Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ÖSS'de ablama ve size başarılar.
    Més Que Un Club

Yorum

• Oooooo koca sene ben bu başlığı nasıl görememişim ya
      Hayden bu sene hepimiz üniversiteliyiz
      kontejyanlar %15 artırıldı geçtiğimiz günlerde.
      Bazı uzmanlar seneye yeni sisteme geçileceği içim milli eğitimin seneye eski öğrenci bırakmak istemediğini söylüyorlar.Bakalım hayırlısı.
      Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• I am titanium

Yorum

• son günlerimiz az kaldı bakalım neler yapıcaz
          ''...TrAbZoNsPoR...''

Yorum

• Son günlerimizi yaşıyoruz....
            I am titanium

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Gerilim müziği eksik be hocam
              Bizde finallere giriyoruz sizden eksik bir yanımız yok

Hepimize başarılar ama hala niye burdasınız iki soru daha çözseniz kardır yahu

Bende gidip fortran çalışıyım of of
              En son bordo61 tarafından düzenlendi; 09.06.2009, 14:13.
              Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Ben sos2 ortak alandan birşey yaparsam yaparım Matematik belası var çünkü

Sos2 de 258-262 civarı falan alıyorum .

Beni asıl sıkıntıya sokan okuldan gelecek puan . Boş beleş bir lise hayatı geçirdik

Bakalım kaç puan gelecek

Yorum

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben sos2 ortak alandan birşey yaparsam yaparım Matematik belası var çünkü

Sos2 de 258-262 civarı falan alıyorum .

Beni asıl sıkıntıya sokan okuldan gelecek puan . Boş beleş bir lise hayatı geçirdik

Bakalım kaç puan gelecek
                  Kardeş sen sözel öğrencisiysen ve bu puanı yapıyorsan okul puanını dert etmene gerek yok bence.Çünkü en az okuldan 50 puan geleceğini düşünürsek senin puanın 310u bulur ve iyi bir tarih bölümüne girersin.Ben hala 225-230 lardayım

Yorum

• İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kardeş sen sözel öğrencisiysen ve bu puanı yapıyorsan okul puanını dert etmene gerek yok bence.Çünkü en az okuldan 50 puan geleceğini düşünürsek senin puanın 310u bulur ve iyi bir tarih bölümüne girersin.Ben hala 225-230 lardayım
                    İşin kötüsü o zaten zamanında okulda sözel bölüm açılmadığı için eşit ağırlık öğrencisi olmaya çalışdık ama matematik yüzünden olamadık

Ben ortak alan düşünüyorum işte .

Halkla ilişkiler ve reklamcılık , Türk dili ve edebiyatı falan .

Olmadı polislik , astsubaylık

Yorum

• ÖSS'de zor sorular var

ÖSS'de soru ve cevaplar sınav günü saat 15.00'te açıklanacak. ÖSYM Başkanı, "Bazı sorular zor gelebilir, zor sorular da olmak zorunda" dedi.

devamı
                      I am titanium

Yorum

• İlk olarak Muhammet Yıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ÖSS'de zor sorular var

ÖSS'de soru ve cevaplar sınav günü saat 15.00'te açıklanacak. ÖSYM Başkanı, "Bazı sorular zor gelebilir, zor sorular da olmak zorunda" dedi.

devamı
                        İyi bir sevindirici haber geldi bari...
                        Twitter Adresim

Yorum

• inşallah edebiyat ve cografya soruları saçma sapan şeyler olmaz...
                          matematik netleri falan ne kadar zor olursa olsun fazla oynamaz...

Yorum

• İlk olarak Muhammet Yıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ÖSS'de zor sorular var

devamı
                            Beklenen oldu
                            .

Yorum

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İşin kötüsü o zaten zamanında okulda sözel bölüm açılmadığı için eşit ağırlık öğrencisi olmaya çalışdık ama matematik yüzünden olamadık

Ben ortak alan düşünüyorum işte .

Halkla ilişkiler ve reklamcılık , Türk dili ve edebiyatı falan .

Olmadı polislik , astsubaylık
                              hmm sağlık olsun bizim burda anadolu lisesinde sözel bölüm açılmadı diye genel liseye sözel bölüm için geçenler oldu sen hiç öyle lise değiştirme falan düşünmedin mi ?

Yorum

• İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hmm sağlık olsun bizim burda anadolu lisesinde sözel bölüm açılmadı diye genel liseye sözel bölüm için geçenler oldu sen hiç öyle lise değiştirme falan düşünmedin mi ?
                                Düşündüm ama hep düşüncede kaldı

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X