdan önce dinledin mi sınav boyunca diline takılıyor engel olamıyorsun.

Yorum

Tek Önerim Şu olacak Sabah Sınava giderken hiç bir şekilde müzik dinlemeyin !
          Sebeb

Ben neredeyse her Sinavimdan önce Muzik dinlerim
          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sebeb

Ben neredeyse her Sinavimdan önce Muzik dinlerim
            Ya çok sayıda bir öğrenci böyle birşey olduğunu söyledi ayrıca öğretmenler ve araştırmanlarda böyle demekte ayrıca benimde böyle bir olayım oldu.

Yorum

• İlginç bir anı:
              Lisedeyken bir geometri sınavı boyunca mp3 çalarla müzik dinlemiştim.(Sagopa dinlerken daha iyi soru çözüyorum.)
              I am titanium

Yorum

• Sınava girecek arkadaşlara başarılar diliyorum.

İlk kez girecek olanlar bu saatten sonra öss yi sıradan, önemsiz bir sınav olarak görürlerse en azından sınavın ruhsal aşamasını kazanırlar, zaten işin önemli tarafı bu, soru çözmeyi de zaten yıllardır yapıyorsunuz, yine yaparsınız.

Yorum

• tüm Trabzonspor'lu kardeşlerime başarılar diliyorum.
                  ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• İlk olarak Muhammet Yıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İlginç bir anı:
                    Lisedeyken bir geometri sınavı boyunca mp3 çalarla müzik dinlemiştim.(Sagopa dinlerken daha iyi soru çözüyorum.)
                    sınavdayken müzik dinleten hoca var mı dünyada?
                    ÜNAL KARAMAN!

Yorum

Ya öyle karamsarlığa kapılmamak lazım sınavdan önce dinlemede sınavdan sonra dj'lik bile yap istersen sınavdan önce dinledin mi sınav boyunca diline takılıyor engel olamıyorsun.
                      doğru bir tespit ama zararlı mı değil mi o tartışılır..
                      ben içimden şarkı söyleye söyleye (gerçekten farkettim ve engelleyemedim ) istediğim bölümü kazanmıştım
                      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Egemen Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu sene soruları TÜBİTAK hazırlıyormuş
                        Sınav efsanesi ey gidi ya her girdiğimiz sene bu haber yayılırdı
                        Son 2 gün
                        Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Bencede sınav günü kesinlikle müzik dinlemeyin insanın durup duruken söyleyesi geliyor
                          Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• 61. sayfa şerefine yazalım biz de.. İnşallah kazanırız biyerler ..
                            Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Tamda aşık olacak zamanı buldum Şu Öss bi geçseee

Yorum

• Yavaş yavaş yusuf basıyor.
                                ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                                Kazım Koyuncu

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X