Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Erzurumda oluşturmanı isterim koparız çağ kebabıyla
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Kazım Kütahya'da - Dumlupınar Uni Ts var
      Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• remzi şu başlığa tıklayalım lütfen

Forum üyelerinin kültür, sanat ve eğlence dünyasına ilişkin paylaşımlarda bulunduğu ve keyifli sohbetler gerçekleştirdiği forum bölümüdür...

Yorum

• Arkadaşlar, ek yerleştirmelerde birçok şeyi öngörmek nerdeyse imkansız. Kimileri kontenjanı yüksek olan bölümlere kimileri düşük puanlı bölümlere yığılıyor. Kimileri de kimse yazmaya cesaret edemez diye düşük kontenjanlı bölümleri yazıyor. İşler ikinci yerleştirmeye kalınca bu problemlerle boğuşmak zorunda kalıyor öğrenciler. Allah hepinize kolaylık versin.
          Trabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden tekrar aşağı, olur kocaman kara bir deniz...

Yorum

• Yusuf abi ben girermiyim sence bakmışsındır sen K.T.Ü Bilgisayar bölümüne ?

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yusuf abi ben girermiyim sence bakmışsındır sen K.T.Ü Bilgisayar bölümüne ?
              Sevgili kardeşim, dediğim gibi herhangi bir öngörüde bulunmak çok zor. Beşikdüzü ya da KTÜ bilgisayarın adını sıkça zikretmişsin. Ne kadar az insan görürse o kadar şansın yüksek. Ama birşey söylemek çok zor. Sen meslek lisesi bilgisayar mezunu olman sebebiyle önemli bir şansa sahipsin ama mezuniyet yılın nedeniyle dezavantajlıyız. Beşikdüzü myo olma ihtimali oldukça yüksek. Ama dediğim gibi bu bölümü çok az kişinin tercih listesine alması için dua etmek gerekir. Bir de tercih edebileceğimiz okulların sayısı bakımından bir avantajımız bir de dezavantajımız var. Dezavantajımız sadece 8 tercih yapabiliyor olmamız, avantajımız ise herkesin 8 tercih hakkı olması. Senin mezuniyet yılın 2006 diye hatırlıyorum. İnşallah Beşikdüzü myo olacak gibi duruyor.
              Trabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden tekrar aşağı, olur kocaman kara bir deniz...

Yorum

• İnşallah İnşallah.

Yorum

• Benim bir sorum olacak şayet biz ek kontenjandan yerleşirsek 20-22 arası kayıt olacağız ve bu hafta Vizeler başlıyor üniversiteye gittiğimiz gibi sınava gireceğiz bizler için ayrı uygulama yok dimi ?

Çok kötü ters köşeye yattık ama dur bakalım herşeyde bir hayır vardır!

Yorum

• Ek yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak arkadaşlar?

Şimdiden teşekkürler.

Yorum

• İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ek yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak arkadaşlar?

Şimdiden teşekkürler.
                      tercihleri 1 gün daha uzattılar bugünde devam ediyor onun için biraz zor açıklanır cuma gibi tiyolar aldım ama ösym'nin işi belli olmaz sizde mi yaptınız ?

Yorum

tercihleri 1 gün daha uzattılar bugünde devam ediyor onun için biraz zor açıklanır cuma gibi tiyolar aldım ama ösym'nin işi belli olmaz sizde mi yaptınız ?
                        Yok, bir arkadaşım yaptı...

Emirhan, 4 yıllık bir fakültede olsam şimdi okulu bitirmiş olacaktım. Beni yeniden tercih stresine sokma.

Yorum

• :d:d:d:d:d

Yorum

Benim bir sorum olacak şayet biz ek kontenjandan yerleşirsek 20-22 arası kayıt olacağız ve bu hafta Vizeler başlıyor üniversiteye gittiğimiz gibi sınava gireceğiz bizler için ayrı uygulama yok dimi ?

Çok kötü ters köşeye yattık ama dur bakalım herşeyde bir hayır vardır!

Sevgili kardeşim, vizeler bu kadar erken başlamaz, bir yanlışın olmasın. Derslerin dönemlik olduğu okullarda vizeler erken başlıyor aslında ama o da en erken Kasım'da olur. İki vize bir final yapan okullar var mı hala bilmiyorum. Ayrıca endişe etmeye gerek yok. eğer dedğin gibi vizeler çok yakın bir zamanda yapılırsa mazeret sınavlarına girersin. Ama ben yine de Kasım'dan önce vize olmayacağını düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak agasaro tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sevgili kardeşim, vizeler bu kadar erken başlamaz, bir yanlışın olmasın. Derslerin dönemlik olduğu okullarda vizeler erken başlıyor aslında ama o da en erken Kasım'da olur. İki vize bir final yapan okullar var mı hala bilmiyorum. Ayrıca endişe etmeye gerek yok. eğer dedğin gibi vizeler çok yakın bir zamanda yapılırsa mazeret sınavlarına girersin. Ama ben yine de Kasım'dan önce vize olmayacağını düşünüyorum.
                              Beşikdüzünde okuyan arkadaşım öyle söyledi Yusuf abi valla ama mazeret sınavı diye birşey varsa güzel bu bilgiyi vermeniz güzel oldu teşekkürler.

Yorum

• HALİÇ ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)
                                İŞLETME FAKÜLTESİ
                                TURİZM İŞLETMECİLİĞİ

ohh bee bende sonunda başardım üni ye girmeyi

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X