Tek Önerim Şu olacak Sabah Sınava giderken hiç bir şekilde müzik dinlemeyin !
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi
Daraltma
X
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTek Önerim Şu olacak Sabah Sınava giderken hiç bir şekilde müzik dinlemeyin !I am titanium
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Muhammet Yıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSınavdan sonra müslüm baba,ferdi baba falan dinlicez zaten.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTek Önerim Şu olacak Sabah Sınava giderken hiç bir şekilde müzik dinlemeyin !
Ben neredeyse her Sinavimdan önce Muzik dinlerimGitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSebeb
Ben neredeyse her Sinavimdan önce Muzik dinlerimTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Muhammet Yıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlginç bir anı:
Lisedeyken bir geometri sınavı boyunca mp3 çalarla müzik dinlemiştim.(Sagopa dinlerken daha iyi soru çözüyorum.)ÜNAL KARAMAN!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa öyle karamsarlığa kapılmamak lazım sınavdan önce dinlemede sınavdan sonra dj'lik bile yap istersen sınavdan önce dinledin mi sınav boyunca diline takılıyor engel olamıyorsun.
ben içimden şarkı söyleye söyleye (gerçekten farkettim ve engelleyemedim) istediğim bölümü kazanmıştım
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Egemen Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sene soruları TÜBİTAK hazırlıyormuş
Son 2 günBiz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
- Alıntı
Yorum
Yorum