Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• açıklandı mı ?
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• ewet açıklandı

Yorum

• Ben hayatımda böyle birşey görmedim yaa Trabzon Bana Haram ya şoktayım

İlk 4 Tercihim yine tutmadı artık tiki boysların arasında okuyacağım

İstanbul Ticaret Üniversitesi !
        En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 16.10.2008, 17:40.

Yorum

• Emirhan hayırlı olsun diyeyim.Hangi bölümde okuyacaksın.Bu yıl son senemi okuyorum İst.Tic. Üniveristesinde. Herkesi "tiki " sanarak üni.ye başlama derim sana.Elbette havalarda dolaşan tiplerde var normal insanlarda var.Arkadaşlık olarak çok güzel bir üniversiteye geldin diyebilirim.Eğitim konusunda iyiye yakın diyebilirim.Tabii kendini geliştirmediğin sürece üniversite sana fazla birşey katmaz.Hangi kampüste okuyacaksın ?
          "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• İlk olarak agahozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Emirhan hayırlı olsun diyeyim.Hangi bölümde okuyacaksın.Bu yıl son senemi okuyorum İst.Tic. Üniveristesinde. Herkesi "tiki " sanarak üni.ye başlama derim sana.Elbette havalarda dolaşan tiplerde var normal insanlarda var.Arkadaşlık olarak çok güzel bir üniversiteye geldin diyebilirim.Eğitim konusunda iyiye yakın diyebilirim.Tabii kendini geliştirmediğin sürece üniversite sana fazla birşey katmaz.Hangi kampüste okuyacaksın ?

sakın bir yere ayrılma senden bilgi alacağım

Bilgisayar bölümü 2 senelik myo istanbul ticaret üniversitesine girdim

Nerde oturuyorsun nasıl gidip geldin üniye az anlat üniversiteyi ????

Yorum

• Meslek yüksek okulu binası Küçükyalıda.Zaten üniversitenin Eminönü,Üsküdar ve K.yalı yerleşkeleri mevcut.K.yalıda iki ayrı bina bulunmaktadır.Büyük olan mühendislik fakültesi binasıdır ve o binanın hemen arka sokağında myo binası mevcuttur.Açıkçası ben mühendislik bölümünde okuduğum için myo dakilerle hiç muhabbetim olmadızaten onlarla aynı binada da olmadık.

Küçükyalıda ki kampüse gitmenin iki yolu var.İlk seçenek üniversitese her sabah üsküdar vapur iskelesi önünden saat 8:15 ve 9:15 te ring servisler kaldırmaktadır(ücretsizdir) ikinci seçenek ise üsküdar sahildeki şemsipaşa camii önünden(kuşkonmaz camii olarakta bilinir) kalkan 16a veya 16u numaralı otobüsleri kullanarak Kenan Evren durağında inip üste geçitten yolun karşı tarafına geçeceksin.2 dakika yüreyerek üniversiteye ulaşırsın.Otobüsle ile ulaşım en fazla 25-30 dk. alır.Ankara asfaltından giderken (e-5) haremden kozyatağı carrefoura giden yol carreforur geçtikten sonra 10 dk. yol daha var yaklaşık. Dediğim gibi mühendislik bölümünde okuduğum için myo ile ilgili hiç bir bilgim yok.Bu arada üsküdarda oturuyorum.

Yorum

• Düşük puanlı bir dünya yer yazdık,hiçbirine yerleşememişim.

Ben öyle sistemin de bu sistemi yapanın da ...................
                Yaşamak Direnmektir!

Yorum

Meslek yüksek okulu binası Küçükyalıda.Zaten üniversitenin Eminönü,Üsküdar ve K.yalı yerleşkeleri mevcut.K.yalıda iki ayrı bina bulunmaktadır.Büyük olan mühendislik fakültesi binasıdır ve o binanın hemen arka sokağında myo binası mevcuttur.Açıkçası ben mühendislik bölümünde okuduğum için myo dakilerle hiç muhabbetim olmadızaten onlarla aynı binada da olmadık.

Küçükyalıda ki kampüse gitmenin iki yolu var.İlk seçenek üniversitese her sabah üsküdar vapur iskelesi önünden saat 8:15 ve 9:15 te ring servisler kaldırmaktadır(ücretsizdir) ikinci seçenek ise üsküdar sahildeki şemsipaşa camii önünden(kuşkonmaz camii olarakta bilinir) kalkan 16a veya 16u numaralı otobüsleri kullanarak Kenan Evren durağında inip üste geçitten yolun karşı tarafına geçeceksin.2 dakika yüreyerek üniversiteye ulaşırsın.Otobüsle ile ulaşım en fazla 25-30 dk. alır.Ankara asfaltından giderken (e-5) haremden kozyatağı carrefoura giden yol carreforur geçtikten sonra 10 dk. yol daha var yaklaşık. Dediğim gibi mühendislik bölümünde okuduğum için myo ile ilgili hiç bir bilgim yok.Bu arada üsküdarda oturuyorum.
                  Ben şimdi küçükyalıda mı okuyacam ya

Ben 2 senelik bilgisayar teknolojileri ve programlama kazandım eminmisini küçükyalıda olduğundan???

Yorum

• Meske yüksek okulu Küçükyalıda.Ayrıntılı bilgiyi internet sitesinden veya Üsküdar kampüsündeki 2 kattaki öğrenci işlerinden her türlü bilgiyi alabilirsin...

Yorum

Meske yüksek okulu Küçükyalıda.Ayrıntılı bilgiyi internet sitesinden veya Üsküdar kampüsündeki 2 kattaki öğrenci işlerinden her türlü bilgiyi alabilirsin...

yapma ya üsküdarın yeri daha güzeldi neyse hayırlısı küçükyalı bana daha yakın ben kartalda oturuyorum sen bu sene de okumaya devam mı edeceksin son senen yani

Yorum

• Evet bu sene son senem. 4.sınıfı okuyacağım.

Yorum

Evet bu sene son senem. 4.sınıfı okuyacağım.

İstanbul Ticaret Üniversitesi Hayırlı olsun diyelim Bize Her Yer Trabzon Kampüs Trabzonlu Görsün !

Yorum

• İlk olarak Kazım_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Düşük puanlı bir dünya yer yazdık,hiçbirine yerleşememişim.

Ben öyle sistemin de bu sistemi yapanın da ...................
                            Kazım çok üzüldüm kardeşim. Olsun seneye artık diyelim.

Bizleri bırakmadığın için de sevinmedim desem yalan olur
                            Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
                            Her Türlü

Yorum

• Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS)

ben de bu yıl össye gircem eşit ağırlıkçıyım.. hala öss moduna giremedim ama hadi hayırlısı bakalım
                              En son İbrahim CİHAN tarafından düzenlendi; 02.02.2009, 00:55.
                              TRABZON SPOR

Yorum

• Bu sene giricem.Sözelciyim..Şu halde girsem kazanırım

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X