Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Makine mühendisliği Ama hazırlıkta sürünüyoruz
    statik,dinamik,termodinamik,akışkanlar mekaniği,makine elemanları,mukavemet gibi dersleri görünce çok ararsın hazırlığı

Yorum

• Nitekim, ne güzeldi öss günleri, safduk, bilmezduk, ufaktuk, Trabzon'daydık..

Gel gör ki öss bitti, iş bitmedi.
      A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• haftaiçi dershaneye gidenlere tavsiyem hiç bırakmayın dershaneyi,belli bi seneden sonra dershanede ders verecek seviyeye gelirsiniz zaten,üniversiteye girmeye gerenk yok önce etüt hocalığıyla başlarsınız zamanla müdürlüğe kadar yükselirsiniz

Yorum

• İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sen bu hazırlık günlerini mumla arayacaksın emin ol. Daha yırtmadın hiçbirşeyden. Bizi de kandırdılar aynı şekilde, sandık öss bitti iş bitti, ama yoooooook.

ççç

Hele tıp deseydin o ucuz yırttım lafı üstüne, ne gülerdim.
          Hazırlık gibisi yok şaka maka , lisede de hazırlık görmüştük , yine görüyoruz . Yan gel yat . Bir hazırlık daha olsa bir daha okurum

İlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          statik,dinamik,termodinamik,akışkanlar mekaniği,makine elemanları,mukavemet gibi dersleri görünce çok ararsın hazırlığı
          Makine'yi sevmem , babamın makine müh. olması büyük bir avantaj olsada bu kadar dersten sonra balataları sıyırmam kuvvetle muhtemel olabilir

Yorum

• Bende açık öğretimden okuyayımda hiç bir avantajı olmasa sinemaya otobüse falan öğrenci bileti alırız ...
            6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

• Matamatik belasından nasıl kurtulacağım ? Birazcık matematik yapabilsem süper olacak

Yorum

• bi öss kuşuda bizde var ablam...sizden sonra sistem değişecek galiba bence tek sınav a girdiğiniz için şanslısınız bu stresi bi kere yaşarsınız..hepinize başarılar başta ablam olmak üzere
                En son Sümeyye Şahin tarafından düzenlendi; 02.02.2009, 12:36.
                Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
                Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• Yeni Öss sistemi 2 aşamalı olcak, her şey bize denk geliyo Lise bizim zamanımızda 4 sene oldu. Buda bize denk geliyo, Bu gidişle üniversite mezunu olsak iyidir...

Yorum

• İlk olarak Dilara Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yeni Öss sistemi 2 aşamalı olcak, her şey bize denk geliyo Lise bizim zamanımızda 4 sene oldu. Buda bize denk geliyo, Bu gidişle üniversite mezunu olsak iyidir...
                    Ayrıca Oks sistemide bizim gireceğimiz yıl değişti diye hatırlıyorum.Ne lanet bir kuşağız yahu.
                    Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş

Yorum

• YÖK e hayır

Yorum

• Bu sene avantajlı bir yıl. Hazırlananlar kendizi baya zorlayın. Seneye hazırlanırım derseniz işiniz yaş söylemesi.
                        Şafak olmuş comolokko

Yorum

• İlk olarak Dilara Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yeni Öss sistemi 2 aşamalı olcak, her şey bize denk geliyo Lise bizim zamanımızda 4 sene oldu. Buda bize denk geliyo, Bu gidişle üniversite mezunu olsak iyidir...
                          Nasıl iki aşamalı canım?
                          Ne tür bir değişiklik var sistemde bu yıl?
                          Sürekli değişiyor bu meret. Biz de denek olmuştuk en son sistemde.

Yorum

• Bence seneye olacak sistem çok çok daha iyi ben üzülüyorum ona denk gelmiyorum diye.Mesela ben mühendisliğe gireceğim diyelim 4 yıl boyunca gram anlayamadığım biyolojiye çalışmak zorunda kalmayacaktım fizik-matematik çalışarak iş bitecekti ki hiç de fena değil bu ikisinden yaptığım netler.

Yorum

• değişiklik şu şekilde;

Denildiği gibi artık 2 sınav var. Aslında toplam 6 sınav.

İlk olarak önlisans programlarına girmek için bir sınav olacak.. Adaylar aldıkları puan doğrultusunda yerleştirme yapılacak. Tabi bu önlisansla yetinenleri için. Daha sonra alanlara göre 5 sınav yapılacak lisans programlarına katılabilmek için.

BUNLAR

Lisans Yerleştirme Sınavları:
                              Matematik, Geometri Sınavı (LYS 1),
                              Fen Bilimleri (Fizik, Kimya, Biyoloji Sınavı) (LYS2),
                              Türk Dili ve Edebiyatı, Coğrafya 1 Sınavı (LYS3),
                              Sosyal Bilimler (Tarih, Coğrafya, 2, Felsefe grubu) Sınavı (LYS 4) ve
                              Yabancı Dil Sınavı (LYS 5).

Bu yıl ÖSS'de hiçbir değişiklik yoktur.
                              Şafak olmuş comolokko

Yorum

• İlk olarak DKaraduman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bence seneye olacak sistem çok çok daha iyi ben üzülüyorum ona denk gelmiyorum diye.Mesela ben mühendisliğe gireceğim diyelim 4 yıl boyunca gram anlayamadığım biyolojiye çalışmak zorunda kalmayacaktım fizik-matematik çalışarak iş bitecekti ki hiç de fena değil bu ikisinden yaptığım netler.
                                fizik matematik diye bir sınav yok. Sanırım mühendislik programlarına girmek için. LYS 1 VE LYS 2 ye girilecek. Kısacası çetrefilli.
                                Şafak olmuş comolokko

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X